Închide meniul

Laszlo Dioszegi, dezvăluiri incredibile după CSKA Sofia – Sepsi 0-2: „Ne-au înjurat, au aruncat cu sticle”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 27 iulie 2023, 23:44

Laszlo Dioszegi, dezvăluiri incredibile după CSKA Sofia – Sepsi 0-2: Ne-au înjurat, au aruncat cu sticle”

Laszlo Dioszegi, dezvăluiri incredibile după CSKA Sofia - Sepsi 0-2

Laszlo Dioszegi, la un meci al lui Sepsi / Profimedia Images

Laszlo Dioszegi, dezvăluiri incredibile după CSKA Sofia – Sepsi 0-2. Patronul covăsnenilor a vorbit despre incidentele de la partida din Bulgaria, câștigată de echipa sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sespi Sf. Gheorghe a produs marea surpriză în turul al 2-lea al preliminariilor UEFA Conference League. Câștigătoarea cupei s-a impus cu scorul de 2-0 în deplasarea din Bulgaria, în fața celor de la CSKA Sofia. Echipa patronată de Laszlo Dioszegi a devenit astfel favorită la calificarea în turul al 3-lea preliminar.

Laszlo Dioszegi, dezvăluiri incredibile după CSKA Sofia – Sepsi 0-2. Patronul a vorbit și despre performanța echipei

Laszlo Dioszegi a făcut o serie de dezvăluiri incredibile de la deplasarea din Bulgaria. Patronul celor de la Sepsi a declarat că a fost înjurat și atacat cu sticle după ce echipa sa a marcat în partida cu CSKA Sofia. De asemenea, acesta a vorbit și despre performanța echipei și consideră meciul drept „cel mai bun din istoria clubului”.

„Am fost înjuraţi, au aruncat cu sticle înspre staff-ul nostru, dar nu mai contează. Contează că am făcut un meci extraordinar. Cel mai bun meci din istoria noastră de 12 ani. Am câştigat cu 2-0, şi asta e foarte important. Cred că toţi iubitorii fotbalului din România pot fi mândri de Sepsi OSK.

Dacă revedem filmul meciului de astăzi, cred că am fost net superiori. La posesie nu, dar la ocazii de gol da. Am avut două bare, plus minim 3-4 ocazii mari. Noi suntem o familie şi pot să spun că dorinţa de victoria contează mai mult decât banii. Au un buget dublu ei, dar n-au inima noastră.

Reclamă

Ieri seară am fost la dineul oficial, care se face înaintea meciurilor europene. Am vorbit cu oficialii celor de la CSKA. Noi avem 7,5 milioane, iar ei au undeva la 16 milioane. Aşa că nu întotdeauna banii contează. Sunt mândru de jucătorii mei şi de staff-ul nostru pentru că astăzi s-a văzut că i-am întrecut pe cei de la CSKA în dorinţa de a învinge, dar şi tactic.

Pot să spun că bugetul salarial nu creşte, nici nu are cum, dar contează foarte mult că suntem la al şaptelea an în Superligă. Am strâns jucătorii lângă noi şi am creat o familie. Am reuşit să ţinem jucătorii importanţi la club – Dumitrescu, Ştefănescu, Păun. Am prelungit şi cu Ştefănescu. Viitorul sună bine

Zarurile nu sunt aruncate. Se poate întâmpla orice, dar am încredere că vom avea stadionul plin, vor veni suporterii şi cred că putem să mergem mai departe şi să aducem puncte României”, a spus Laszlo Dioszegi, pentru orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Ce urmează pentru Sepsi

Partida retur din „dubla” dintre Sepsi și CSKA Sofia va avea loc la Sf. Gheorghe, pe data de 3 august. Meciul va începe de la ora 20:00. Înainte de partida din cupele europene, echipa antrenată de Liviu Ciobotariu se va duela, în deplasare, cu Dinamo, pe data de 31 iulie. Ambele meciuri vor putea fi urmărite în format live text pe As.ro.

Dacă Sepsi va reuși să se califice în turul 3 preliminar, atunci echipa patronată de Dioszegi se va duela cu câștigătoarea „dublei” dintre Torpedo Kutaisi și Aktobe.

Covăsnenii au mai făcut o figură bună în turul al 2-lea preliminar și în sezonul trecut al Conference League. Aceștia au jucat cu formația slovenă Olimpja Ljublijana. Atunci, echipa lui Laszlo Dioszegi a reușit să treacă în dublă manșă de adversari cu ajutorul loviturilor de la 11 metri.

La partida de la Sf. Gheorghe, Sepsi se impunea cu scorul de 3-1, dar au fost întorși în Slovenia, acolo unde Olimpja s-a impus, în timpul regulamentar, cu scorul de 2-0. Totuși, fotbaliștii lui Sepsi au reușit să se impună la loviturile de departajare cu scorul de 4-2.

După „dubla” cu formața slovenă au urmat meciurile cu suedezii de la Djurgarden. Atunci, formația din Covansa a fost eliminată din turul al 3-lea Conference League cu scorul general de 6-2.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și