Închide meniul

Liviu Ciobotariu, prima reacţie după Bodo/Glimt – Sepsi 3-2: „Sunt mândru. Mă bucur că antrenez această echipă”

Alex Masgras Publicat: 31 august 2023, 23:18 / Actualizat: 2 septembrie 2023, 14:28

Reclamă
Liviu Ciobotariu, prima reacţie după Bodo/Glimt – Sepsi 3-2: „Sunt mândru. Mă bucur că antrenez această echipă

Liviu Ciobotariu, prima reacţie după Bodo/Glimt - Sepsi 3-2

Liviu Ciobotariu, în Bodo/Glimt - Sepsi / Profimedia

Liviu Ciobotariu, prima reacţie după Bodo/Glimt – Sepsi 3-2. Deţinătoarea Cupei României a fost eliminată din play-off-ul Conference League, după 120 de minute de joc în Norvegia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sezonul acesta, fotbalul românesc nu va fi reprezentat în grupele cupelor europene, după ce şi Farul Constanţa a pierdut meciul retur cu HJK Helsinki, scor 1-2.

Liviu Ciobotariu, prima reacţie după Bodo/Glimt – Sepsi 3-2: „Sunt mândru. Mă bucur că antrenez această echipă”

La finalul partidei, Liviu Ciobotariu a vorbit despre eliminarea echipei sale. Dezamăgit de rezultat, Ciobotariu a recunoscut că Sepsi şi-a respectat prea mult adversarul în debutul partidei. Cu toate acestea, antrenorul celor de la Sepsi a declarat că este mândru de parcursul european al jucătorilor săi:

„Vreau să îmi felicit jucătorii pentru jocul de astăzi, exceptând primele 25 de minute, pentru parcursul din această competiţie. Eu cred că am arătat foarte bine în această competiţie. Am demonstrat că suntem o echipă care se poate lupta pentru a obţine rezultate pozitive.

Din păcate părăsim această competiţie cu un gust amar, au fost şi ceva probleme de arbitraj. Din punctul meu de vedere nu a fost offside la golul lui Ştefănescu şi cred că a fost offside la golul lui Pellegrino. Am jucat de la egal la egal cu o echipă puternică. Ne vom concentra pe campionat şi Cupa României. Va trebui să ne refacem fizic pentru meciul cu UTA, pentru că băieţii au jucat 120 de minute.

Reclamă

Am început slab, am respectat prea mult adversarul, după care ne-am intrat în ritm. Am părăsit această competiţie cu capul sus.

Au fost momente la începutul jocului în care ei au fost mai buni decât noi. Noi ne-am regăsit, am echilibrat jocul. Noi am fost echipa mai bună în mai multe momente, dar la fotbal contează golul şi asta a făcut să ieşim din Conference League

Le-am transmis că sunt mândru de ei, îi felicit pentru parcursul pe care l-am avut. În afară de cele 25 e minute în care nu ne-am regăsit, sunt mândru. Mă bucur să antrenez această echipă. De acum încolo trebuie să ne concentrăm pe campionat şi pe Cupa României”, a declarat Liviu Ciobotariu, potrivit digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Bodo/Glimt – Sepsi 3-2

Bodo/Glimt – Sepsi 3-2. Deţinătoarea Cupei României este ultima echipă din România eliminată din cupele europene. Elevii lui Liviu Ciobotariu au pierdut în 120 de minute duelul din Norvegia cu Bodo/Glimt, scor 2-3.

Partida din Norvegia nu a început bine pentru covăsneni, dar au avut noroc în minutul 12, atunci când golul lui Pellegrino a fost anulat de VAR, deoarece balonul a ieşit din teren.

În minutul 24, gazdele au deschis scorul prin Şorli, iar norvegienii au majorat diferenţa patru minute mai târziu, atunci când Pellegrino l-a învins pe Niczuly.

Sepsi nu a cedat şi a redus din diferenţă înainte de pauză. Alimi a înscris în minutul 42 cu o lovitură de cap. Imediat după pauză, Roland Varga a egalat cu un şut de la marginea careului, iar echipa lui Liviu Ciobotariu spera din nou la calificare.

Partida a ajuns în prelungiri, acolo unde Păun a făcut henţ în careu în minutul 99, iar Pellegrino a transformat. Un minut mai târziu, Ştefănescu l-a învins pe Haikin, dar reuşita sa a fost anulată pentru o poziţie de offside.

Sepsi nu a mai reuşit să revină şi a încheiat meciul în 10 oameni. Ştefănescu a văzut al doilea cartonaş galben în minutul 120+1, după ce l-a lovit pe portarul gazdelor.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:10 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe de start 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” Vezi toate știrile
Citește și