Închide meniul

Istvan Kovacs, remarcat după finala Conference League, Roma – Feyenoord 1-0: „Vreţi să vedeţi un atlet?”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 26 mai 2022, 13:16

Istvan Kovacs, remarcat după finala Conference League, Roma – Feyenoord 1-0: „Vreţi să vedeţi un atlet?

Istvan Kovacs, decizie perfectă în Liverpool - Real Madrid

Istvan Kovacs, în timpul unei partide/ Hepta

Istvan Kovacs a fost remarcat de alţi arbitri după finala Conference League, arbitrată cu brio aseară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Arbitrul român s-a aflat la centru în partida AS Roma- Feyenoord, câştigată de trupa lui Mourinho cu 1-0. Centralului i-a fost remarcată condiţia fizică de invidiat, acesta fiind comparat cu jucătorii echipei învingătoare.

Istvan Kovacs, remarcat de arbitrii americani după finala Conference League

Christina Unkel, arbitru american, a remarcat cât de bine s-a mişcat Istvan Kovacs pe teren, ţinând pasul cu uşurinţă cu jucători mult mai tineri decât el.

„Vreți să vedeți un atlet? Deschideți televizorul pe Roma- Feyenoord, finala Conference League, și priviți cum Istvan Kovacs nu doar că ține pasul cu Tammy Abraham în sprint, dar îi lasă în urmă pe ceilalți atacanți ai Romei. Se antrenează mai bine decât jucătorii”, susţine Unkel.

Centralul român din Carei a fost comparat cu Tammy Abraham, jucător cu 13 ani mai tânăr decât el, şi care are un program de antrenament mult mai complex decât un arbitru.

Reclamă

Istvan Kovacs, felicitat de Aleksander Ceferin după finala Conference League

După prestaţia de mare clasă de la Manchester City – Real Madrid 4-3, din semifinalele Ligii Campionilor, Istvan Kovacs a arbitrat perfect şi finala Conference League. Prestaţia arbitrului român a fost apreciată şi de Aleksander Ceferin, preşedintele UEFA.

Istvan Kovacs a fost primul care a primit medalie după finala Conference League. Arbitrul român, alături de întreaga brigadă, a avut parte de „gardă de onoare” din partea celor de la Roma. Istvan Kovacs a fost felicitat de preşedintele UEFA preţ de câteva secunde.

Pe de altă parte, arbitrul a fost criticat de antrenorul lui Feyenoord. Arne Slot i-a reproşat că a acordat prea puţine minute de prelungiri, la finalul duelului de la Tirana.

Reclamă 4 / 0/3

„Au fost atât de multe înlocuiri şi intervenţii VAR, încât habar nu am cum de au fost doar cinci minute de timp adiţional. Staff-ul Romei a fost în preajma celui de-al patrulea oficial aproape tot meciul, şi-a făcut treaba. Poate că ar fi trebuit să fac mai mult şi să-mi exprim frustrările”, a spus Slot.

Istvan Kovacs, delegat la Cupa Mondială. Ce mesaj i-a transmis Adrian Porumboiu

Istvan Kovacs va fi prezent şi la Campionatul Mondial din 2022, alături de asistenţii Mihai Artene şi Vasile Marinescu. La Mondialul din Qatar vor fi prezenţi 36 de arbitri, 69 de asistenţi şi 24 de oficiali VAR, care au fost convocaţi în funcţie de prestaţiile avute în competiţiile FIFA, dar şi în cele continentale, anunţă forul mondial.

„Super, super, e vis! E de vis. Ghinion mare, imens, al lui Hațegan (n.r. – referitor de infarctul suferit). Important că România are acolo un arbitru, asta e cel mai important. Are ajutor imens din partea VAR-ului, deci nu vor fi faze controversate. Arbitrajul acum nu mai e o mare problemă. E formidabil, bravo, dacă n-avem echipă, măcar să avem arbitru acolo”, a spus Adrian Porumboiu, în exclusivitate pentru Antena Sport.

 

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 Vezi toate știrile
Citește și