Închide meniul

Jucătorii de la FCSB care nu vor juca în duelul cu Nordsjaelland! Anunțul lui Elias Charalambous

Viviana Moraru Publicat: 9 august 2023, 15:42

Reclamă
Jucătorii de la FCSB care nu vor juca în duelul cu Nordsjaelland! Anunțul lui Elias Charalambous

Elias Charalambous, anunţ înainte de Hermannstadt - FCSB

Elias Charalambous într-o conferinţă de presă / AntenaSport

S-a aflat care sunt jucătorii de la FCSB care nu vor juca în duelul cu Nordsjaelland. Elias Charalamabous a făcut anunțul și a dezvăluit că David Miculescu și Alexandru Băluță vor fi indisponibili pentru confruntarea cu danezii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB – Nordsjaelland, prima manșă a confruntării din turul trei preliminar de Conference League, se va disputa pe stadionul din Ghencea. Meciul va avea loc joi, de la ora 21:30, în format live text, pe AS.ro.

Jucătorii de la FCSB care nu vor juca în duelul cu Nordsjaelland

Alexandru Băluță s-a accidentat în confruntarea retur cu CSKA 1948 Sofia. Mijlocașul de 29 de ani nu a fost în lot nici pentru derby-ul cu CFR Cluj, din etapa trecută de Liga 1, și va rata acum și partida tur cu Nordsjaelland.

După cum AS.ro a anunțat, Băluță a suferit o întindere intercostală, iar după meciul cu bulgarii a fost supus și unui RMN, pentru a se stabili cât de gravă este accidentarea.

De cealaltă parte, David Miculescu nu a fost nici el în lotul FCSB-ului pentru derby-ul cu CFR Cluj. La fel ca Alexandru Băluță, Miculescu s-a resimțit după duelul retur cu CSKA 1948 Sofia.

Reclamă

Elias Charalambous a făcut anunțul despre cei doi, dezvăluind că nu se va putea baza pe serviciile acestora. Antrenorul cipriot a dezvăluit însă că se va baza pe serviciile lui Malcom Edjouma, și a mărturisit că nu știe dacă mijlocașul va pleca sau nu de la echipă în această vară.

„Miculescu si Baluță sunt singurii jucători care vor lipsi mâine (n.r. joi), sunt accidentati. Ceilalti sunt pregătiți. Edjouma va fi in lot. Dacă nu există o ofertă concretă, nu poți să pierzi timp.

Dacă jucătorul va avea o ofertă concretă, nu este treaba mea, MM și patronul vor decide. Edjouma se comportă profesionist, își face treaba și asta e tot. Nu ne creează probleme la antrenamente și nu am informatți ca există o ofertă concretă pentru el”, a declarat Elias Charalambous, la conferința de presă premergătoare duelului cu Nordsjaelland.

Reclamă 4 / 0/3

Elias Charalambous, încrezător înainte de FCSB – Nordsjaelland

Elias Charalambous are încredere că echipa lui se va califica în play-off-ul Conference League, după dubla cu Nordsjaelland.

„Jucătorii sunt în formă bună, au demonstrat-o în ultimele meciuri, în special în ultimul joc. Mâine e un alt joc, unul diferit. Sunt, de fapt, două jocuri, unul care începe mâine şi celălalt de săptămâna viitoare, în Danemarca.

Jucăm cu o echipă bună, au jucători de calitate, atât tineri, cât şi jucători cu experienţă. Am analizat echipa, repet, e o formaţie bună, dar am încredere în băieţii mei, şi noi suntem o echipă bună.

Vom da totul ca să obţinem un rezultat bun înainte de returul din Danemarca.

Obiectivul nostru este să ne calificăm. Pe măsură ce avansezi în Europa, adversarii sunt din ce în ce mai grei. Mâine vom încerca să controlăm jocul.

De ce să nu poată fi bătuţi? Avem o echipă foarte bună şi cu siguranţă credem că ne putem califica, acesta este obiectivul”, a declarat Elias Charalambous.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:08 FotoDaniel Pancu, fotografie superbă cu soţia lui, în Iaşi, în ziua victoriei uriaşe a lui Poli: „Te iubesc” 18:58 „Îmi doresc asta” Valentin Mihăilă, anunț important despre viitorul său după ce Parma a promovat în Serie A! Unde va juca românul 18:41 „Are experiență!” Propunere surpriză pentru postul de antrenor de la Rapid! Sfat important pentru Dan Șucu 18:40 LIVE TEXTUTA – FCU Craiova 2-0. Luckassen şi Pop au marcat, iar oltenii lui Mititelu sunt lanterna clasamentului! 18:25 Sponsorul lui Dinamo, acuzaţii teribile după ce „câinii” au ajuns aproape de Liga 2: „A fost o tentativă de puci în vestiar”! 17:51 „Pitbull” Tony da Silva, euforic după victoria cu Hermannstadt: „Muream pe teren, mușcam din adversar”! Ce a spus de Măldărăşanu 17:49 „Nu mă interesează nicio speculație” Marius Măldărășanu a făcut scandal la interviu după Hermannstadt – Poli Iași 0-1! 17:08 „E de la țară!” Gigi Corsicanu, atac total la adresa lui Paul Iacob! Nu l-a uitat, după ce a vrut să bată un fan 17:08 Poli Iaşi, victorie uriaşă cu Hermannstadt în lupta pentru rămânerea în Liga 1! Dinamo, foarte aproape de retrogradare 16:25 „S-a rupt orice legătură!” Alex Băluță s-a certat cu Alexandru Mitriță! Dezvăluirea surprinzătoare a jucătorului de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și