Închide meniul

Ce cotă are FCSB la câştigarea Ligii 1, după eliminarea din Conference League. Roş-albaştrii sunt fără titlu din 2015

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 august 2023, 10:55

Reclamă
Ce cotă are FCSB la câştigarea Ligii 1, după eliminarea din Conference League. Roş-albaştrii sunt fără titlu din 2015

Ce cotă are FCSB la câştigarea Ligii 1, după eliminarea din Conference League

Jucătorii FCSB-ului, după înfrângerea cu Nordsjaelland / Hepta

Se ştie ce cotă are FCSB la câştigarea Ligii 1, după eliminarea din Conference League. Vicecampioana României a fost învinsă de Norsjaelland, scor 0-2, în meciul decisiv din turul trei preliminar şi este OUT din cupele europene. Confruntarea din Danemarca a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB mai rămâne în cursă pentru două trofee, titlul şi Cupa României. Roş-albaştrii au avut un start lansat în campionat şi au victorii pe linie. Au 12 puncte, cu unul mai mult decât Universitatea Craiova. Oltenii lui Laurenţiu Reghecampf au şi un meci în plus disputat.

Ce cotă are FCSB la câştigarea Ligii 1, după eliminarea din Conference League

Bookmakerii au reacţionat după debutul perfect al FCSB-ului în noua ediţie de campionat. Dacă la startul competiţiei echipa antrenată de Elias Charalambous avea aceeaşi cotă cu CFR Cluj pentru câştigarea titlului, 3.25, lucrurile stau diferit acum.

FCSB este considerată a fi favorită certă la câştigarea titlului, primul după o pauză de nouă ani. De altfel, jucătorii FCSB-ului au anunţat, după partida cu Nordsjaelland din retur, că vor da totul pentru a îşi face echipa campioană. Deţinătoarea trofeului este văzută cu a patra şansă la apărarea trofeului.

Cum arată cotele actualizate:

Reclamă

Trebuie să ridicăm capul şi să continuăm în campionat pentru că am început o treabă foarte bună şi să continuăm la fel. Vrem titlul în acest sezon„, a declarat Darius Olaru după Nordsjaelland – FCSB 2-0.

Acum trebuie să ne concentrăm pe campionat. Fanii au fost extraordinari, ne-au susţinut pe întreaga durată a meciului şi le mulţumim. Îmi pare rău că nu le-am oferit o victorie.

Sperăm să fie alături de noi în campionat şi să ne ajute să câştigăm campionatul. Cred că pentru fiecare jucător în parte, să joace într-o competiţie europeană este ceva extraordinar, fiecare dintre noi ne doream să continuăm într-o cupă europeană. Obiectivul principal este campionatul, ne dorim foarte mult să câştigăm. Să ne odihnim bine şi să facem un meci bun cu Iaşi”, a declarat Vlad Chiricheş, după eliminarea din meciul cu danezii, pentru AntenaSport.

Reclamă 4 / 0/3

Şi Elias Charalambous a ţinut să asigure, după dezamăgirea cu Norsjaelland, că obiectivul trasat de conducere este câştigarea titlului.

Trebuie să ne concentrăm pe câştigarea campionatului, acesta este obiectivul nostru din acest sezon. Ne întoarcem la Bucureşti şi trebuie să ne concentrăm pe jocul de duminică”, a declarat Elias Charalambous, într-un interviu pentru AS.ro.

FCSB revine pe Arena Naţională pentru meciul cu Poli Iaşi

FCSB revine pe Arena Naţională pentru meciul cu Poli Iaşi! Echipa patronată de Gigi Becali a anunţat pe Facebook că a pus în vânzare biletele la meciul din etapa a 6-a.

Bilete online pentru FCSB – Poli Iași!

FCSB anunță că a pus în vânzare, online, biletele pentru partida cu Politehnica Iași, contând pentru a șasea etapă a Superligii, care se va disputa duminică, începând cu 21:30, pe Arena Națională.

Tichetele sunt disponibile pe www.bilete-fcsb.ro, la următoarele prețuri:

VIP 1 – 100 LEI
VIP 2 – 75 LEI
VIP 3 – 60 LEI
TRIBUNA 2 – 30 LEI
PELUZA – 15 LEI

Reclamă

Clubul nostru vine în sprijinul suporterilor, oferindu-le acestora posibilitatea de a se prezenta la stadion cu E-ticket (bilet care poate fi tipărit acasă, pe hârtie A4, dar poate fi prezentat și pe telefon, la turnichet).

E-ticketele pot fi achiziționate până duminică, 20 august, la ora 19:00.

Casele de bilete vor fi deschise conform următorului program:
SÂMBĂTĂ, 19 AUGUST – 11:00 – 19:00 – Bulevardul Basarabia
DUMINICĂ, 20 AUGUST – 11:00 – 21:30 – Bulevardul Basarabia, Str. Maior Ion Coravu

De asemenea, facem următoarele precizări cu privire la accesul copiilor și persoanelor cu dizabilități pe Arena Națională:

1. Copiii cu vârsta de până în 7 ani beneficiază de acces gratuit pe stadion, cu condiția să fie însoțiți de un adult. În situația în care un adult este însoțit de doi copii cu vârsta de până la 7 ani, acesta trebuie să achiziționeze un al doilea bilet.

2. Persoanele cu dizabilități sau însoțitorii acestora pot ridica biletele speciale de la casele de la Arena Națională. Pentru a primi biletele, acestea trebuie să prezinte copii după C.I. a persoanei cu dizabilități și actul doveditor al dizabilității respective, precum și copie după C.I. a însoțitorului.

Atenție! Persoanele cu dizabilități sunt obligate să prezinte certificatul de dizabilitate inclusiv la accesul în incinta stadionului.

Vă așteptăm alături de noi!”, a transmis FCSB pe contul ei de Facebook.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și