Închide meniul

Liviu Ciobotariu, înainte de Sepsi – CSKA Sofia: „Va trebui să lăsăm ultima picătură de energie pe teren”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 2 august 2023, 22:07

Liviu Ciobotariu, înainte de Sepsi – CSKA Sofia: „Va trebui să lăsăm ultima picătură de energie pe teren

Liviu Ciobotariu, reacție fermă după Sepsi - Rapid

Captură AntenaSport

Liviu Ciobotariu a avut un discurs motivaţional înainte de Sepsi – CSKA Sofia. Echipa din Sfântu Gheorghe are prima şansă să se califice în turul al treilea preliminar din Conference League după ce a câştigat partida tur cu scorul de 2-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liviu Ciobotariu vrea ca elevii săi să aibă determinare, mai ales că stadionul va fi plin. Sepsi are un moral perfect şi după victoria din deplasarea de la Dinamo, scor 3-0.

Liviu Ciobotariu, înainte de Sepsi – CSKA Sofia

Este clar că ne aşteaptă un joc greu, sunt convins că va fi mult mai dificil decât la Sofia, pentru că întâlnim o echipă care a schimbat antrenorul după meciul cu noi şi clar că jucătorii vor să demonstreze că merită să joace, plus faptul că noi am câştigat în deplasare la o diferenţă de două goluri… Ei vor dori să vină să-şi ia revanşa. Este clar că va fi un joc greu pentru noi. Însă jucăm acasă, suntem în faţa unei mari performanţe pe care ne-o dorim. Avem în spatele nostru un stadion plin, vor fi 7-8.000 de suflete care ne vor încuraja.

Avem un moral bun, suntem într-o pantă ascendentă şi ne dorim foarte mult să mergem mai departe şi să eliminăm ŢSKA. Suntem foarte motivaţi, echipa arată foarte bine. Am mare încredere în jucătorii mei. Mâine va trebui să lăsăm ultima picătură de energie pe teren, să luptăm, să fim pragmatiici şi să punem probleme adversarului. În mod normal ar trebui să arătăm bine, Am încercat să menajez jucători pentru a avea prospeţime”, a spus Liviu Ciobotariu, conform news.ro.

CSKA Sofia şi-a demis antrenorul, înaintea returului cu Sepsi din Conference League

CSKA Sofia şi-a demis antrenorul, înaintea returului cu Sepsi din Conference League. Formaţia covăsneană s-a impus cu 2-0 în prima manşă din turul 2 preliminar, la Sofia, la capătul unei prestaţii foarte bune a echipei conduse de Liviu Ciobotariu.

Reclamă

Sasa Ilic, antrenorul de 45 de ani, a fost demis de formaţia bulgară. Alături de Ilic va pleca întreg staff-ul tehnic al celor de la CSKA Sofia. La câteva ore după anunţul despărţirii de Sasa Ilic, CSKA Sofia a anunţat că Nestor El Maestro este noul antrenor al echipei. Sârbul de 40 de ani va antrena pentru a doua oară formaţia bulgară, după ce a mai pregătit-o pe CSKA Sofia şi în perioada iunie 2018 – februarie 2019. CSKA Sofia a anunţat că Nestor El Maestro a semnat un contract valabil până la finalul sezonului, cu opţiune de prelungire.

Nestor El Maestro este aşteptat să salveze sezonul european al bulgarilor de la CSKA Sofia, dar va avea o misiune dificilă. Sepsi Sf. Gheorghe a câştigat cu 2-0 partida de la Sofia şi porneşte cu prima şansă înaintea returului care va avea loc joi seară, la Sf. Gheorghe.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” Vezi toate știrile
Citește și