Închide meniul

CSKA Sofia şi-a demis antrenorul, înaintea returului cu Sepsi din Conference League. Bulgarii au anunţat deja noul tehnician

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 29 iulie 2023, 17:47

CSKA Sofia şi-a demis antrenorul, înaintea returului cu Sepsi din Conference League. Bulgarii au anunţat deja noul tehnician

CSKA Sofia şi-a demis antrenorul, înaintea returului cu Sepsi din Conference League

CSKA Sofia - Sepsi / Hepta

CSKA Sofia şi-a demis antrenorul, înaintea returului cu Sepsi din Conference League. Formaţia covăsneană s-a impus cu 2-0 în prima manşă din turul 2 preliminar, la Sofia, la capătul unei prestaţii foarte bune a echipei conduse de Liviu Ciobotariu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sasa Ilic, antrenorul de 45 de ani, a fost demis de formaţia bulgară. Alături de Ilic va pleca întreg staff-ul tehnic al celor de la CSKA Sofia.

CSKA Sofia şi-a demis antrenorul, înaintea returului cu Sepsi din Conference League. Bulgarii au anunţat deja noul tehnician

Anunţul a fost făcut de clubul CSKA Sofia prin intermediul paginii oficiale de Facebook. Sasa Ilic, Velichko Kaplanovic, Milorad Pekovic, Darko Obradovic și Slobodan Milinkovic părăsesc clubul din capitala Bulgariei după înfrângerea de joi seară cu Sepsi Sf. Gheorghe.

La câteva ore după anunţul despărţirii de Sasa Ilic, CSKA Sofia a anunţat că Nestor El Maestro este noul antrenor al echipei. Sârbul de 40 de ani va antrena pentru a doua oară formaţia bulgară, după ce a mai pregătit-o pe CSKA Sofia şi în perioada iunie 2018 – februarie 2019. CSKA Sofia a anunţat că Nestor El Maestro a semnat un contract valabil până la finalul sezonului, cu opţiune de prelungire.

Reclamă

Nestor El Maestro este aşteptat să salveze sezonul european al bulgarilor de la CSKA Sofia, dar va avea o misiune dificilă. Sepsi Sf. Ghoerghe a câştigat cu 2-0 partida de la Sofia şi porneşte cu prima şansă înaintea returului care va avea loc joi seară, la Sf. Gheorghe.

CSKA Sofia ar fi trebuit să dispute în acest weekend duelul de pe terenul celor de la Etar, din etapa a treia a campionatului din Bulgaria, dar partida a fost reprogramată. În ceea ce o priveşte pe Sepsi, deţinătoarea Cupei României va juca luni seară, la Bucureşti, cu Dinamo.

Laszlo Dioszegi, dezvăluiri incredibile după CSKA Sofia – Sepsi 0-2: „Ne-au înjurat, au aruncat cu sticle”

Laszlo Dioszegi, dezvăluiri incredibile după CSKA Sofia – Sepsi 0-2. Patronul covăsnenilor a vorbit despre incidentele de la partida din Bulgaria, câștigată de echipa sa.

Reclamă 4 / 0/3

Laszlo Dioszegi a făcut o serie de dezvăluiri incredibile de la deplasarea din Bulgaria. Patronul celor de la Sepsi a declarat că a fost înjurat și atacat cu sticle după ce echipa sa a marcat în partida cu CSKA Sofia. De asemenea, acesta a vorbit și despre performanța echipei și consideră meciul drept „cel mai bun din istoria clubului”.

„Am fost înjuraţi, au aruncat cu sticle înspre staff-ul nostru, dar nu mai contează. Contează că am făcut un meci extraordinar. Cel mai bun meci din istoria noastră de 12 ani. Am câştigat cu 2-0, şi asta e foarte important. Cred că toţi iubitorii fotbalului din România pot fi mândri de Sepsi OSK.

Dacă revedem filmul meciului de astăzi, cred că am fost net superiori. La posesie nu, dar la ocazii de gol da. Am avut două bare, plus minim 3-4 ocazii mari. Noi suntem o familie şi pot să spun că dorinţa de victoria contează mai mult decât banii. Au un buget dublu ei, dar n-au inima noastră.

Ieri seară am fost la dineul oficial, care se face înaintea meciurilor europene. Am vorbit cu oficialii celor de la CSKA. Noi avem 7,5 milioane, iar ei au undeva la 16 milioane. Aşa că nu întotdeauna banii contează. Sunt mândru de jucătorii mei şi de staff-ul nostru pentru că astăzi s-a văzut că i-am întrecut pe cei de la CSKA în dorinţa de a învinge, dar şi tactic.

Pot să spun că bugetul salarial nu creşte, nici nu are cum, dar contează foarte mult că suntem la al şaptelea an în Superligă. Am strâns jucătorii lângă noi şi am creat o familie. Am reuşit să ţinem jucătorii importanţi la club – Dumitrescu, Ştefănescu, Păun. Am prelungit şi cu Ştefănescu. Viitorul sună bine

Zarurile nu sunt aruncate. Se poate întâmpla orice, dar am încredere că vom avea stadionul plin, vor veni suporterii şi cred că putem să mergem mai departe şi să aducem puncte României”, a spus Laszlo Dioszegi, pentru orangesport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:45 LIVE TEXTUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-0. Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul 21:16 Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului! 20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale 20:50 Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1: „Nu vorbeşti de antrenorul advers când pierzi” 20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și