Închide meniul

Laszlo Dioszegi, temător înainte de CSKA Sofia – Sepsi: „M-am îngrozit”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 27 iulie 2023, 18:53

Laszlo Dioszegi, temător înainte de CSKA Sofia – Sepsi: M-am îngrozit”

Laszlo Dioszegi, răspuns genial la acuzaţiile de "omenie"

Laszlo Dioszegi, în timpul unui interviu / Antena Sport

Laszlo Dioszegi, temător înainte de CSKA Sofia – Sepsi. Patronul echipei din Covansa a dezvăluit motivul pentru care se teme înainte de confruntarea din preliminariile UEFA Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sespi Sf. Gheorghe debutează în preliminariile UEFA Conference League joi, de la ora 20:00, împotriva celor de la CSKA Sofia. Prima manșă a partidei din turul 2 preliminar va avea loc în Bulgaria și va putea fi urmărită în format live text pe As.ro.

Laszlo Dioszegi, temător înainte de CSKA Sofia – Sepsi. Patronul a criticat stadionul pe care se joacă partida

Patronul celor de la Sepsi, Laszlo Diozegi, a vorbit despre condițiile în care se joacă meciul din capitala Bulgariei. Partida se va juca pe stadionul „Balgarska Armya”, casa celor de la CSKA Sofia. Patronul formației covăsnene a susținut că arena arată deplorabil și că în România nu s-ar juca nici meciuri de Liga a 2-a pe un asemenea stadion.

„O să fie o misiune grea pentru noi, dar de aceea este frumos fotbalul pentru că nu cunoști ce se va întâmpla. Cred că CSKA a făcut niște transferuri spectaculoase, pe mulți bani, dar nu banii joacă. Cred că dorința noastră contează foarte mult.

Nu vrem să vorbim despre alte stadioane, dar trebuie să spunem totul pe nume. Am fost la antrenament și m-am îngrozit. Am fost apoi la întâlnirea cu staff-ul din Bulgaria și ei mi-au spus că vor să construiască un stadion modern de 20.000 de euro. Dacă era un stadion în România de asemena hal nu se puteau juca meciuri nici în Liga 2. Trei sectoare sunt închise pentru că este dărâmată tribuna. Nu înțeleg cum a dat voie UEFA să se joace pe un asemenea stadion”, și-a început discursul Dioszegi

Reclamă

Laszlo Dioszegi: „Nu o să joace stadionul”

„Cred că astăzi nu o să joace stadionul, o să joace echipele și vrem foarte mult să câștigăm sau să facem un egal. Dacă pierdem, sper să avem șanse în retur. Astăzi nu vreau să intru în vestiar, jucătorii trebuie să fie conștienți că este un meci important pentru ei, dar și pentru țară.

Eu cred că suntem o echipă mai închegată decât ei, chiar dacă ei au jucători individual mai buni, la sume mă refer. Dacă suntem 100%, atunci vom face un rezultat bun”, a spus patronul celor de la Sepsi, pentru digisport.ro.

Stadionul din capitala Bulgariei a fost construit în anul 1923, iar inițial a fost „casa” celor de la Slavia Sofia. Acesta are o capacitate de 22,015 locuri, dintre care 2.100 sunt acoperite. Arena a fost renovată de mai multe ori, în 1965, 1982 și, pentru ultima dată, în anul 1998.

Reclamă 4 / 0/3

CSKA Sofia – Sepsi, 20.00, LIVE TEXT. Covăsnenii au misiune dificilă în Bulgaria

Câștigătoarea Cupei României va debuta în preliminariile Conference League împotriva celor de la CSKA Sofia, în deplasare. Covăsnenii sunt cotați cu a doua șansă la calificare, având în vedere că formația de la sud de Dunăre are mai multă experiență în cupele europene.

Lotul bulgarilor este cotat la 20,89 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. Bulgarii au o serie de jucători cotați la 1,5 milioane de euro care pot pune probleme oricând echipei patronate de Laszlo Dioszegi.

Pe cealaltă parte, covăsnenii au o echipă cotată la 15,11 milioane de euro. Cel mai scump jucător din lotul lui Liviu Ciobotariu este portarul formației, Roland Niczuly. Goalkeeper-ul de 27 de ani este cotat la 1,4 milioane de euro.

În sezonul trecut, bulgarii au terminat campionatul pe locul al 2-lea, după ce au pierdut titlul în fața rivalei Ludogorets Razgrad. De asemenea, tot în stagiunea precedentă, CSKA Sofia a ajuns până în play-off-ul UEFA Conference League, acolo unde a fost eliminată de Basel, cu scorul de 1-2 la general.

Sepsi a terminat sezonul trecut de Liga 1 pe poziția a 6-a, în play-off. Și covăsnenii au luptat, în stagiunea precedentă, pentru un loc în grupele Conference League, dar au fost eliminați în turul al 3-lea de formația suedeză Djurgarden cu scorul de 6-2, la general.

Câștigătoarea din această dublă se va califica în turul 3 preliminar al UEFA Conference League și va întâlni învingătoarea dintre Torpedo Kutaisi și Aktobe.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:42 „Prima dată în viaţa mea!” Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, la miezul nopţii, după ce FCSB a devenit campioană 13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! Vezi toate știrile
Citește și