Închide meniul

Maurizio Sarri a dezvăluit cum l-a învins pe Dan Petrescu: „Schemă din Serie D! Maccarone marca aşa”. Ce a spus după Lazio – CFR Cluj 1-0

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 februarie 2023, 8:24

Reclamă
Maurizio Sarri a dezvăluit cum l-a învins pe Dan Petrescu: „Schemă din Serie D! Maccarone marca aşa. Ce a spus după Lazio – CFR Cluj 1-0

Maurizio Sarri a reuşit să îl învingă, pe Olimpico, pe Dan Petrescu

Maurizio Sarri, în timpul meciului Lazio - CFR Cluj 1-0 / Profimediaimages

Maurizio Sarri a dezvăluit, la conferinţa de presă, cum l-a învins pe Dan Petrescu în Lazio – CFR Cluj, scor 1-0, din manşa tur a play-off-ului Conference League. Antrenorul gazdelor de pe Olimpico a anunţat care a fost secretul prin care a obţinut victoria în inferioritate numerică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lazio a evoluat încă din minutul 15 cu un om în minus, însă campioana României nu a reușit să facă mai mult. Chiar înainte de pauză, Ciro Immobile a dat lovitura, după o pasă primită de la Felipe Anderson. Apărarea lui Dan Petrescu a fost destabilizată chiar la o fază fixă, marea sa obsesie.

Maurizio Sarri a dezvăluit cum l-a învins pe Dan Petrescu în Lazio – CFR Cluj 1-0

Mi-a plăcut mentalitatea cu care ne-am jucat. Eliminarea ar fi putut genera o confuzie în echipă, dar în schimb am rămas în meci. A fost aproape 2-0 şi nu am avut niciun risc. Arbitrul nu a fost la înălțimea de a arbitra în Europa și a condiționat meciul.

Immobile este important pentru noi, deoarece el marchează mereu goluri. Dacă trece o perioadă fără să înscrie, gândește negativ, dar acum trebuie doar să revină în forma maximă. Va mai înscrie multe goluri.

Sunt mulțumit de echipă, nu am fost niciodată îngrijorat, dimpotrivă, îi văd pe băieți concentrați şi cu dorința de a juca bine. Față de anul trecut, sunt mai puține meciuri… atunci ne-am chinuit din punct de vedere fizic.

Reclamă

Schema de la golul lui Immobile a fost studiată de când Serie D. Maccarone, Pucciarelli și apoi alte nume din Serie D au marcat goluri similare. Muncim mult și a fost frustrant să obţinem atât de puțin„, a declarat Sarri pentru Sky Sport, citat de corrieredellosport.it.

Dan Petrescu, discurs sincer pe Olimpico

Dan Petrescu a avut puterea să recunoască superioritatea italienilor, chiar dacă aceștia au jucat aproape tot meciul în inferioritate numerică.

Diferenţa de valoare se vede clar între noi şi ei. Din avion s-a văzut diferența. Savic costă 100 de milioane, Immobile la fel. Nu am ce să le reproşez, dar nu uitaţi că am jucat cu Lazio. Sigur că vă doriţi mai mult, dar hai să fim realişti. În fotbalul românesc nu mai suntem realişti de mult timp. Sunt favoriţi, dar fotbalul e fotbal. S-a întâmplat să câştigăm în România cu Lazio. Vom încerca să câştigăm. Problema e că peste două zile vom juca meci în Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3

Arbitrul era englez, dacă el a decis că a fost cartonaş roşu, era cartonaş roşu. Nu avem ce discuta aici. E greu de spus să fac o comparaţie. Dar erau alți jucători atunci. Cred că în 2019 aveam o echipă mai bună, jucători mai buni. Poate greșesc, dar erau Culio, Djokovic, Traore, Țucudean, Vinicius. Erau jucători de valoare, de nivel. Era Păun, atunci juca foarte bine. Lazio cred că e mai bună acum”, a spus Dan Petrescu la conferinţa de presă.

Lazio va veni la Cluj din postura de favorită clară la calificare. Meciul retur va avea loc joia viitoare, 23 februarie, de la 19:45.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și