Închide meniul

Laszlo Dioszegi, reacţie savuroasă după Sepsi – CSKA Sofia 4-0: „Acum vine prima!” Ce a spus şi Marius Ştefănescu

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 4 august 2023, 0:06

Laszlo Dioszegi, reacţie savuroasă după Sepsi – CSKA Sofia 4-0: „Acum vine prima! Ce a spus şi Marius Ştefănescu

Laszlo Dioszegi, reacţie savuroasă după Sepsi - CSKA Sofia 4-0

Laszlo Dioszegi, la finalul unui meci al lui Sepsi/ Profimedia

Laszlo Dioszegi a avut o reacţie savuroasă, după ce Sepsi s-a impus cu 4-0 în returul cu CSKA Sofia, şi s-a calificat în turul trei preliminar din Conference League. Patronul covăsnenilor a dezvăluit că jucătorii vor primi primă, graţie evoluţiei excelente din „dubla” cu bulgarii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sepsi s-a calificat la pas în turul trei preliminar din Conference League. Covăsnenii s-au impus cu scorul de 6-0, la general, după „dubla” cu CSKA Sofia.

Laszlo Dioszegi, reacţie savuroasă după Sepsi – CSKA Sofia 4-0

Laszlo Dioszegi a fost în culmea fericirii, după ce Sepsi a învins-o categoric pe CSKA Sofia. Patronul covăsnenilor a lăudat jocul prestat de jucătorii lui Liviu Ciobotariu, şi a declarat că aceştia au făcut o întreagă ţară mândră.

De asemenea, Dioszegi a mai declarat că nici nu visa la o asemenea victorie, reuşită de Sepsi, în returul cu CSKA Sofia.

„Suntem noi visători de felul nostru, dar nimeni nu visa să-i batem cu 6-0. Am făcut un meci extraordinar de bun şi mă încântă dăruirea jucătorilor. N-am stat, n-am aşteptat, am atacat şi le-am dat şase goluri! Jucătorii o fac pentru bani, pentru glorie, pentru club. Acum vine prima!

Reclamă

Eu cred că toată ţara e mândră de Sepsi! Am arătat un fotbal extraordinar în cele două meciuri şi trebuie să felicit pe toată lumea. Suntem alături de jucători, le dăm sprijinul şi iată că astăzi am făcut un spectacol. Chiar nu exagerăm, dar în această seară a fost un spectacol făcut de Sepsi.

Nu vorbim încă de ţeluri măreţe, trebuie să fim realişti şi să stăm cu picioarele pe pământ. Acum ne gândim la meciul cu Oţelul de luni, apoi la meciul cu Aktobe de joi. Aveau 4-1 în tur, nu contează că au pierdut. Ne aşteaptă un meci foarte greu, dar dorinţa asta a jucătorilor ne face să mergem mai departe”, a declarat Laszlo Dioszegi, conform orangesport.ro.

Marius Ştefănescu, încrezător înainte de Sepsi – Aktobe

Marius Ştefănescu s-a declarat şi el, la fel ca patronul Dioszegi, în culmea fericirii după victoria cu CSKA Sofia. Mijlocaşul de 24 de ani susţine că returul cu bulgarii a fost un meci de colecţie.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, Ştefănescu s-a declarat încrezător, înaintea duelului cu Aktobe, din turul trei preliminar din Conference League. Mijlocaşul vrea ca soarta calificării să fie decisă în favoarea covăsnenilor, încă din partida tur, de săptămâna viitoare.

Ştefănescu a vorbit şi despre posibilitatea de a pleca de la echipă. Acesta susţine că nu a luat încă nicio decizie în privinţa viitorului său.

„Un meci de colecție, un meci foarte bun făcut de noi. Știam că o să vină să se califice, dar nu știau ce-i așteaptă. Mă bucur că am reușit să ne calificăm. Scorul spune totul!

Ne bucură că nu luăm goluri și sper să ducem cât mai mult această serie. Treaba noastră e să ne pregătim bine, până acum ne iese totul. Urmează Aktobe, o deplasare lungă, dar primul meci e acasă și sper să-l rezolvăm de aici.

Nu știu nimic despre plecare mea, nu știu despre ce se vorbește. Înțeleg ce spune patronul, dar dânsul decide. Dacă cluburile se înțeleg, urmează să văd și eu și vom vedea ce se va întâmpla.

Tot timpul la fotbal este presiune, dar nu mă gândesc să plec. Mă simt bine la Sepsi”, a declarat Marius Ştefănescu, pentru digisport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:45 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” Vezi toate știrile
Citește și