Închide meniul

Mario Camora, mulțumit după CFR Cluj – Lazio 0-0: „Am ieșit cu capul sus! Să nu uităm cu cine am jucat”

Sebastian Cristian Publicat: 23 februarie 2023, 22:18

Reclamă
Mario Camora, mulțumit după CFR Cluj – Lazio 0-0: Am ieșit cu capul sus! Să nu uităm cu cine am jucat”

Mario Camora, mulțumit după CFR Cluj - Lazio 0-0

Mario Camora / Antena Sport

Mario Camora s-a declarat mulțumit după CFR Cluj – Lazio 0-0. Căpitanul ardelenilor și-ar fi dorit să obțină mai mult, însă crede că fotbaliștii clujeni au dat tot ce au avut mai bun.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a ratat calificarea în optimile de finală ale Conference League, după ce în meciul tur Lazio a câștigat cu scorul de 1-0.

Mario Camora, mulțumit după CFR Cluj – Lazio 0-0: „Am ieșit cu capul sus! Să nu uităm cu cine am jucat”

„Echipa a avut o atitudine foarte bună. Dacă dădeam gol în prima repriză, atunci meciul putea fi altfel. Dar per total echipa a făcut un meci bun. Am avut încredere până la final. Am încercat și în 10 să dăm gol, dar nu trebuie să uităm cu cine am jucat. Am ieșit cu capul sus. De acum trebuie să ne vedem de drumul nostru, de campionat. E păcat, dar nu avem ce să facem. Trebuie să ne revenim. Le mulțumim suporterilor, stadionul a fost plin, ne-am bucura să fie și în campionat așa. Te ajută foarte mult să ai fanii în spate.

Am vorbit în vestiar că nu avem nimic de pierdut, trebuia să încercăm. În campionat va fi greu, dar dacă vom avea aceeași atitudine, va fi greu să ne bată cineva. Eu mă bucur foarte mult că sunt în continuare la CFR, sper să joc cât mai mult. Am să văd până când o să pot”, a declarat Mario Camora la finalul meciului dintre CFR și Lazio.

CFR se va concentra de acum pe Liga 1, acolo unde ocupă poziția secundă, cu 53 de puncte, la 2 lungimi în spatele liderului Farul Constanța.

Reclamă
Reclamă 4

CFR Cluj – Lazio 0-0. Aventura europeană a campionilor României s-a încheiat! Jucătorii lui Dan Petrescu au fost eliminați în play-off-ul Conference League

Clujenii aveau nevoie de o victorie pentru a întoarce rezultatul din tur. În Italia, Lazio a câștigat, scor 1-0 și s-a calificat în optimile de finală ale competiției.

CFR Cluj a intrat bine în meci, a arătat diferit față de confruntarea de la Roma și a încercat să controleze meciul încă din primul minut. Lazialii s-au mulțumit să lovească pe contraatac, dând impresia că nu joacă la potențialul maxim.

Efortul campionilor României a dat roade în minutul 21, atunci când Krasniqi s-a găsit într-o situație foarte bună. Singur cu portarul advers, „șeptarul” ardelenilor a trimis pe lângă poartă.

Reclamă

Prima repriză i-a aparținut CFR-ului, însă Lazio a forțat în actul secund. Luis Alberto a fost foarte aproape să înscrie din corner, în timp ce Simone Scuffet a făcut minuni în poarta clujenilor.

Situația s-a înrăutățit pentru CFR în minutul 77, atunci când Muhar a primit cartonaș roșu, după o intrare foarte urâtă la Ciro Immobile.

Clujenii n-au mai reușit să trimită meciul în prelungiri, iar aventura europeană s-a încheiat în play-off-ul UEFA Conference League.

Recomandări

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:36

„S-au calificat cu stil!” UEFA a analizat „la sânge” naţionala lui Edi Iordănescu! Care a fost momentul „culminant” de la EURO

23:12

Adrian Mutu cere o schimbare majoră în echipa naţională, înaintea meciului cu Olanda: „Putem să facem asta!”

23:06

Cursa de sprint din Marele Premiu al Austriei va fi în direct pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 13:00)

22:49

„Aproape îmi spune ‘tată'” Pepe, mesaj savuros despre un coleg de la naţională! Ce a spus despre Cristiano Ronaldo

22:34

Giovanni Becali a numit jucătorul care va fi titular de bază la echipa națională! Numele rostit de impresar

22:08

Neil Lennon, prima înfrângere pe banca Rapidului! Giuleștenii au pierdut amicalul cu Celje, campioana din Slovenia

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024
Citește și