Închide meniul

Jandarmeria a anunțat măsurile luate pentru FCSB – Nordsjaelland. Ce au hotărât reprezentanții forțelor de ordine

Alex Ioniță Publicat: 10 august 2023, 12:36

Reclamă
Jandarmeria a anunțat măsurile luate pentru FCSB – Nordsjaelland. Ce au hotărât reprezentanții forțelor de ordine

Jandarmeria a anunțat măsurile luate pentru FCSB - Nordsjaelland

Stadionul Steaua - Hepta

Jandarmeria a anunțat măsurile luate pentru FCSB – Nordsjaelland. Reprezentanții forțelor de ordine au publicat un comunicat oficial în care s-a vorbit despre partida de pe stadionul Ghencea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre FCSB și Nordsjaelland va avea loc în această seară, de la ora 21:30. Meciul care va avea loc pe stadionul „Steaua” contează pentru turul 3 preliminar al UEFA Conference League. Partida va putea fi urmărită în format live text pe As.ro.

Jandarmeria a anunțat măsurile luate pentru FCSB – Nordsjaelland. Ce le recomandă forțele de ordine fanilor

Jandarmeria Română a anunțat măsurile luate pentru partida de pe stadionul din Ghencea. Forțele de ordine vor menține accestul pe stadion pe bază de buletin și la această partidă, care poate fi prezentat atât în format fizic cât și în format electronic. De asemenea, spectatorii vor putea intrea în stadion începând cu ora 19:00.

Și la această partidă suporterii celor de la FCSB vor fi protejați de forțele de ordine, în drumul spre stadion. În același comunicat de presă, reprezentanții Jandarmeriei au menționat locul în care este recomandat ca fanii vicecampioanei să se întâlnească, înaintea partidei.

„Spectatorii vor avea acces în stadion începând cu ora 19:00, doar pe baza biletelor sau invitațiilor puse la dispoziție de organizator, alături de un document de identitate (fizic sau în format electronic), după efectuarea unui control riguros efectuat de către Jandarmerie și societatea specializată de pază.

Reclamă

Suporterii echipei gazdă pot folosi ca loc de adunare platoul din fața fostului cinematograf Lira, situat la intersecția străzilor Mihail Sebastian și Calea 13 Septembrie, în intervalul orar 18:00-19:00, de unde se va face deplasarea către stadion sub protecția forțelor de ordine.

Pentru acest meci de fotbal, din rațiuni de siguranță, vor fi adoptate măsuri suplimentare de control al autovehiculelor și persoanelor, cu scopul de a preveni introducerea în stadion atât a materialelor pirotehnice, cât și a altor obiecte interzise de cadrul normativ în vigoare. Organizatorul recomandă ca accesul autovehiculelor în incinta complexului sportiv să se facă începând cu ora 20:30”, au scris reprezentanții forțelor de ordine.

Programul transportului în comun a fost prelungit

„Precizăm faptul că, prin grija Societății de Transport București, programul de circulație al tramvaielor 41, 47 și al tuturor liniilor de autobuz care defluiesc din zona stadionului va fi prelungit până la ora 01:00.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru desfăşurarea în condiţii de siguranță a evenimentului sportiv, Jandarmeria Capitalei adresează spectatorilor următoarele recomandări:

  • să vină din timp la stadion, începând cu ora deschiderii porţilor de acces, pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare în arena sportivă;
  • să manifeste răbdare, să respecte indicațiile jandarmilor şi să evite implicarea în conflicte de orice natură;
  • în cazul în care sunt martorii săvârşirii unor fapte de natură antisocială, să solicite sprijinul forţelor de ordine din zonă;
  • părinţii să supravegheze cu atenţie sporită copiii”, se mai arată în comunicatul Jandarmeriei

Recomandările legate de intrarea în incinta stadionului vin în contextul în care la partida dintre FCSB și CFR Cluj, care s-a jucat tot pe arena din Ghencea, au existat incidente cu privire la accesul în stadion al suporterilor. Astfel, pentru a nu se crea o situație similară, este recomandat ca spectatorii să vină din timp la meci.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și