Închide meniul

Marius Şumudică, după dubla lui Damjan Djokovic, din FCSB – CSKA 1948 Sofia: „La FCSB, l-am certat un pic pe Djokovic”

Dan Roșu Publicat: 4 august 2023, 10:55

Reclamă
Marius Şumudică, după dubla lui Damjan Djokovic, din FCSB – CSKA 1948 Sofia: „La FCSB, l-am certat un pic pe Djokovic

Marius Şumudică, după dubla lui Damjan Djokovic, din FCSB - CSKA 1948 Sofia

Damjan Djokovic şi jucătorii de la FCSB sărbătoresc marcarea unui gol / Hepta

Marius Şumudică a vorbit după dubla lui Damjan Djokovic, din FCSB – CSKA 1948 Sofia, despre forma pe care o are jucătorul adus în această vară de Gigi Becali. Cei doi au lucrat împreună la Al-Raed, iar antrenorul e convins de calităţile de finalizator ale mijlocaşului de 33 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Şumudică este cel care l-a convins pe croat să urce mai mult în atac şi asta s-a văzut în returul cu CSKA 1948 Sofia. Djokovic a deschis scorul şi, mai important, a egalat la 2-2, în minutul 82, cu o execuţie perfectă, în plasa laterală.

Marius Şumudică, după dubla lui Damjan Djokovic, din FCSB – CSKA 1948 Sofia

„La FCSB, l-am certat un pic pe Djokovic să nu mai vină lângă șesar și a dat două goluri. Asta i-am spus de un an de zile. El vine din linia a doua și are execuții. Golul doi este o execuție! Nici atacanții nu dau așa de bine.

Un jucător util, am spus-o de la început. M-a întrebat Gigi de el și i-am spus să îl ia cu ochii închiși, vine primul și pleacă ultimul de la antrenament. Drept dovadă, nici nu se accidentează. Mai departe, nu comentez schimbările”, a spus Şumudică, citat de digisport.ro.

Damjan Djokovic: „Nu se poate aşa în Europa”

Damjan Djokovic a făcut o analiză realistă după FCSB – CSKA 1948 Sofia 3-2. Mijlocaşul croat a reuşit să marcheze două goluri în returul cu CSKA 1948 Sofia.

Reclamă

FCSB a avut emoţii după ce s-a văzut condusă cu 2-1 de bulgari. Djokovic a spus că echipa trebuie să îşi schimbe atitudinea în a doua repriză.

„Am intrat un pic în jocul lor şi nu ne-am făcut jocul. Ne-am revenit, am arătat caracter şi am întors scorul. Asta face parte din fotbal, să ne gândim la eliminare. La 1-0 trebuia să fim mai concentraţi. La 2-1 se putea orice. Bine că am întors scorul.

Din punct de vedere mental, mai ales a doua repriză, nu se poate aşa în Europa. Ei au simţit că nu pot pe plan tehnic cu noi. Am arătat şi noi că suntem bărbaţi. (n.r. – despre momentul când putea fi eliminat). Atât de agresiv nu am fost, a fost și un actor bun adversarul, dar asta e, trebuie să învăț să fiu mai calm.

Reclamă 4 / 0/3

Cred că la CFR Cluj am marcat două goluri. Să glumesc puţin, m-a certat un pic Şumi înainte de meci că trebuie să fac şi eu ceva. Va fi meciul cu CFR Cluj, care va fi unul special. După aceea jucăm iar cu echipa din Danemarca, deci avem treabă.

Îmi pare rău pentru ei. C Au jucat şi la Adana şi e greu să joci acolo. Cred că talent avem, avem cea mai talentată echipă din România dar trebuie să gestionăm jocul mai bine în a doua repriză. Intrăm puţin adormiţi pe teren”, a spus Damjan Djokovic, după meciul cu bulgarii, pentru sursa citată anterior.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19
mai
0:30
VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League
19
mai
0:20
Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți”
19
mai
0:10
Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor
23:59 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 23:50 Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat! 23:28 Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer 23:10 VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade 22:48 VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco” 22:43 CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League! 21:50 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză Vezi toate știrile
Citește și