Închide meniul

Mario Camora, record uriaş pentru fotbalul românesc! L-a depăşit pe Marius Lăcătuş

Valentin Pîrcălabu Publicat: 16 februarie 2023, 23:51

Reclamă
Mario Camora, record uriaş pentru fotbalul românesc! L-a depăşit pe Marius Lăcătuş

Mario Camora, record uriaş pentru fotbalul românesc

Mario Camora, în tricoul lui CFR Cluj / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Mario Camora a reuşit să stabilească un record uriaş pentru fotbalul românesc. Meciul cu Lazio a fost cel cu numărul 73 în cupele europene în tricoul ardelenilor pentru fundaşul stânga al campioanei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, Maris Camora l-a depăşit pe legendarul Marius Lăcătuş, cel cu care împărţea recordul de meciuri jucate în cupele europene pentru o singură echipă românească.

Mario Camora, record uriaş pentru fotbalul românesc

Înaintea meciului, ca şi Lăcătuş, Camora jucase 72 de partide în cupele europene. Lăcăruş a jucat toate cele 72 de meciuri în tricoul Stelei. Camora joacă la CFR Cluj din 2011.

Cartonaș roșu în Lazio – CFR Cluj! Italienii au rămas în 10 oameni după doar un sfert de oră

Cartonaș roșu în Lazio – CFR Cluj! Formația gazdă a rămas în 10 oameni după doar un sfert de oră. Fundașul central Patric a fost eliminat după o intrare foarte urâtă la Krasniqi, din poziție de ultim apărător.

„Centralul” Pawson n-a stat pe gânduri și l-a trimis la vestiare pe fundașul spaniol. Astfel, elevii lui Dan Petrescu vor evolua 75 de minute în superioritate numerică. Ermal Krasniqi, fotbalistul adus în această iarnă de CFR Cluj de la FC Balkani, a făcut show în meciul de pe Stadio Olimpico. Kosovarul a trecut de trei jucători de la Lazio și a putut fi oprit doar prin fault. Patric, din postura de ultim apărător, a avut o intervenție urâtă și a fost eliminat direct.

Reclamă

Lazio – CFR Cluj | Dan Petrescu l-a scos pe Ciprian Deac la pauză

Dan Petrescu l-a scos pe Ciprian Deac la pauză, în Lazio – CFR Cluj. Campioana României a avut un ghinion teribil la ultima fază a primei reprize, atunci când Ciro Immobile a deschis scorul.

Dan Petrescu a „tăiat în carne vie” la pauza meciului cu Lazio. Deşi a jucat cu un om în plus, încă din minutul 15, când Patric a fost eliminat, CFR Cluj a avut o prestaţie modestă din punct de vedere ofensiv, iar italienii au dat lovitura prin Immobile.

La pauza meciului cu Lazio, Dan Petrescu a decis să facă două schimbări. Astfel, antrenorul campioanei i-a scos pe Ciprian Deac şi pe Boateng şi i-a introdus pe Petrila şi Cvek.

Reclamă 4 / 0/3

Ciro Immobile a înscris un gol superb în Lazio – CFR Cluj

Ciro Immobile a înscris un gol superb în Lazio – CFR Cluj. Defensiva lui Dan Petrescu a fost învins la o fază fixă, propria sa armă. În minutul 45+4, chiar înainte de finalul primului act de pe „Olimpico”, apărarea celor de la CFR Cluj a fost prinsă pe picior greșit. Felipe Anderson i-a ridicat excelent mingea lui Ciro Immobile din lovitură liberă, iar golgheterul italian a șutat din prima. Execuție superbă și Lazio a profitat de neatenția din defensiva ardelenilor.

Ciro Immobile a fost complet liber în momentul șutului, situație care l-a nemulțumit complet pe Dan Petrescu.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00) 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și