Închide meniul
EXCLUSIV

Cât timp va lipsi de pe teren Alexandru Băluţă, după ce ratează derby-ul FCSB – CFR Cluj! Motivul pentru care este indisponibil

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 6 august 2023, 8:38

Cât timp va lipsi de pe teren Alexandru Băluţă, după ce ratează derby-ul FCSB – CFR Cluj! Motivul pentru care este indisponibil

Mihai Stoica, anunţ despre accidentarea lui Alexandru Băluţă

Alexandru Băluţă, în timpul unui meci / Hepta

S-a aflat cât timp va lipsi Alexandru Băluţă, după ce ratează şi derby-ul dintre FCSB şi CFR Cluj, din Ghencea. Mijlocaşul roş-albaştrilor a suferit o întindere, conform surselor AntenaSport, şi va sta „pe bară” câteva zile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB – CFR Cluj, primul derby pe care roş-albaştrii îl dispută în Ghencea după opt ani, va fi în această seară, de la 21:30, în format live text, pe AS.ro.

Cât timp va lipsi de pe teren Alexandru Băluţă, după ce ratează derby-ul FCSB – CFR Cluj

Conform surselor noastre, Alexandru Băluţă se resimte după meciul cu CSKA 1948 Sofia, meci în urma căruia a suferit o întindere intercostală.

Mijlocaşul a fost supus unui examen RMN, pentru a se stabili exact cât de gravă este accidentarea. De asemenea, Băluţă va avea câteva zile de repaus, după ce nu a putut duce la bun sfârşit antrenamentele stabilite cu o zi înaintea derby-ului cu CFR Cluj.

În partida cu CSKA 1948 Sofia, Alexandru Băluţă a fost rezervă, însă a fost trimis în teren în minutul 58, în locul lui Andrea Compagno.

Reclamă

În acest start de sezon, Băluţă a bifat toate meciurile celor de la FCSB, atât din campionat, cât şi din preliminariile Conference League.

Elias Charalambous a anunţat că Alexandru Băluţă nu va juca în FCSB – CFR Cluj

Elias Charalambous a anunţat numele titularului care ratează derby-ul FCSB – CFR Cluj. Alexandru Băluţă s-a accidentat în partida retur a duelului cu bulgarii de la CSKA 1948 Sofia şi nu a putut fi refăcut la timp pentru duelul din Ghencea, care va fi duminică seară, de la ora 21:30, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Elias Charalambous a dezvăluit că Alexandru Băluță nu va juca în derby-ul cu CFR Cluj. Tehnicianul cipriot a menționat că fotbalistul nu se simte bine și că nu poate intra pe teren în partida cu formația din Guria, de pe stadionul din Ghencea.

Reclamă 4 / 0/3

Mai avem un antrenament. Cu siguranţă Băluţă nu va juca, nu se simte foarte bine. Despre ceilalţi am aflat de la medici că sunt ok, mai e un antrenament şi voi vedea care este starea lor. Dar cred că vor fi toţi bine, excluzându-l pe Băluţă”, a spus Charalambous, la conferința de presă premergătoare partidei.

Gigi Becali, mesaj clar despre Alexandru Băluţă: „Vreau mai mult!”

Gigi Becali a transmis un mesaj clar despre Alexandru Băluţă. Patronul de la FCSB susţine este mulţumit de mijlocaşul transferat în această vară, însă are alte aşteptări de la el.

„Sunt mulțumit de Băluță, dar una e că ești mulțumit, alta e că așteptai la ceva mai mult. Mulțumit sunt, el joacă, aleargă, face pressing, joacă repede. Dar vreau mai mult, vreau ce făcea el. Vreau să alerge cu mingea la picior, nu doar pasă, pasă, pasă. El poate asta. Vreau să urce cu mingea la picior, cu pași mici.

Vreau mai mult de la el, l-am încercat inter, nu a fost cine știe ce, dar eu tot inter îl vreau pe el. Ei zic că e mai bine atacant, face bine pressing. Am făcut ca ei, nu fac doar ca mine. M-au convins, am câștigat trei meciuri, a fost bine Băluță, am făcut ca ei. Mai mult ca ei fac, e adevărat că fac eu echipa, dar dacă ei îmi spun un lucru, nu îi refuz niciodată”, a declarat Gigi Becali, pentru fanatik.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 LIVE VIDEOLamia – PAOK 1-0 este acum în AntenaPLAY. Lovitură de teatru! Echipa lui Răzvan Lucescu a primit gol în minutul 45+4 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:55 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid Vezi toate știrile
Citește și