Închide meniul

Marius Șumudică i-a avertizat pe cei de la CFR Cluj. „Adana Demirspor pleacă cu prima șansă”

Alex Ioniță Publicat: 21 iunie 2023, 17:51

Reclamă
Marius Șumudică i-a avertizat pe cei de la CFR Cluj. Adana Demirspor pleacă cu prima șansă”

Marius Șumudică i-a avertizat pe cei de la CFR Cluj

Marius Şumudică, în timpul unui meci/ Hepta

Marius Șumudică i-a avertizat pe cei de la CFR Cluj. Tehnicianul de la Al-Raed a vorbit despre tragerea la sorți a preliminariilor UEFA Conference League. În cadrul turului 2 al preliminariilor, CFR Cluj va întâlni formația Adana Demisport, ocupanta locului 4 din Turcia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De asemenea și FCSB și Sepsi Sf.Gheorghe și-au aflat adversarele din preliminarii. Vicecampioana României o va întâlni pe CSKA 1948 Sofia, în timp ce covăsnenii vor juca împotriva rivalei locale a bulgarilor, CSKA Sofia. Prima manșă a partidelor se va juca pe 27 iulie, în timp ce returul este programat pentru data de 3 august.

Marius Șumudică i-a avertizat pe cei de la CFR Cluj. Fostul tehnician al clujenilor nu crede în șansele formației din Gruia

Fostul tehnician al clujenilor este de părere că fosta campioană a României nu are nicio șansă în fața turcilor de la Adana Demispor. „Șumi” este un antrenor care a pregătit multe formații din Turcia, iar verdictul acestuia despre dubla CFR-ului este unul care nu îi bucură pe oficialii formației.

În trecut, Șumudică le-a pregătit, în Turcia, pe Kayserispor, Gazisehir, Caykur Rizespor și Yeni Malatyaspor. Astfel, actualul tehnician de la Al-Raed o cunoaște bine pe adversara CFR-ului din preliminariile UEFA Conference League.

„În opinia mea, Adana Demirspor pleacă cu prima șansă. CFR-ul n-are nicio șansă! În fotbal există de foarte multe ori surprize. Ține și de noroc. Dar trebuie să punem în balanță cele două echipe și nivelul celor două campionate. Și cum au arătat echipele în ultimul an.  Astfel, Adana e clar favorită.

Reclamă

Clar, nu au cum să nu se califice! Nu știu dacă pleacă din primul tur (n.r. Andrea Mandorlini). Vă spun clar că Adana vrea să-l ia pe Andrea Pirlo. Au bani foarte mulți, buget de transferuri, suporteri fanatici, stadion arhiplin. E o echipă care își dorește să câștige campionatul”, a spus Marius Șumudică, pentru digisport.ro.

Tragerea la sorți, turul 2 preliminar al Conference League. CSKA 1948- FCSB, CFR Cluj – Adana Demirspor, CSKA Sofia – Sepsi.

CSKA 1948 – FCSB, CFR Cluj – Adana Demirspor, CSKA Sofia – Sepsi, la tragerea la sorţi pentru turul 2 preliminar al Conference League. FCSB, CFR Cluj şi Sepsi şi-au aflat adversarele.

FCSB şi CFR Cluj au fost capi de serie , în timp ce Sepsi nu s-a aflat în urna favoritelor. FCSB va juca cu CSKA 1948, iar primul meci va fi în deplasare. CFR Cluj va juca primul meci cu Adana Demirspor pe teren propriu, în timp ce Sepsi se va deplasa la Sofia în prima manşă a dublei cu CSKA Sofia. Prima manșă a partidelor din turul 2 al UEFA Conference League se va juca pe 27 iulie, în timp ce returul este programat pentru data de 3 august.

Reclamă 4 / 0/3

Farul Constanţa – Sheriff Tiraspol, în primul tur preliminar al Ligii Campionilor

Farul Constanţa – Sheriff Tiraspol, în primul tur preliminar al Ligii Campionilor. Campioana României va juca împotriva campioanei din Moldova. Campioana României va juca primul meci pe teren propriu pe 11/12 iulie, urmând ca pe 18/19 iulie să joace partida retur în Republica Moldova.

Campioana din Republica Moldova a câştigat recent titlul cu numărul 20 din istoria sa în campionatul din Moldova, dar şi a 12-a Cupă a Moldovei. Clubul a fost fondat pe 4 aprilie 1997.

Sezonul trecut, Sheriff Tiraspol a evoluat în grupele Europa League, acolo unde a făcut parte dintr-o grupă cu Manchester United, Real Sociedad şi Omonia. Sheriff a încheiat grupa pe locul 3 şi a ajuns în primăvara Conference League, acolo unde şi-a încheiat parcursul în optimile de finală, moldovenii fiind eliminaţi de Nice, cu 4-1 la general.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
Vezi toate știrile
Citește și