Închide meniul
UPDATE

Lanț de gafe în apărarea FCSB-ului la golurile lui Viking! Nicolae Dică, un car de nervi

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 18 august 2022, 21:59

Lanț de gafe în apărarea FCSB-ului la golurile lui Viking! Nicolae Dică, un car de nervi

FCSB joacă cu Viking în play-off-ul Conference League

Nicolae Dică, reacție nervoasă / captură Pro TV

Apărarea FCSB-ului a comis gafe de amatori la golulurile marcat de Viking pe Arena Națională, în prima manșă din play-off-ul Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre FCSB și Viking a început furtunos. După golul înscris de Florinel Coman în minutul 3, oaspeții au egalat două minute mai târziu.

Lanț de gafe în apărarea FCSB-ului la golurile lui Viking

Faza a plecat de la o minge respinsă la adversar de Dawa. Același Dawa a avut o altă intervenție nefericită. Nici Edjouma nu a reușit să îndepărteze balonul din preajma propriului careu.

Mingea a ajuns la Kevin Kabran, care a reușit un dribling scurt în fața lui Risto Radunovic și l-a învins pe Târnovanu cu un șut cu stângul, la colțul lung.

Nicolae Dică a reacționat nervos după golul încasat de elevii săi. Antrenorul FCSB-ului a țipat la jucătorii din teren.

Reclamă

Fundașii FCSB-ului „au adormit” și la al doilea gol al Norvegienilor, din minutul 35. Oaspeții au trecut în avantaj după golul lui Sondre Bjorshol. La o lovitură liberă, mingea a fost recentrată în careu, iar Bjorshol a reluat făra probleme în poarta lui Târnovanu.

Florinel Coman, gol în minutul 3 în FCSB – Viking

Coman a deblocat tabela în debutul meciului dintre FCSB și Viking și a declanșat nebunia în tribune.

FCSB a început tare partida contra norvegienilor. Alexandru Pantea a centrat în careu, David Miculescu a reluat cu capul în transversală, iar mingea a ricoșat la Florinel Coman. Atacantul „roș-albaștrilor” a trimis din voleu în plasă.

Reclamă 4 / 0/3

Căpitanul FCSB-ului se află la cel de-al doilea gol din stagiunea curentă. Florinel Coman a mai marcat tot în preliminariile Conference League, în meciul retur cu Saburtalo Tbilisi, câștigat de „roș-albaștri” cu 4-2.

Gigi Becali, mesaj pentru Nicolae Dică înainte de FCSB – Viking

Latifundiarul din Pipera a dezvăluit că îşi doreşte ca roş-albaştrii să obţină o victorie facilă. Vrea cu orice preţ ca FCSB să aibă posesie superioară.

De la FCSB mă aștept să văd un joc frumos combinativ, cu posesie, mingea să fie la noi și să marcăm cu două goluri în plus.

Nu am ce să aștept de la public, pentru că ei tot timpul fac ceva în plus față de noi, adică sunt senzaționali. De-asta mi-am schimbat perspectiva despre fotbal, pentru că am văzut 40.000 de oameni pe stadion, iar în grupe pot fi și 50.000 de oameni, deci să vină banii și din bilete.

Fanii cred că au înțeles problemele cu UEFA, nu? Eu am înțeles că ei au înțeles foarte bine și nu o să mai facă.

Mă simt prost când mi se scandează numele, jur că mă enervez. Nu mai am nevoie de la oameni să îmi strige numele, vreau să mi se strige numele în ceruri, de îngeri„, a declarat Gigi Becali la digisport.ro.

Reclamă

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și