Închide meniul

Joonas Tamm, semnal de alarmă înainte de Viking – FCSB: „Avem nevoie de calitate!” Dezvăluiri de la antrenamentele lui Nicolae Dică

Alexandru Ivan Publicat: 24 august 2022, 20:35

Joonas Tamm, semnal de alarmă înainte de Viking – FCSB: „Avem nevoie de calitate! Dezvăluiri de la antrenamentele lui Nicolae Dică

Joonas Tamm e fundașul golgheter de la FCSB

Joonas Tamm, într-un meci pentru FCSB / Hepta

  • Joonas Tamm, semnal de alarmă înainte de Viking – FCSB

Joonas Tamm și-a avertizat coechipierii înainte de Viking – FCSB, duelul decisiv pentru calificarea în grupele Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tamm a transmis că roș-albaștrii trebuie să fie mai inspirați pe faza ofensivă. Fundașul golgheter al vicecampioanei a dezvăluit că Dică a efectuat antrenamentele pe teren sintetic, ca să-și obișnuiască elevii cu această suprafață.

Joonas Tamm trage un semnal de alarmă înainte de Viking – FCSB

„Va fi un meci dificil, așa cum a fost și cel din tur. Acum avem nevoie de calitate în ofensivă. E dificil terenul sintetic, dar nu foarte greu, cred că ne vom descurca bine. Eu am jucat mult pe teren sintetic în Norvegia.

Reclamă

E greu de zis dacă va fi un avantaj pentru ei, dar noi cu siguranță am fi preferat să jucăm pe iarbă. Asta este, trebuie să ne descurcăm așa, nu cred că va fi o problemă. Ne-am antrenat 3-4 zile pe teren artificial și cred că va fi ok. Ei conduc cu 2-1, trebuie să fim concentrați pentru a ne califica. Am făcut o plimbare în apropierea hotelului, într-o zonă pe lângă mare, a fost bine, dar a bătut vântul foarte tare”, a spus Joonas Tamm, la conferința de presă dinaintea meciului cu Viking.

Cu 2-1 a câștigat Viking meciul tur cu FCSB. Cei care au deschis scorul au fost roș-albaștrii, în minutul 3, prin Florinel Coman, însă oaspeții au întors scorul până în pauză, după reușitele lui Kabran și Bjorshol.

Reclamă

Mihai Stoica a dezvăluit tactica lui Viking pentru returul cu FCSB

MM Stoica e convins că FCSB e mai valoroasă decât Viking. Managerul general al roș-albaștrilor crede că înfrângerea din tur e nemeritată. Mihai Stoica consideră că norvegienii sunt mai slabi decât Saburtalo, echipă pe care FCSB a eliminat-o în turul 2 preliminar.

”Aş vrea să marcăm pentru că acolo a fost problema. Noi am adus mingi. Ok, l-am pierdut pe Tănase, dar cu Tănase în echipă marcau mai rar ceilalţi. E adevărat că terenul sintetic poate pune probleme, dar nu e momentul să căutăm alibiuri, noi rebuie să câştigăm acolo.

Ne-am fi dorit foarte mult să egalăm pe final, că una era 2-2 şi alta e acum. Ei sunt calificaţi când începe meciul, dar nu cred că pot 90 de minute acolo sau 100 s-o ţină aşa cum au făcut la Bucureşti, din minutul 3 să tragă de timp.

Reclamă 4 / 0/3

Cred că se vor băga de la început cu corăbiile lor în poartă. Nu mi s-a părut sub nicio formă Viking peste Saburtalo. Ăia ne-au pus cele mai mari probleme. La un moment dat nu găseam mingea”, a spus Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Dumitru Dragomir, convins că FCSB va reușit „remontada” cu Viking

Fostul șef al LPF e de părere că lotul vicecampioanei României e mult mai valoros decât al norvegienilor. Dragomir l-a lăudat pe Gigi Becali pentru transferurile din această vară.

„În mod normal, după valoare, ar trebui să întoarcă rezultatul. După valoare, echipa Steaua (n.r. – FCSB) e mai valoroasă. Nu știu ce capacitate de efort au, să susțină efortul împotriva unei echipe foarte bine pregatită. Gigi Becali a facut un lucru foarte bun. A plătit și a adus jucători, că unii nu se pot adapta la Steaua este altceva. Presiunea este foarte mare la Steaua. Presiunea lui Gigi, că el a bagat bani, a bagat milioane de euro, el vrea rezultate”, a spus Dumitru Dragomir, în exclusivitate pentru as.ro.

FCSB n-a mai jucat în grupele unei competiții europene din sezonul 2017-2018, când a participat în Europa League, reușind calificarea în „primăvara europeană”, tot cu Nicolae Dică pe bancă.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 28 mart., 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”