Închide meniul

Laurenţiu Reghecampf şi-a criticat jucătorii după eliminarea dramatică din Conference League: „Aşa nu meriţi să treci mai departe!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 august 2022, 14:24

Laurenţiu Reghecampf şi-a criticat jucătorii după eliminarea dramatică din Conference League: „Aşa nu meriţi să treci mai departe!

Laurenţiu Reghecampf, obiectiv îndrăzneţ după prima victorie obţinută de Neftchi Baku în 2023

Laurenţiu Reghecampf, la conferinţa de presă / Captură Youtube

Laurenţiu Reghecampf şi-a criticat jucătorii după eliminarea dramatică din Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neftci Baku, antrenată de Laurenţiu Reghecampf, a fost eliminată, joi seară, în turul trei preliminar al Conference League, după ce a pierdut cu 0-2 manşa secundă cu Rapid Viena.

În tur scorul a fost 2-1 pentru Neftci. Joi, la Viena, gazdele s-au impus cu 2-0 după prelungiri, datorită golurilor marcate de Grull ’66 şi Druijf ‘112.

Laurenţiu Reghecampf şi-a criticat jucătorii după eliminarea dramatică din Conference League

La finalul partidei, Laurenţiu Reghecampf nu a ezitat să îşi critice jucătorii.

Nu am făcut ceea ce am pregătit înainte de meci și am ratat prea multe șanse. Din nou, am încasat două goluri foarte ușor. Nu înțeleg ce s-a întâmplat. Trebuie să ținem capul sus. Câștigăm împreună și pierdem împreună, așa e la fotbal. Când ratezi șanse așa mari, meriți să pierzi.

Reclamă

Ei nu au avut ocaziile noastre, de unu contra unu cu portarul, la 0-0, și din nou, la 1-0 pentru ei. Repet, golurile primite au fost luate foarte ușor. Nu ne-am plănuit prelungiri pentru partida cu Rapid Viena. Avem suficienți jucători, dar sunt tineri și nu au experiență pentru competiția asta.

De asta am încercat să țin titularii mai mult pe teren. A fost dificil pentru că am pierdut un jucător accidentat foarte rapid. Am încercat să le dau șansă jucătorior care trebuie să facă diferența. Nu am jucat prost, era normal că ei o să pună presiune.

La nivelul ăsta când ratezi ocaziile noastre și primești gol așa ușor nu meriți să treci mai departe. Nu e treaba mea să vorbesc despre arbitru. Avem oameni care se ocupă de asta, dar aș puncta că au fost multe faulturi ale lor la care nu a dat cartonașe. Nu am pierdut din cauza arbitrului”, a spus Laurenţiu Reghecampf după Rapid Viena – Neftci Baku 2-0.

Reclamă 4 / 0/3

Cine este Neftchi Baku

Nouă titluri și șapte cupe ale Azerbaidjanului este palmaresul lui Neftchi Baku. Stadionul echipei, Bakcell Arena, are o capacitate de 11.00 de locuri. Cel mai valoros jucător din lot este mijlocașul Emin Mahmudov, 30 de ani, cotat la 1,2 milioane de euro.

Marea rivală din campionat al lui Neftchi Baku este Qarabag, echipă în dauna căreia a pierdut titlul în sezonul trecut.

De-a lungul carierei, Reghecampf a mai antrenat la Gloria Bistrița, FC Snagov, FC U Craiova, Concordia Chiajna, FCSB, Al Hilal, Litex, Al Wahda, Al Wasl, Al Ahli și Universitatea Craiova.

Suma pe care a primit-o Laurențiu Reghecampf după despărțirea de Universitatea Craiova

Antrenorul avea o clauză de reziliere de 300.000 de euro, dar cele două părți au ajuns la o înțelegere.

Mihai Rotaru nu a avut de gând să plătească clauza pentru a schimba antrenorul, dar, conform prosport.ro, a scos din conturi 180.000 de euro pentru a-l convinge pe Reghecampf să plece de la Universitatea Craiova înainte de încheierea contractului.

Reghecampf ratase toate obiectivele în sezonul precedent, astfel că era de așteptat ca despărțirea să vină, singura necunoscută era suma pentru care antrenorul renunța la contract. După mai multe serii de negocieri, Rotaru l-a convins cu 180.000 de euro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului Vezi toate știrile
Citește și