Închide meniul

Jucătorii lui Viking, aproape de un autogol incredibil în meciul cu FCSB! Octavian Popescu a încercat să înscrie de la 30 de metri

Alexandru Ivan Publicat: 25 august 2022, 21:50

Reclamă
Jucătorii lui Viking, aproape de un autogol incredibil în meciul cu FCSB! Octavian Popescu a încercat să înscrie de la 30 de metri

FCSB joacă cu Viking în play-off-ul Conference League

Ocazie mare a FCSB-ului în meciul cu Viking / captură Pro Arena

Jucătorii lui Viking au fost aproape de un autogol incredibil în meciul cu FCSB, la o fază la care Octavian Popescu a încercat să înscrie de la 30 de metri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Cordea a fost lansat excelent în spatele defensivei adversere, dar portarul lui Viking a ajuns la balon în fața jucătorului de la FCSB, însă a respins mingea direct la Octavian Popescu. Aflat la 30 de metri de poartă, jucătorul de 19 ani a reluat din prima, cu latul.

Jucătorii lui Viking, aproape de un autogol incredibil în meciul cu FCSB

Fundașii lui Viiking au ajuns în ultimul moment la mingea trimisă de Octavian Popescu. Un apărător al norvegienilor a respins balonul spre propria poartă. Mingea a trecut puțin pe lângă poarta goală.

Sursa: captură Pro Arena
Sursa: captură Pro Arena

Ștefan Târnovanu și-a făcut cruce la penalty-ul lui Viking

FCSB a început furibund meciul de la Stavanger și a înscris încă din minutul 3, prin Edjouma, dar avantajul roș-albaștrilor a fost anulat în minutul 26. Ștefan Târnovanu l-a facultat în careu pe Karlsbakk, iar arbitrul a arătat punctul cu var.

La o verticalizare, Karlsbakk a profitat de o „gaură” în apărarea FCSB-ului. A ajuns la minge înaintea lui Târnovanu, care l-a lovit peste picioare pe portarul lui Viking.

Reclamă
Reclamă 4

Portarul lui FCSB a fost exasperat de decizia arbitrului de a dicta penalty și și-a făcut cruce în fața acestuia. În ciuda protestelor lui Târnovanu, arbitrul nu și-a schimbat decizia.

Cel care a executat lovitura de la 11 metri a fost Zlatko Tripic, decarul și căpitanul lui Viking. Acesta a șutat sus, aproape sub bară, iar Ștefan Târnovanu n-a mai putut interveni.

Nicolae Dică, formulă de start ultra-ofensivă la Viking – FCSB

Forțat de suspendarea lui Darius Olaru, Nicolae Dică a schimbat sistemul și a apelat la un 4-1-4-1, Malcom Edjouma fiind singurul închizător.

Reclamă

În schimb, Dică a titularizat aproape toți jucătorii de atac pe care i-a avut la dispoziție. În primul „11” și-au făcut loc Cordea, Miculescu, Octavian Popescu și Florinel Coman, care îl vor sprijini pe Bogdan Rusu, vârful de atac.

Defensiva rămâne neschimbată față de partida din tur. Și-a păstrat locul printre titulari și puștiul de 18 ani Alexandru Pantea, care l-a impresionat pe Gigi Becali.

Pe lângă suspendatul Olaru, mai absentează de la meci și Panțîru, Iulian Cristea, Adrian Șut și Andrei Dumiter, accidentați, dar și Valentin Crețu și Sorin Șerban, care au fost lăsați în afara lotului.

Recomandări

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
14:31

Ioana-Andreea Cârcu, în finala la platformă de 10 metri a Campionatelor Europene de nataţie, live în AntenaPLAY (18:00)

14:11

Tragerile la sorți din Europa și Conference League (15:00)! Corvinul – Riejka, în turul 2! Emoții pentru CFR și Craiova

13:55

„M-aş arunca de pe pod pentru naţională!” Vasile Mogoş, mesaj incredibil înainte de România – Belgia. Ce a spus despre Moruţan

13:48

Raul Opruţ a semnat cu Dinamo! Al şaselea transfer al „câinilor roşii”

13:33

Cine este Maccabi Tel Aviv, adversara FCSB-ului din turul al 2-lea preliminar din Champions League

13:20

FCSB – Maccabi Tel Aviv, în turul 2 al preliminariilor UEFA Champions League

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 FotoO nouă lovitură dură primită de Cristi Tănase! Ce s-a întâmplat la procesul în care cere să-şi poată vedea fiica şi să divorţeze 6 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024
Citește și