Închide meniul

Sepsi – Aktobe, în turul 3 preliminar Conference League. Când se joacă meciurile

Alex Masgras Publicat: 3 august 2023, 22:07

Reclamă
Sepsi – Aktobe, în turul 3 preliminar Conference League. Când se joacă meciurile

Sepsi - Aktobe 1-1. Covăsnenii au egalat în finalul partidei!

Sepsi Sf. Gheorghe / Hepta

Sepsi – Aktobe, în turul 3 preliminar Conference League. Echipa lui Liviu Ciobotariu a trecut în dublă manşă de bulgarii de la CSKA Sofia şi a avansat în preliminariile Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Câştigătoarea ultimelor două ediţii ale Cupei României a câştigat ambele meciuri cu formaţia bulgară şi s-a impus cu 6-0 la general.

Sepsi – Aktobe, în turul 3 preliminar Conference League. Când se joacă meciurile

Calificată în turul 3 preliminar, Sepsi Sf. Gheorghe va juca pentru un loc în play-off contra celor de la Aktobe, formaţie din Kazahstan cu 5 titluri de campioană în palmares şi o cupă.

Primul meci se va juca pe terenul celor de la Sepsi Sf. Gheorghe pe 10 august, urmând ca returul să se dispute pe 17 august, în Kazahstan.

Aktobe joacă meciurile de pe teren propriu pe stadionul Central, arenă cu o capacitate de 12.729 de locuri, construită în 1975.

Reclamă

Lotul celor de la Akotbe este cotat la 9,4 milioane de euro pe transfermarkt.com, în timp ce lotul lui Sepsi este evaluat la 15,1 milioane de euro.

Cel mai valoros jucător al formaţiei din Kazahstan este tânărul Maksim Samorodov de 21 de ani. Extrema stângă din Kazahstan are o cotă de 700.000 de euro, fiind urmat de Alibek Kasym, fundaşul central de 25 de ani, cu o cotă de piaţă de 650.000 de euro.

Aktobe a obţinut calificarea în turul 3 preliminar Conference League după ce a trecut de Torpedo Kutaisi, formaţie din Georgia. În meciul tur, formaţia din Kazahstan a câştigat în deplasare cu 4-1 şi şi-a permis să piardă returul ci 1-2.

Reclamă 4 / 0/3

Sepsi Sf. Gheorghe s-a calificat în turul 3 preliminar Conference League, după ce a trecut de CSKA Sofia cu 6-0 la general

Sepsi Sf. Gheorghe, deţinătoarea Cupei României, a obţinut calificarea în turul 3 preliminar Conference League după ce a trecut de CSKA Sofia în dublă manşă.

După victoria de la Sofia cu 2-0, în care trupa lui Liviu Ciobotariu putea înscrie mai multe goluri, covăsnenii au făcut spectacol în faţa a peste 8000 de fani care au umplut arena din Sf. Gheorghe în partida pe care au câştigat-o cu 4-0.

Scorul a fost deschis de Cosmin Matei, care a înscris în minutul 18 dintr-o lovitură de la 11 metri. Pe finalul meciului, Sepsi a mai înscris de trei ori.

Mai întâi, Aganovic a înscris în minutul 70, după care a venit rândul lui Roland Varga de a trimite balonul în poarta bulgarilor, în minutul 90. În prelungiri, Sepsi a stabilit scorul final prin Alimi, care a înscris de la 11 metri.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:55 „De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
Vezi toate știrile
Citește și