Închide meniul

Liviu Ciobotariu, supărat după Sepsi – Aktobe 1-1: „Toţi suntem vinovaţi”

Bogdan Stănescu Publicat: 10 august 2023, 22:43

Reclamă
Liviu Ciobotariu, supărat după Sepsi – Aktobe 1-1: „Toţi suntem vinovaţi

Liviu Ciobotariu a dat răspunsul, după ce Sepsi a ajuns la şase înfrângeri consecutive în Liga 1

Liviu Ciobotariu / Captură AntenaSport

Liviu Ciobotariu s-a arătat foarte supărat după Sepsi – Aktobe 1-1. Antrenorul lui Sepsi a susţinut că prima repriză a fost foarte slabă pentru elevii lui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liviu Ciobotariu a punctat că jucătorii introduşi pe teren în repriza secundă au reuşit să întoarcă soarta meciului.

Liviu Ciobotariu, supărat după Sepsi – Aktobe 1-1: „Toţi suntem vinovaţi”

O primă repriză modestă din partea noastră, am stat foarte jos. A doua repriză, mult mai bună.

Am primit un gol din fază fixă, exact ce nu-mi place deloc, dar mi-am felicitat jucătorii și îi felicit și acum pentru modul în care au crezut în rezultate, pentru modul în care au abordat a doua repriză. Este un rezultat care ne dă speranțe pentru retur.

Eu le-am cerut jucătorilor să fie prudenți în prima repriză, dar în a doua repriză am riscat, am jucat cu doi atacanți. E un rezultat care ne dă speranțe pentru meciul următor.

Reclamă

Jucătorii care au intrat, au intrat foarte bine. Ei au schimbat soarta jocului. 

Toți jucătorii sunt vinovați pentru golul încasat, dar cel mai vinovat sunt eu, eu am fost cel care a decis să ne apărăm în zonă. Se mai întâmplă, ok, nu era momentul în această seară, dar când greșim, greșim toți”, a declarat Liviu Ciobotariu pentru digisport.ro.

Sepsi – Aktobe 1-1. Covăsnenii au egalat în finalul partidei

Sepsi – Aktobe s-a încheiat 1-1. Partida a contat pentru prima manșă a „dublei” din turul 3 preliminar al UEFA Conference League.

Reclamă 4 / 0/3

Înainte de acest meci, Sepsi venea după rezultatul de egalitate înregistrat pe teren propriu împotriva celor de la Oțelul Galați. Partida care a contat pentru etapa a 4-a a Ligii 1 s-a încheiat cu scorul de 1-1. De cealaltă parte, cei de la Aktobe veneau după victoria din campionat cu Kairat Almaty, scor 4-2.

Aktobe a deschis scorul după un corner, în minutul 65. Elder Santana a trimis cu capul în poarta lui Niczuly.

Roland Varga, introdus pe teren în minutul 80, a marcat în minutul 89 şi a adus un rezultat de egalitate pentru Sepsi. Calificarea se va decide la returul de peste o săptămână.

Liviu Ciobotariu, înainte de Sepsi – Aktobe

Liviu Ciobotariu sublinia înainte de meci că obiectivul este calificarea. Tehnicianul lui Sepsi le-a transmis jucătorilor săi să fie foarte atenţi, însă acest lucru nu s-a întâmplat. Santana a marcat nestingherit după un corner şi a deschis scorul.

„Este o nouă provocare pentru tot ceea ce înseamnă Sepsi OSK. Este provocarea de a încerca să intrăm în play-off-ul Conference League. Va fi un joc dificil. Întâlnim o echipă într-o formă foarte bună, cu jucători buni, în special pentru faza de atac.

Trebuie să fim foarte atenţi. Dar şi noi suntem într-o formă bună, suntem dornici de a face performanţă, am simţit jucătorii foarte motivaţi. Din punctul nostru de vedere vom face tot ceea ce este posibil ca să scoatem un rezultat pozitiv. Un rezultat pozitiv ne-ar ajuta foarte mult pentru meciul doi. Va trebui să ne luptăm”, a spus tehnicianul, la conferința de presă premergătoare partidei din turul al 3-lea preliminar al UEFA Conference League.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:02 EXCLUSIVVictor Piţurcă şi-a dezvăluit marele vis, la împlinirea a 68 de ani! 17:42 „Eu sunt pisică, nu cârtiţă” Bogdan Lobonţ a venit cu replica, după derapajul lui Robert Niţă: „Vă spun un principiu fundamental” 17:27 VideoCamelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update. Cele mai tari ştiri ale zilei de 8 mai 17:03 FotoCamila Giorgi s-a retras din tenis! Modul uluitor prin care italianca a ales să îşi încheie cariera 16:35 Gigi Corsicanu l-a atacat pe Bogdan Lobonţ: „Nu avea ce să mai caute în casa noastră”! Apel către toţi suporterii Rapidului! 16:00 Ionuţ Chirilă e gata să devină antrenorul lui Dinamo şi în Liga a 2-a: „Am construit cea mai puternică generaţie” 15:50 Real Madrid – Bayern Munchen LIVE TEXT (22:00). Meci infernal pe Santiago Bernabeu. Vom afla finala Ligii Campionilor 15:46 Ma Long, cel mai bun jucător de tenis de masă din istorie, nu îşi va putea apăra titlul olimpic la Paris. Anunţ şoc 15:16 Valentin Mihăilă începe negocierile după promovarea Parmei în Serie A: „Am purtat deja câteva discuții” 14:01 PAOK – Olympiacos, meci de totul sau nimic pentru Răzvan Lucescu, exclusiv în AntenaPLAY. Restanţa care poate decide titlul Vezi toate știrile
Citește și