Închide meniul

Jan Vertonghen, starul lui Anderlecht, discurs sincer: „Ar fi putut fi penalty pentru FCSB!” Ce a spus despre Vlad Chiricheş

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 16 septembrie 2022, 12:27

Jan Vertonghen, starul lui Anderlecht, discurs sincer: „Ar fi putut fi penalty pentru FCSB! Ce a spus despre Vlad Chiricheş

Jan Vertonghen a avut un discurs sincer după FCSB - Anderlect 0-0

Profimedia

Jan Vertonghen, starul lui Anderlecht, discurs sincer după meciul cu FCSB de pe Arena Naţională. Vertonghen a avut cuvinte de laudă şi la adresa lui Vlad Chiricheş. Cei dou au fost colegi la Tottenham.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jan Vertonghen a recunoscut că FCSB putea primi penalty în prima repriză, în momentul în care Dawa a fost trântit în careu.

Jan Vertonghen, starul lui Anderlecht, discurs sincer

Ar fi putut fi penalty pentru FCSB. Dar avem 4 puncte în grupă şi e ok. E un stadion foarte frumos şi este plăcut să joci în faţa atâtor fani. Vlad e un tip deosebit. A jucat apoi cu un alt prieten de-al meu, Mertens, la Napoli. Sper că totul îi merge bine acum. Cred că putem termina pe locul doi în grupă şi că putem să ne îmbunătăţim jocul. Avem echipă puternică şi sper să facem ceva deosebit în acest sezon”, a spus Jan Vertonghen după FCSB – Anderlecht 0-0.

Şi antrenorul celor de la Anderlecht, Felice Mazzu a admis că punctul obţinut cu FCSB îl mulţumeşte.

”(Că FCSB a avut mai multe ocazii) Nu sunt de acord. Puteam şi noi marca, la fel cum şi Steaua (n.r. FCSB) putea să marcheze. Mai ales la câteva faze fixe. Ambele echipe puteau marca.

Reclamă

Echipa este dezamăgită, dar, în acelaşi timp, putem fi mulţumiţi de un punct în Europa. Asta face parte din procesul de vindecare.

În ultima fază a atacului ne-a lipsit precizia. Încă ne lipseşte o oarecare încredere. Ştiam că mai am avem de lucru, dar ne putem uita cu optimism înapoi (n.r. la ceea ce au făcut cu FCSB)”, a spus şi Mazzu, conform orangesport.ro.

Mihai Stoica a răbufnit după FCSB – Anderlecht 0-0

Mihai Stoica a răbufnit după FCSB – Anderlecht 0-0. Managerul general al FCSB a spus că echipa sa trebuia să primească un penalty la faza în care Dawa a fost trântit în careu de portarul celor de la Anderlecht.

Reclamă 4 / 0/3

În minutul 29 al partidei de pe Arena Naţională, Dawa a fost trântit în careu de portarul belgienilor. Arbitrul austriac a lăsat jocul să continue şi i-a acordat şi lui Darius Olaru cartonaş galben pentru proteste.

„Concluziile mele sunt că am avut penalty… viciere de rezultat, asta e concluzia. Cu West Ham era 1-0 pentru noi şi a inventat arbitrul penalty.

Dacă tot nu e VAR, de ce să nu avem rezultate viciate mereu când jucăm în Conference League? Cu Beer Sheva a respins un fundaş de pe linie porţii, nu s-a dat penalty. Cu Schalke, în Champions League, le-a dat portarul lor un pumn în cap lui Piovaccari de a făcut comoţie, nu a dat penalty. Asta e soarta noastră. Toţi arbitrii sunt neatenţi în defavoarea noastră.

Am avut o problemă, am început foarte bine, dar, prin minutul 20, Edjouma… aţi văzut că a primit ingrijiri medicale, nu a mai putut să facă sprint, iar astea ne-a costat, pentru că el e un jucător extrem de important. În Europa, luaţi meciul cu West Ham şi începutul meciului cu Anderlecht, Edjouma a făcut diferenţa. Cred că mai e de apreciat evoluţia unui jucător, care a fost excepţional, Creţu.

Nu am văzut faza, nu ştiu dacă a fost penalty pentru ei, dar Creţu a făcut un joc defensiv de excepţie. Iar un alt jucător care a făcut un joc foarte bun a fost Pantea.

Nu a jucat poziţia lui, are 19 ani de abia împliniţi. Sunt şi plusuri. Pantea şi-a făcut treaba, nu are ce să îi reproşeze nimeni”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

FCSB a cerut penalty la o fază la care Joyskim Dawa a fost trântit în careu de portarul belgienilor

FCSB a cerut penalty la o fază la care Joyskim Dawa a fost trântit în careu de portarul belgienilor. Singura decizie a arbitrului a fost să îi dea cartonaş galben lui Olaru pentru proteste.

Reclamă

Reluările au arătat faptul că Dawa a fost, pur şi simplu, trântit în careu de portarul belgienilor, Van Crombrugge. Portarul celor de la Anderlecht l-a apucat cu o mână de piept şi cu una de cap pe Dawa. Arbitrul austriac a lăsat însă jocul să continue.

Andrei Cordea, cel care a ratat cea mai mare ocazie a meciului, a spus că FCSB merita să primească penalty.

A fost penalty la faza cu Dawa. Am avut o ocazie mare prin mine, dar am luat decizia proastă de a pasa. Mai bine dădeam la poartă şi aveam şanse mai mari de a marca. Când jucăm la Bucureşti, este foarte greu să ne bată cineva. Trebuie să ne focusăm din seara aceasta şi să luăm 3 puncte la Universitatea Craiova. Se poate zice că ne-a menajat că avem puţine puncte în campionat. Jucătorii care au intrat au făcut o treabă foarte bine pentru că sunt de calitate.

Mai avea un pic şi îl dădea cu capul de pământ. A fost penalty clar. Ne vom continua lupta pentru locul 2, cred că îl putem obţine. Cred că am picat în cea mai puternică grupă din Conference League. Şi noi suntem o echipă puternică. Mihăiţă Neşu a fost în vestiar înainte şi îi mulţumim„, a spus Andrei Cordea la Pro Arena.

Recomandări
  • Jan Vertonghen, starul lui Anderlecht, discurs sincer
  • iFight Heroes este azi, de la 19:00 pe AntenaPLAY, şi pe Antena 1, de la 23:45

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! Vezi toate știrile
Citește și