Închide meniul

Gigi Becali a anunţat că Adrian Şut nu poate fi înlocuit la FCSB: „Joacă la echipa naţională şi cer 5 milioane de euro pe el”

Dan Roșu Publicat: 4 august 2023, 12:14

Reclamă
Gigi Becali a anunţat că Adrian Şut nu poate fi înlocuit la FCSB: „Joacă la echipa naţională şi cer 5 milioane de euro pe el

Gigi Becali a anunţat că Adrian Şut nu poate fi înlocuit la FCSB

Adrian Şut şi Florinel Coman sărbătoresc marcarea unui gol / Hepta

Gigi Becali a anunţat că Adrian Şut a devenit jucătorul care nu poate fi înlocuit la FCSB, în echipa lui Charalambous şi Pintilii. Planul finanţatorului este să ajungă să ceară 5 milioane de euro pe mijlocaş, după ce acesta va fi titular şi în naţionala lui Edi Iordănescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică a dezvăluit că Trabzonspor este în continuare cu ochii pe Adrian Şut. Turcii mai au însă de aşteptat pănă la eventualul transfer, în urma căruia Gigi vrea să obţină 5 milioane de euro.

Gigi Becali a anunţat că Adrian Şut nu poate fi înlocuit la FCSB

„La fotbal, e ceva specific. Trebuie să iei totul în calcul. Depinde de meciul cu danezii, de calificare, de cât de mult ne ajută banii ăia.

Trebuie să iei decizia cea mai bună, Şut joacă la echipa naţională, îl folosesc şi dup-aceea cer 5 (n.r. – milioane e euro). Nu poate fi înlocuit la ora asta. Vede bine jocul”, a spus Becali.

Trabzonspor a mai încercat să-l transfere pe Adrian Şut şi în pauza competiţională din iarnă. La momentul respectiv, turcii ofereau 2 milioane de euro în schimbul mijlocaşului de 24 de ani.

Reclamă

Oferta a fost refuzată de Gigi Becali însă, care a cerut în schimbul lui Adrian Şut suma de trei milioane de euro.

În sezonul trecut, Adrian Şut a bifat 37 de meciuri pentru FCSB, reuşind să marcheze cinci goluri şi să ofere două pase decisive. De asemenea, în acest start de sezon, Şut a fost titular în toate cele cinci partide ale roş-albaştrilor.

Adrian Şut, mesaj clar după FCSB – CSKA 1948 Sofia 3-2

Adrian Şut a transmis un mesaj clar, după ce FCSB a învins-o cu 3-2 pe CSKA 1948 Sofia, şi s-a calificat în turul trei preliminar din Conference League. Mijlocaşul susţine că meciul a fost unul foarte dificil, însă s-a declarat bucuros de victoria obţinută de echipa sa.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB şi-a asigurat prezenţa în turul trei preliminar din Conference League, după ce a eliminat-o pe CSKA 1948 Sofia. Damjan Djokovic a marcat o „dublă” în retur, Octavian Popescu fiind celălalt marcator al echipei lui Elias Charalambous.

„A fost o partidă dificilă, mai era al doilea meci în care trebuia să facem un joc bun ca să câştigăm. La primul gol al lor, a fost o greşeală a mea, dar nu ştiu dacă putea să dea fault arbitrul. Avem un meci în campionat, şi după ne pregătim pentru meciul din Europa, cu Nordsjaelland.

N-au ajuns la noi la poartă, în prima repriză, dar după au prins elan. Am scăpat la fază fixă. Nu cred că ne-am temut, avem jucători de calitate în faţă, şi ştiam că putem marca. Avem jucători cu experienţă.

(N.r. Despre derby-ul cu CFR Cluj) Ne bucurăm că o să jucăm în Ghencea. Sperăm să fie de bun augur şi să câştigăm acel meci.

(N.r. Despre oferte) Nu ştiu nimic, eu mă concentrez la meciuri, sunt la FCSB şi voi da tot ce pot. Cred că orice jucător îşi doreşte să facă pasul afară, dar eu sunt la FCSB acum”, a declarat Adrian Şut, la digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
Vezi toate știrile
Citește și