Închide meniul

Mario Camora, aroganță maximă înainte de CFR Cluj – Lazio: „Ei stau acasă și se uită la meci!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 22 februarie 2023, 18:47

Mario Camora, aroganță maximă înainte de CFR Cluj – Lazio: „Ei stau acasă și se uită la meci!

Mario Camora s-a accidentat în CFR Cluj - Rapid 2-2

Mario Camora, în timpul unui meci pentru CFR Cluj/ Profimedia

Mario Camora a vorbit despre contestatarii lui CFR Cluj înaintea returului cu Lazio, din play-off-ul Conference League. Căpitanul campioanei României a avut un mesaj dur pentru criticii echipei lui Dan Petrescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În tur, CFR Cluj a pierdut categoric pe Olimpico, 0-1, deși a jucat aproape toată partida cu un om în plus. Ardelenii au fost criticați de mai multe voci din fotbalul românesc pentru abordarea defensivă. Camora a transmis că nu este interesat de părerile din jur.

Mario Camora, înainte de CFR Cluj – Lazio, din Conference League

„Avem încredere. Vrem cu toţii să ne calificăm, ştim că va fi foarte greu, vom face totul să ne calificăm, avem încredere. Orice rezervă care intră la ei… e jucător de mare valoare, s-a văzut la primul meci. Ştim ce putere are Lazio. Fiecare e liber să zică ce vrea, ei stau acasă şi se uită la meci, pe noi nu ne interesează ce zic alţii.

(N.r. despre primul meci) Noi am simţit o puernică echipă, o echipă care se luptă pentru Champions League, în Serie A. Din păcate am pierdut cu 1-0, nu am fost atenţi. Ne bucurăm că avem doar 1-0, vom lupta până la ultima secundă. Fericiţi nu suntem niciodată când pierdem, dacă era 11 la 11, era un rezultat bun, dar aşa, 10 contra 11, e un rezultat greu de digerat”, a spus Mario Camora, la conferința de presă dinaintea meciului.

CFR Cluj – Lazio se va juca joi, 23 februarie, de la ora 19:45 și va putea fi urmărit LIVE TEXT pe AS.ro! Italienii pleacă cu prima șansă, după ce în meciul tur s-au impus, scor 1-0.

Reclamă

Doi titulari de la Lazio ar putea rata returul din Gruia

Lazio nu știe dacă se va putea baza pe doi fotbaliști de bază în returul din Gruia. Concret, este vorba despre Milinkovic-Savic şi Mattia Zaccagni, doi fotbaliști esențiali în angrenajul lazialilor. Cei doi au fost titulari în meciul tur de pe „Olimpico”, dar au șanse foarte mari să rateze întâlnirea de la Cluj.

Ambii au acuzat în această săptămână probleme gastrointestinale și au ratat antrenamentele echipei. Cel mai probabil, nu vor face deplasarea în România, iar Lazio e nevoită să gasească alte soluții.

Italienii nu vor putea miza nici pe Alessio Romagnoli, Ștefan Radu, Pedro sau pe Patric. Primii 3 sunt accidentați, în timp ce fundașul spaniol este suspendat, după cartonașul roșu primit în meciul tur.

Reclamă 4 / 0/3

Record de bilete vândute la CFR Cluj – Lazio

Cristi Balaj a anunțat că CFR Cluj a vândut toate biletele disponibile pentru meciul cu Lazio. Președintele ardelenilor crede că formația lui Dan Petrescu poate să-i elimine pe italieni doar cu sprijinul fanilor.

“Este sold out! Prin colțuri, doar așa dacă găsim persoane care au cumpărat bilete și încă nu au apucat să le dea. În acest moment avem posibilitatea de a găzdui 16.000 de spectatori din ce am înțeles. Pentru că avem acea tribună suspendată în spatele porții, de la etaj, care nu poate să fie folosită conform normelor. Ea este sigură, doar că normele nu promit.

Doar având spectatorii în spate și dacă se nimerește să avem și una dintre zilele noastre bune, cu ei care dacă ar acuza să zic frigul din România, atunci poate am avea o șansă de a trece. Meciul cu FC Argeș a venit ca o descătușare, am avut spirit.

Chiar dacă am avut înfrângeri la limită în ultimele partide, am avut grijă să fim alături de jucători. Adică nu s-a făcut absolut nicio presiune, i-am încurajat, am avut un spirit bun. Și din partea conducerii către jucători spre staff”, a spus Cristi Balaj, conform fanatik.ro.

Media de spectatori la meciurile CFR-ului de pe teren propriu din acest sezon este 3.000. În ultimul meci dinaintea duelului cu Lazio, CFR a învins-o cu 3-1 pe FC Argeș.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:07 LIVE SCOREUTA – Oţelul 1-0. Duel de foc pentru primul loc din play-out între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! 17:43 Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB! Patronul face tot posibilul pentru ca Dan Petrescu să ia titlul cu CFR Cluj 17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime Vezi toate știrile
Citește și