Închide meniul

Damjan Djokovic, după FCSB – CSKA 1948 Sofia 3-2: „Nu se poate aşa în Europa! Intrăm adormiţi în teren!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 3 august 2023, 23:44

Reclamă
Damjan Djokovic, după FCSB – CSKA 1948 Sofia 3-2: „Nu se poate aşa în Europa! Intrăm adormiţi în teren!

Damjan Djokovic, după FCSB - CSKA 1948 Sofia 3-2

Profimedia

Damjan Djokovic a făcut o analiză realistă după FCSB – CSKA 1948 Sofia 3-2. Mijlocaşul croat a reuşit să marcheze două goluri în returul cu CSKA 1948 Sofia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a avut emoţii după ce s-a văzut condusă cu 2-1 de bulgari. Djokovic a spus că echipa trebuie să îşi schimbe atitudinea în a doua repriză.

Damjan Djokovic, după FCSB – CSKA 1948 Sofia 3-2

„Am intrat un pic în jocul lor şi nu ne-am făcut jocul. Ne-am revenit, am arătat caracter şi am întors scorul. Asta face parte din fotbal, să ne gândim la eliminare. La 1-0 trebuia să fim mai concentraţi. La 2-1 se putea orice. Bine că am întors scorul. Din punct de vedere mental, mai ales a doua repriză, nu se poate aşa în Europa. Ei au simţit că nu pot pe plan tehnic cu noi. Am arătat şi noi că suntem bărbaţi. (n.r. – despre momentul când putea fi eliminat). Atât de agresiv nu am fost, a fost și un actor bun adversarul, dar asta e, trebuie să învăț să fiu mai calm.

Cred că la CFR Cluj am marcat două goluri. Să glumesc puţin, m-a certat un pic Şumi înainte de meci că trebuie să fac şi eu ceva. Va fi meciul cu CFR Cluj, care va fi unul special. După aceea jucăm iar cu echipa din Danemarca, deci avem treabă.

Îmi pare rău pentru ei. C Au jucat şi la Adana şi e greu să joci acolo. Cred că talent avem, avem cea mai talentată echipă din România dar trebuie să gestionăm jocul mai bine în a doua repriză. Intrăm puţin adormiţi pe teren”, a spus Damjan Djokovic la digisport.ro, după FCSB – CSKA 1948 Sofia 3-2.

Reclamă

FCSB – FC Nordsjaelland, în turul 3 preliminar Conference League

FCSB – FC Nordsjaelland, în turul 3 preliminar Conference League! Formaţia lui Elias Charalambous va juca pentru un loc în play-off contra vicecampioanei din Danemarca.

FC Nordsjaelland a disputat până acum două etape din campionatul danez şi are două victorii la scor. În prima etapă s-a impus cu 4-1 în faţa celor de la Viborg, pe teren propriu, după care a câştigat meciul de la Aarhus cu 3-1.

Primul meci va avea loc pe 10 august, cu FCSB în calitate de gazdă, fiind şanse foarte mari ca partida să se dispute în Ghencea, acolo unde formaţia lui Elias Charalambous va disputa şi meciul cu CFR Cluj de la finalul acestei săptămâni din etapa a patra a Ligii 1.

Reclamă 4 / 0/3

Pe 17 august va avea loc partida retur şi meciul care va decide echipa care va merge în play-off-ul Conference League. FC Nordsjaelland dispută meciurile de pe teren propriu pe stadionul Right to Dream Park, arenă cu o capacitate de 9800 de locuri la meciurile internaţionale şi care are teren artificial.

Lotul celor de la Nordsjaelland este cotat la 32,3 milioane de euro, potrivit transfermarkt.com, cel mai bine evaluat jucător fiind tânărul Ernest Nuamah, în vârstă de 19 ani. Extrema stângă are o cotă de piaţă de 6 milioane de euro.

De partea cealaltă, FCSB are un lot evaluat la 32, 6 milioane de euro, iar Darius Olaru este jucătorul cu cea mai mare cotă, de 5,3 milioane de euro.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:55 Botoșani – Mioveni LIVE SCORE (20:00). Duel „încins” pentru Liga 1! Echipele de start 19:49 Marius Şumudică a spus care este adevărata Steaua pentru el! Ironii pentru echipa lui Gigi Becali: „M-au egalat la titluri” 19:39 Danemarca – Elveția, Letonia – Suedia (13:20) și Canada – Finlanda (17:20), LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Spectacol la CM de hochei 19:20 LIVE VIDEOSesiunea de antrenamente la Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024 e ACUM în AntenaPLAY. Programul complet 19:10 LIVE VIDEOBellator Champions Series Paris e ACUM LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Patrick Mix – Magomed Magomedov e main-event-ul 19:04 Massimiliano Allegri a fost dat afară de Juventus! Motivul uluitor din spatele demiterii. Italienii au făcut anunțul oficial 18:48 VIDEOAndrea Compagno, hattrick fabulos în China! Are cifre impresonante după doar 8 meciuri la Tianjin Tiger 18:38 Arne Slot a confirmat că îi ia locul lui Jurgen Klopp: „Voi fi noul antrenor al lui Liverpool în sezonul viitor!” 18:35 „Tricolorul” care şi-a asigurat deja prezenţa în lotul României pentru EURO 2024: „Oamenii din club au fost informaţi” 18:30 VIDEOA doua sesiune de antrenamente a Marelui Premiu de la Imola a fost în AntenaPLAY. Cursa e pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 Vezi toate știrile
Citește și