Închide meniul
EXCLUSIV

Joyskim Dawa i-a testat limitele lui Nicolae Dică în Dunajska Streda – FCSB 0-1: „Le-am transmis jucătorilor să îi spună să fie mai calm!” Cum a explicat o schimbare

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 4 august 2022, 9:46

Joyskim Dawa i-a testat limitele lui Nicolae Dică în Dunajska Streda – FCSB 0-1: „Le-am transmis jucătorilor să îi spună să fie mai calm! Cum a explicat o schimbare

Nicolae Dică a acceptat oferta lui Gigi Becali de a reveni la FCSB

Nicolae Dică, în timpul unui meci / Hepta

Joyskim Dawa i-a testat limitele lui Nicolae Dică în Dunajska Streda – FCSB 0-1. Nicolae Dică a dezvăluit că s-a temut ca Joyskim Dawa să nu fie eliminat. Dawa a încasat un cartonaş galben încă din minutul 2 al partidei cu Dunajska Streda, ce a fost transmisă în direct pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Dică a vorbit atât cu Dawa să fie mai ponderat în intervenţii, dar şi cu ceilalţi jucători să îi transmită acelaşi lucru. Până la urmă, Dawa a fost mai atent în intervenţii şi nu a mai fost schimbat.

Joyskim Dawa i-a testat limitele lui Nicolae Dică în Dunajska Streda – FCSB 0-1

Chiar am vorbit cu el şi le-am transmis jucătorilor, pe parcursul reprizei a doua, să îi spună să încerce să fie calm, să nu atace defensiv, pentru că era foarte periculos… să nu ia cartonaşul galben. Dar mă gândeam la un moment dat să îl schimb, dar am văzut că era ok. De asta l-am schimbat pe Edjouma pentru că avea galben„, a spus Nicolae Dică în exclusivitate pentru AS.ro.

Nicolae Dică a dezvăluit cum l-a transformat pe Joonas Tamm într-un golgheter veritabil

Nicolae Dică a vorbit despre modul în care Joonas Tamm a devenit un golgheter veritabil. Fundaşul central de 30 de ani, din Estonia, a marcat singurul gol al meciului Dunajska Streda – FCSB, scor 0-1, din prima manşă a turul 3 preliminar al UEFA Conference League. Partida a fost în direct pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

În minutul 69, Joonas Tamm a reluat în poartă o centrare din lovitură liberă a lui Risto Radunovic. Tamm a trimis balonul din prima, cu latul, sub bara transversală. Portarul celor de la Dunajska Streda nu a mai putut face nimic.

Reclamă

Antrenorul lui FCSB a ţinut să asigure că faza a fost una lucrată la antrenament. Aşa a ajuns Tamm să marcheze două goluri în decurs de patru zile.

Am pregătit la antrenament fazele fixe. De când am venit, în 4 zile, de când am venit, cred că într-o săptămână am făcut 4 zile şi faze fixe pentru că am o echipă cu talie, jucători care pot face diferenţa la fazele fixe. Acest lucru s-a văzut şi sper în continuare să marcăm din faze fixe pentru că sunt foarte importante în dinamica unui joc„, a declarat Nicolae Dică în exclusivitate pentru Antena Sport.

Dică a recunoscut că este nemulţumit că jucătorii săi nu au mai înscris pe final, în momentul în care adversarii jucau în inferioritate numerică. Aşa ar fi avut o misiune mult mai facilă în returul de la Bucureşti.

Reclamă 4 / 0/3

Mă aşteptam să avem un meci dificil, cu o echipă bună. Am spus-o înainte de joc că întâlnim o echipă bună, mai bună decât cea din Georgia. O echipă pe faza ofensivă cu jucători de calitate de la mijlocul terenului în sus, s-a văzut asta. Dar noi am început meciul bine, ne-am creat ocazii de a marca, situaţii de a marca. În prima repriză au avut acea ocazie din lovitură liberă şi câteva faze fixe, nu şi-au creat foarte multe ocazii.

În a doua repriză am început bine, după am făcut puţin pasul înapoi, ceea ce nu trebuia să se întâmple. Apoi am avut acea reacţie când am reuşit să recuperăm mingea cu Tavi Popescu, a venit acel cartonaş roşu, după am şi marcat. Ultimele 20 de minute nu mi-au plăcut pentru că am cerut echipei să facem o posesie mai bună. Nu am făcut acest lucru, trebuia să marcăm şi golul 2„, a mai spus Dică la microfonul Antena Sport.

Video cu golul marcat de Joonas Tamm în Dunajska Streda – FCSB 0-1

Recomandări
  • Joyskim Dawa i-a testat limitele lui Nicolae Dică în Dunajska Streda – FCSB 0-1
  • De ce s-a temut antrenorul de la FCSB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și