Închide meniul

Marius Şumudică, mesaj tranşant după FCSB – Nordsjaelland 0-0: „Are şanse minime la calificare! E un rezultat pozitiv!”

Viviana Moraru Publicat: 10 august 2023, 23:44

Reclamă
Marius Şumudică, mesaj tranşant după FCSB – Nordsjaelland 0-0: „Are şanse minime la calificare! E un rezultat pozitiv!

Marius Şumudică, mesaj tranşant după FCSB - Nordsjaelland 0-0

Marius Şumudică, în timpul unui meci/ Profimedia

Marius Şumudică a transmis un mesaj tranşant, după ce FCSB a remizat cu Nordsjaelland, scor 0-0, în duelul din preliminariile Conference League. Antrenorul este de părere că rezultatul înregistrat de roş-albaştrii este unul pozitiv, având în vedere că vicecampioana nu a avut niciun şut pe poartă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică, mesaj tranşant după FCSB – Nordsjaelland 0-0

Marius Şumudică a avut doar cuvinte de laudă la adresa celor de la Nordsjaelland. Acesta a declarat că danezii au arătat personalitate, fără să tragă de timp atunci când au rămas în inferioritate numerică.

De asemenea, Marius Şumudică a subliniat faptul că FCSB nu a avut niciun şut pe poartă, într-un meci pe care l-a disputat pe teren propriu, cu stadionul plin. Acesta s-a declarat convins de faptul că returul din Danemarca va fi unul infernal pentru roş-albaştri.

Au întâlnit o echipă bună. Chiar dacă au jucat cu un om în minus, nu au tras de timp. Respectă fotbalul, au ieşit numai cu construcţie din apărare. Înseamnă personalitate, chiar dacă fundaşul eliminat a fost imatur.

Rar mi-a fost dat să văd doi mijlocaşi ca ai lor. Nu este posibil să n-ai şut pe poartă, în superioritate numerică. Cu stadionul plin, să n-ai ocazie.

Reclamă

N-avem talie, n-avem nimic. Calitatea lor e net superioară, e un rezultat pozitiv. Şansele FCSB-ului de a se califica sunt foarte mici.

S-au accidentat trei jucători de la ei, au rămas şi cu unul în minus, şi tot nu s-a văzut diferenţa.

La FCSB apar probleme musculare, în început de campionat. La Şut, Băluţă, Miculescu. Valentin Gheorghe nu a jucat niciun minut. Au fost nevoiţi să-l introducă”, a declarat Marius Şumudică, conform digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Andrea Compagno a izbucnit nervos după ce a fost schimbat! A lovit cu piciorul un scaun

Andrea Compagno a izbucnit nervos după ce a fost schimbat în FCSB – Nordsjaelland. Atacantul italian a fost schimbat de Elias Charalambous în minutul 61 cu Valentin Gheorghe.

Andrea Compagno a fost vizibil nemulţumit de faptul că a fost scos din teren. În momentul schimbării, Compagno a avut o atitudine nervoasă în momentul în care s-a salutat cu Elias Charalambous. Compagno a bătut puternic palma cu antrenorul principal din acte de la FCSB.

Mai mult, după ce şi-a salutat colegii, Compagno a lovit cu piciorul un scaun de pe banca de rezerve. După ce a marcat cu CFR Cluj, fotbalistul celor de la FCSB a tratat un subiect sensibil, după ce a fost întrebat dacă se simte apreciat la FCSB, în condițiile în care patronul echipei nu i-a mai acordat încrederea necesară.

Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9
mai
0:23
Real Madrid – Borussia Dortmund e finala UEFA Champions League 2024! Ultim act de vis pe legendarul Wembley
9
mai
0:00
Real Madrid – Bayern Munchen 2-1. Joselu, eroul de pe Bernabeu! Madrilenii s-au calificat în finală după o remontada istorică
23:53 FotoFaze controversate în Real Madrid – Bayern Munchen 2-1! Meci infernal pentru centralul Szymon Marciniak! 23:05 Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni! 22:31 Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată” 22:26 Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge 21:56 Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor 21:43 Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere 21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 Vezi toate știrile
Citește și