Închide meniul

Liviu Ciobotariu, după CSKA Sofia – Sepsi 0-2: „Sunt mulţumit, dar calificarea nu este jucată!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 27 iulie 2023, 22:24

Liviu Ciobotariu, după CSKA Sofia – Sepsi 0-2: „Sunt mulţumit, dar calificarea nu este jucată!

Liviu Ciobotariu, reacție fermă după Sepsi - Rapid

Captură AntenaSport

Liviu Ciobotariu s-a arătat mulţumit după CSKA Sofia – Sepsi 0-2. Antrenorul celor de la Sepsi a spus că, în ciuda victoriei cu 2-0, nu este jucată calificarea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul covăsnenilor şi-a lăudat jucătorii pentru jocul prestat de organizarea defensivă de care au dat dovadă.

Liviu Ciobotariu, după CSKA Sofia – Sepsi 0-2

A fost un greu pentru noi. Am ]ntâlnit o echipă puternică, o echipă care a jucat pe teren propriu, în faţa propriilor suporteri care au făcut o atmosferă fantastică. E clar că sunt mulţumit cu acest rezultat care ne dă speranţă pentru meciul retur.

Mă bucură faptul că organizarea defensivă a funcţionat, este important să menţinem acest aspect. Eu zic că nu este jucată calificarea. Linia lor de atac este foarte puternică şi ne-au pus în dificultate şi organizarea noastră a fost bună. Ne-am creat în prima repriză 4-5 ocazii„, a spus Liviu Ciobotariu după CSKA Sofia – Sepsi 0-2.

CSKA Sofia – Sepsi 0-2. Victorie uriaşă pentru covăsneni

Pe Stadionul Bulgarska Armiya, la Sofia, Sepsi a avut ocaziile primei reprize. În minutul 27, la pasa în careu a lui Andres Dumitrescu, Safranko nu a putut ajunge la minge înaintea portarului Busatto, care a reţinut balonul în careul mic. Cosmin Matei a scăpat pe contraatac în minutul 29, dar a intrat în careu, singur cu portarul şi s-a complicat. Marius Ştefănescu a avut şi el două şanse mari, în minutele 41 şi 60, pentru ca în minutul 68 să vină şi golul oaspeţilor.

Reclamă

A fost un contraatac la care patru jucători covăsneni – Ştefănescu, Rondon, Roland Varga şi Nicolae Păun au colaborat pentru ca Sepsi să deschidă scorul, după ce Păun i-a furat balonul unui Busatto nesigur. Acelaşi Busatto a greşit decisiv în minutul , când a ieşit cu balonul la picior, Rondon l-a deposedat, i-a pasat lui Roland Varga, iar acesta a şutat cu boltă, de la distanţă, stabilind scorul final. Pe final echipa română a mai trimis de două ori în bară, prin şutul lui Damaşcan (min. 88) şi la lovitura de cap a lui Ninaj (min. 89).

Victorie cu 2-0 pentru Sepsi, care aşteaptă fără mari emoţii returul de săptămâna viitoare, de la Sf. Gheorghe.

CSKA SOFIA: Busatto – Mahmutovic, Koch (Sanyang 76), Cordoba – Turitsov, Carreazo, Lindseth (Shopov 76), Vion (Shaghoyan 75) – Heintz – Phaeton, Nazon (Estrada 66). ANTRENOR: Sasha Ilic.

Reclamă 4 / 0/3

SEPSI: Niczuly – Aganovic (Ninaj 57), D. Ciobotariu, M. Bălaşa, A. Dumitrescu – Alimi, N. Păun – M. Ştefănescu (Damaşcan 84), C. Matei (R. Varga 67), I. Gheorghe (Francisco Junior 84) – Safranko (Rondon 67). ANTRENOR: Liviu Ciobotariu

Cartonaşe galbene: Vion 47, Mahmutovic 71, Shopov 89 / Alimi 26, Ion Gheorghe 38, Niczuly 89, Phaeton 89

Arbitri: Jochem Kamphuis – Roy De Nas, Murat Kücükerbir – Martin Perez (toţi din Olanda)

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsa de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
Vezi toate știrile
Citește și