Închide meniul
EXCLUSIV

Marius Alexe a criticat dur cele două rezultate ale rivalei FCSB, 0-5 cu Silkeborg: ”Suntem arătați cu degetul acum, în Europa”

Dan Roșu Publicat: 16 octombrie 2022, 14:26

Marius Alexe a criticat dur cele două rezultate ale rivalei FCSB, 0-5 cu Silkeborg: ”Suntem arătați cu degetul acum, în Europa”

Marius Alexe a criticat dur cele două rezultate ale rivalei FCSB, 0-5 cu Silkeborg

Marius Alexe, în tricoul lui Dinamo / Hepta

  • Nicolae Dică a luat de patru ori câte cinci goluri pe banca FCSB
  • Dică a anunțat că nu își dă demisia

Marius Alexe a criticat dur cele două rezultate ale rivalei FCSB din Europa, 0-5 cu Silkeborg, tur, retur. ”Suntem arătați cu degetul în Europa”, susține cel care a câștigat două trofee în carieră cu rivala Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa lui Nicolae Dică a înregistrat una din marile umilințe din istorie, pierzând, la total, cu 10-0 în fața lui Silkeborg. Dică nu se află la prima ispravă de acest gen pe banca roș-albaștrilor: a mai luat 5 și de la Lazio și Sporting.

Marius Alexe a criticat dur cele două rezultate ale rivalei FCSB din Europa, 0-5 cu Silkeborg

”Umilința celor de la FCSB este de neînțeles, au o bază și condiții cum rar vezi și prin Europa, de asta am rămas așa uimit. Au de unde să plece, au plecare, au tot ce le trebuie pentru un club profesionist, când vezi genul ăsta de rezultate te gândești unde e problema.

Reclamă

A fost o diferență mult prea mare, plecând de la atitudine, până la dezvoltarea jocului, la acțiuni individuale, lucruri negative care sunt de neînțeles. Este o dezamăgire, iar în Europa suntem arătați cu degetul, acum”, a spus Marius Alexe, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Nicolae Dică, replică acidă pentru contestatari

Nicolae Dică a avut o replică acidă pentru contestatari, care i-au cerut demisia după 0-10 la general cu Silkeborg. „Dicanio” nu crede că e momentul să plece de la echipa lui Gigi Becali.

Reclamă

Antrenorul FCSB a fost criticat de mai multe persoane din fotbalul românesc. Printre aceştia se numără şi Ciprian Marica, care i-a sugerat lui „Mr. Nick” să-și rupă carnetul de antrenor. Nicolae Dică i-a răspuns deja fostului internaţional şi a avut şi un mesaj pentru criticii săi.

„Acesta este scopul meu. Să mă gândesc ceea ce voi face mâine, poimâine, nu ceea ce s-a întâmplat în trecut. Ce a fost, s-a dus! Demiterea mi-o dau când cred eu că e.

Când cred eu că trebuie să îmi dau demisia, atunci mi-o dau. Nu mă iau după altcineva. Când patronul nu va mai avea răbdare, vom avea o discuție și vedem la ce concluzie ajungem”, a declarat Nicolae Dică la conferinţa de presă.

Reclamă 4 / 0/3

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:30 Famalicao – Sporting Lisabona LIVE VIDEO, 22:15, live în AntenaPLAY. „Leii” pot face un pas uriaş către titlu în Liga Portugal 12:15 „Un conducător serios nu face aşa ceva!” Dumitru Dragomir, avertisment pentru Dan Şucu. Ce îi cere să facă cu Cristiano Bergodi 11:50 LIVE VIDEOElizabeta Samara – Sabine Winter, ora 13:20, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Adina Diaconu a pierdut partida cu Manika Batra 11:17 Câţi bani cere Cristiano Bergodi pentru a pleca de la Rapid. Dan Şucu şi Victor Angelescu l-au băgat în şedinţă de urgenţă! 11:14 Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali a renunţat la transferul unui star din Liga 1: „N-are niciun sens să insistăm!” 10:52 SUA atacă medalia de aur la Jocurile Olimpice cu un nou „Dream Team”: LeBron James, Stephen Curry şi Kevin Durant, în echipă 10:42 FotoCole Palmer, „poker” şi trei recorduri spulberate pentru Chelsea! Imagini ruşinoase cu londonezii care se „bat” pentru minge 10:25 „E peste Coman, e de nivelul lui Drăguşin!” Dumitru Dragomir a dat verdictul despre cel mai valoros jucător din Liga 1 10:13 Al Ain – Al Hilal LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:00. Se anunţă show total în prima semifinală a Ligii Campionilor Asiei 10:00 Cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului! Gigi Becali transferă cinci jucători după câştigarea titlului Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mihai Stoica a dezvăluit cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului
Liga 1 • 10:00
Cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului! Gigi Becali transferă cinci jucători după câştigarea titlului
Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului
Liga 1 • 8:49
Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului! Apel de urgenţă: „Avem deschidere totală!”
Florinel Coman, sfătuit să nu se grăbească să plece de la FCSB
Liga 1 • 15 apr., 22:21
Florinel Coman, sfătuit să nu se grăbească să plece de la FCSB! Când ar putea prinde un transfer de vis
Prima mutare de la FCSB, din sezonul viitor! Anunţul lui Mihai Stoica
Liga 1 • 15 apr., 21:00
Prima mutare de la FCSB, din sezonul viitor! Anunţul lui Mihai Stoica: „E mereu în top 3!”
Alex Băluţă, fotografie de colecţie cu fiul lui şi Gică Hagi!
Extra • 15 apr., 20:21
Alex Băluţă, fotografie de colecţie cu fiul lui şi Gică Hagi! Mesajul fotbalistului: „Cu siguranţă, peste ani, se va mândri”