Închide meniul

Lovitură pentru FCSB, înaintea duelului cu Nordsjaelland! Adrian Şut s-a accidentat la încălzire

Viviana Moraru Publicat: 10 august 2023, 21:31

Reclamă
Lovitură pentru FCSB, înaintea duelului cu Nordsjaelland! Adrian Şut s-a accidentat la încălzire

Lovitură pentru FCSB, înaintea duelului cu Nordsjaelland! Adrian Şut s-a accidentat

Adrian Şut, în timpul unui meci la FCSB/ Profimedia

Lovitură încasată de FCSB, înaintea duelului cu Nordsjaelland! Adrian Şut s-a accidentat în timpul antrenamentelor de încălzire şi va rata duelul cu danezii, din Conference League. A fost înlocuit în primul 11 de către Ovidiu Popescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB – Nordsjaelland, partida din turul trei preliminar din Conference League, va fi în această seară, de la ora 21:30, în format live text, pe AS.ro.

Lovitură pentru FCSB, înaintea duelului cu Nordsjaelland

Adrian Şut era titular la FCSB, pentru duelul cu Nordsjaelland. Însă, vicecampioana a primit o veste proastă, cu mai puţin de jumătate de oră înainte de startul meciului.

Mijlocaşul roş-albaştrilor s-a accidentat la încălzire, şi imediat a primit îngrijiri medicale, pe teren.

Încă nu se ştie cât de gravă este accidentarea lui Adrian Şut, acesta urmând să fie supus mai multor investigaţii după meciul cu Nordsjaelland.

Reclamă

În locul lui Adrian Şut, în primul 11 al FCSB-ului pentru duelul cu danezii, a fost trimis în teren Ovidiu Popescu.

Adrian Şut a fost titular la FCSB în primele meciuri ale roş-albaştrilor din acest start de sezon. Mijlocaşul a fost integralist în cinci din cele şase meciuri, fiind înlocuit doar în duelul cu Oţelul, din Liga 1.

Echipele de start:

Reclamă 4 / 0/3

FCSB: Târnovanu – Pantea, Dawa, Chiricheș, Radunovic – Olaru, Popescu, Djokovic – Cordea, Compagno, Coman
Rezerve: Vlad, Crețu, Panțîru, Haruț, Oct. Popescu, Lixandru, Edjouma, V. Gheorghe, Ngezana, Radaslavescu
Antrenor: Elias Charalambous

Nordsjaelland: Hansen – Villadsen, Nagalo, Jensen-Abbew, Frese – Diomande, Tverskov, Dorgeles – Nuamah, Ingvartsen, Osman
Rezerve: Antman, Barslund, Coulibaly, Eriksson, Hansen, Hey, Marxen, Munck, Nygren, Schandorf, Sertdemir, Svensson
Antrenor: Johannes Thorup

Gigi Becali, laude pentru Adrian Şut

Gigi Becali a anunţat că Adrian Şut a devenit jucătorul care nu poate fi înlocuit la FCSB, în echipa lui Charalambous şi Pintilii. Planul finanţatorului este să ajungă să ceară 5 milioane de euro pe mijlocaş, după ce acesta va fi titular şi în naţionala lui Edi Iordănescu.

Marius Şumudică a dezvăluit că Trabzonspor este în continuare cu ochii pe Adrian Şut. Turcii mai au însă de aşteptat pănă la eventualul transfer, în urma căruia Gigi vrea să obţină 5 milioane de euro.

„La fotbal, e ceva specific. Trebuie să iei totul în calcul. Depinde de meciul cu danezii, de calificare, de cât de mult ne ajută banii ăia.

Trebuie să iei decizia cea mai bună, Şut joacă la echipa naţională, îl folosesc şi dup-aceea cer 5 (n.r. – milioane e euro). Nu poate fi înlocuit la ora asta. Vede bine jocul”, a spus Becali.

Trabzonspor a mai încercat să-l transfere pe Adrian Şut şi în pauza competiţională din iarnă. La momentul respectiv, turcii ofereau 2 milioane de euro în schimbul mijlocaşului de 24 de ani.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 2-1. Vinicius a deschis scorul, jucătorii lui Tuchel au întors fabulos partida 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament Vezi toate știrile
Citește și