Închide meniul

Nicolae Dică, totul pe cartea atacului! Formulă de start ultra-ofensivă a FCSB-ului pentru returul cu Viking

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 25 august 2022, 18:38

Nicolae Dică, totul pe cartea atacului! Formulă de start ultra-ofensivă a FCSB-ului pentru returul cu Viking

Nicolae Dică e antrenor la FCSB

Nicolae Dică, pe banca celor de la FCSB / Profimedia Images

Nicolae Dică a alininat o formulă de start ultra-ofensivă pentru Viking – FCSB, meciul decisiv pentru calificarea în grupele Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Forțat de suspendarea lui Darius Olaru, Nicolae Dică a schimbat sistemul și a apelat la un 4-1-4-1, Malcom Edjouma fiind singurul închizător.

Nicolae Dică, formulă de start ultra-ofensivă la FCSB – Viking

În schimb, Dică a titularizat aproape toți jucătorii de atac pe care i-a avut la dispoziție. În primul „11” și-au făcut loc Cordea, Miculescu, Octavian Popescu și Florinel Coman, care îl vor sprijini pe Bogdan Rusu, vârful de atac.

Defensiva rămâne neschimbată față de partida din tur. Și-a păstrat locul printre titulari și puștiul de 18 ani Alexandru Pantea, care l-a impresionat pe Gigi Becali.

Pe bancă se află noile transferuri Dulca, Boboc, Rață și Radaslavescu, dar și Haruț, Ianis Stoica, Răzvan Oaidă și Musi. Portar de rezervă este Andrei Vlad.

Reclamă

Pe lângă suspendatul Olaru, mai absentează de la meci și Panțîru, Iulian Cristea, Adrian Șut și Andrei Dumiter, accidentați, dar și Valentin Crețu și Sorin Șerban, care au fost lăsați în afara lotului.

Echipă de start FCSB pentru meciul cu Viking:

PRIMUL „11”: Târnovanu – Pantea, Dawa, Tamm, Radunovic – Edjouma – Cordea, Miculescu, Oct. Popescu, Fl. Coman – B. Rusu
REZERVE: A. Vlad, Haruț, I. Stoica, M. Dulca, Boboc, Rață, Oaidă, Musi, Radaslavescu
ABSENȚI: Panțâru, I. Cristea, Șut, Dumiter (accidentați), Olaru (suspendat), V. Crețu, S. Șerban (în afara lotului)
ANTRENOR: Nicolae Dică

Reclamă 4 / 0/3

Nicolae Dică, un car de nervi la conferință înainte de Viking – FCSB

Nicolae Dică s-a enervat la conferința de presă dinainte de Viking – FCSB, când a fost întrebat dacă se simte sub presiune la clubul lui Gigi Becali.

„Prin presiune la ce referi? Presiune este la orice club mergi, mai ales la un club care vrea să câștige campionatul și să meargă în grupe. La orice echipă e presiune. Am antrenat și la Liga 3, și la Liga 2, și la Liga 1. La un club cum e Steaua, într-adevăr, fiecare meci trebuie câștigat și e o presiune mai mare.

Dar nu știu la ce presiune te refereai tu. Dacă mai rămân eu sau ce? Eu, când am venit la echipă, am venit după un eșec în Europa și toată lumea vorbea că nu vom merge mai departe, să trecem de Saburtalo, dar am trecut două tururi de atunci. Am făcut niște lucruri bune, cred eu, iar jocul echipei s-a schimbat. De ce doar la noi vorbim de schimbarea antrenorului imediat? Am jucat șase meciuri și am pierdut doar un joc. E ceva ciudat!

Despre asta voiai să mă întrebi. Mi se pare ciudat. Ok, dacă asta este părerea voastră… după aia ne mirăm că de ce se schimbă antrenorii atât de repede. Păi, dacă noi, după cinci etape, vrem să-l schimbăm, ok…

Nu mă deranjează discuțiile astea, eu îmi fac treaba în continuare, dar mă refer ca idee. Dacă noi vorbim după 3-6 etape să se schimbe antrenorul și după tot voi vorbiți că de ce se schimbă antrenorul. D-asta se schimbă, că dacă toată lumea vorbește să schimbăm antrenorul…

Eu, când am venit la echipă, obiectivul nu era calificarea în grupele Conference League, pentru că am venit cu trei zile înaintea de un joc foarte important și am reușit să trecem mai departe”, a spus Nicolae Dică, la conferința de presă dinaintea meciului cu Viking.

Joonas Tamm trage un semnal de alarmă înainte de Viking – FCSB

Tamm a transmis că roș-albaștrii trebuie să fie mai inspirați pe faza ofensivă. Fundașul golgheter al vicecampioanei a dezvăluit că Dică a efectuat antrenamentele pe teren sintetic, ca să-și obișnuiască elevii cu această suprafață.

Reclamă

„Va fi un meci dificil, așa cum a fost și cel din tur. Acum avem nevoie de calitate în ofensivă. E dificil terenul sintetic, dar nu foarte greu, cred că ne vom descurca bine. Eu am jucat mult pe teren sintetic în Norvegia.

E greu de zis dacă va fi un avantaj pentru ei, dar noi cu siguranță am fi preferat să jucăm pe iarbă. Asta este, trebuie să ne descurcăm așa, nu cred că va fi o problemă. Ne-am antrenat 3-4 zile pe teren artificial și cred că va fi ok. Ei conduc cu 2-1, trebuie să fim concentrați pentru a ne califica. Am făcut o plimbare în apropierea hotelului, într-o zonă pe lângă mare, a fost bine, dar a bătut vântul foarte tare”, a spus Joonas Tamm, la conferința de presă dinaintea meciului cu Viking.

Recomandări
  • Formulă de start ultra ofensivă a FCSB-ului pentru returul cu Viking

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:25 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Chinei sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY! Lewis Hamilton, eliminat în Q1 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” Vezi toate știrile
Citește și