Închide meniul

Lazio nu și-a menajat vedetele pentru meciul cu CFR Cluj! Italienii vor ataca cu cei mai buni oameni. Cum arată echipele de start

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 16 februarie 2023, 20:53

Lazio nu și-a menajat vedetele pentru meciul cu CFR Cluj! Italienii vor ataca cu cei mai buni oameni. Cum arată echipele de start

Lazio nu și-a menajat vedetele pentru meciul cu CFR Cluj

Fotbaliștii lui Lazio / Profimedia

Lazio nu și-a menajat vedetele pentru meciul cu CFR Cluj! Formația italiană va folosi cei mai importanți oameni în manșa tur cu elevii lui Dan Petrescu. Lazio – CFR Cluj, prima manșă din play-off-ul Conference League, poate fi urmărit LIVE TEXT, de la 22:00, pe AS.ro!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deși Neluțu Varga, finanțatorul ardelenilor, spera înainte de meci ca formația din Roma să nu fie preocupată de Conference League, italienii tratează foarte serios competiția.

Lazio nu și-a menajat vedetele pentru meciul cu CFR Cluj! Italienii vor ataca cu cei mai buni oameni. Cum arată echipele de start

Astfel, lazialii se vor baza pe cei mai importanți fotbaliști din lot: Ciro Immobile, Sergej Milinkovic-Savic, Felipe Anderson, Mattia Zaccagni și Marcos Antonio sunt doar câteva dintre numele importante băgate în teren de Maurizio Sarri.

Lazio – CFR Cluj, echipele de start:

Lazio: Maximiano – Lazzari, Casale, Patric, Hysaj – Milinkovic-Savic, Marcos Antonio, Vecino – Felipe Anderson, Immobile, Zaccagni

Reclamă

CFR Cluj: Scuffet – Manea, Yuri, Burcă, Camora – C. Deac, Boateng, Muhar, Krasniqi – Yeboah, Bîrligea

CFR Cluj este față în față cu o „dublă” extrem de importantă. Dacă va reuși să treacă de Lazio, formația lui Dan Petrescu va accede în optimile de finală Conference League. CFR Cluj s-a mai întâlnit cu Lazio în sezonul 2019/2020, atunci când ambele au făcut parte din Grupa E a Europa League. Clujenii s-au impus, scor 2-1, pe teren propriu, dar au pierdut în Italia, scor 0-1.

Maurizio Sarri trage un semnal de alarmă înainte de Lazio – CFR Cluj: „În Europa sunt meciuri strânse!”

Maurizio Sarri trage un semnal de alarmă înainte de Lazio – CFR Cluj. Antrenorul italian este conștient de problemele pe care ardelenii le-ar putea pune și asigură că va trata meciul cu maximă seriozitate.

Reclamă 4 / 0/3

„Cluj? Este inutil să ne gândim la blazon, în Europa sunt meciuri strânse, să gândim altfel ar fi superficialitate. Eu am văzut ultimele meciuri ale acestei echipe, au fost toate condiţionate de vreme: gheaţă, ninsoare, vânt puternic…”, a spus tehnicianul, potrivit news.ro.

Maurizio Sarri a mai precizat că CFR Cluj are doi-trei jucători care ies în evidenţă, printre ei numărându-se şi Krasniqi.

Întrebat ce i-a spus Ştefan Radu despre CFR Cluj, antrenorul a răspuns: „El nu este cu noi, este pe mâinile stafului medical. Nu am avut prea multe informaţii, dar i-am analizat”.

CFR Cluj s-a mai întâlnit cu Lazio în sezonul 2019/2020, atunci când ambele au făcut parte din Grupa E a Europa League. Clujenii s-au impus, scor 2-1, pe teren propriu, dar au pierdut în Italia, scor 0-1.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și