Închide meniul

Maurizio Sarri, un car de nervi după CFR Cluj – Lazio 0-0: „UEFA nu ne-a respectat!” Ce l-a nemulțumit la meciul din Gruia

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 23 februarie 2023, 23:34

Maurizio Sarri, un car de nervi după CFR Cluj – Lazio 0-0: UEFA nu ne-a respectat!” Ce l-a nemulțumit la meciul din Gruia

Maurizio Sarri, un car de nervi după CFR Cluj - Lazio 0-0

Maurizio Sarri / Profimedia

Maurizio Sarri a fost un car de nervi după CFR Cluj – Lazio 0-0. Antrenorul italienilor a fost complet nemulțumit de condițiile în care s-a jucat meciul din Gruia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lazio a eliminat campioana României și s-a calificat în optimile de finală ale UEFA Conference League, după 1-0 la general.

Maurizio Sarri, un car de nervi după CFR Cluj – Lazio 0-0: „UEFA nu ne-a respectat!”

După meci, tehnicianul italian a avut un discurs foarte dur la adresa UEFA, acuzând lipsă de respect. Concret, Maurizio Sarri a fost complet nemulțumit de condiția terenului din Gruia.

„Terenul a fost impracticabil. Ne-am descurcat bine într-un sport care doar a semănat cu fotbalul. UEFA vorbește mereu despre respect, dar cei de acolo nu au niciun respect pentru fotbal și pentru jucători atunci când permit ca meciurile să se joace pe un asemenea teren.

A fost un joc care a avut puține legături cu fotbalul. Îmi pare rău totuși că n-am câștigat, am avut destule șanse. Am avut noroc că s-a terminat cu bine pentru că am avut mulți fotbaliști absenți. Cei care au intrat și-au făcut treaba, mai ales unii jucători tineri, precum Gila”, a declarat Maurizio Sarri după duelul dintre CFR Cluj și Lazio, potrivit presei din Italia.

Reclamă

Cristi Balaj, mândru de campionii României după CFR Cluj – Lazio 0-0: „Am reprezentat bine România! Lazio a tras de timp și asta spune multe!”

Cristi Balaj s-a declarat mândru de campionii româniei după CFR Cluj – Lazio 0-0. Președintele ardelenilor i-a felicitat pe elevii lui Dan Petrescu și consideră că România a fost reprezentată foarte bine de CFR

„Din păcate n-am înscris din multele oportunități. Dar sunt satisfăcut, sunt mândru! Sunt mândru de jucători, de staff-ul tehnic, de Dan Petrescu. Au muncit foarte mult în această perioadă, simțeam o oarecare povară pentru că n-am reprezentat doar clubul, am reprezentat România și era important să o facem cât mai bine. Faptul că Lazio a tras de timp, noi fiind în 10 oameni, asta spune foarte multe.

Le urăm succes oaspeților noștri, le dorim să câștige competiția. Avem o oarecare experiență, știm să depășim asemenea momente, să trecem și peste situația în care doi jucători ai echipei adverse se ciocnesc și arbitrul oprește meciul. În momentul acela scăpam pe contraatac.

Reclamă 4 / 0/3

N-avem ce să facem, toate acestea fac parte din joc. Important e să încercăm să cernem, să tragem concluzii și să spunem că în această seară ne-am bucurat, inclusiv de atmosferă. Le mulțumim spectatorilor. Obiectivul rămâne acum câștigarea campionatului. E un an foarte greu, trebuie să fim atenți, dar play-off-ul va fi cel hotărâtor”, a declarat Cristi Balaj, președintele CFR-ului.

Recomandări
  • Maurizio Sarri, un car de nervi după CFR Cluj – Lazio 0-0
  • „UEFA nu ne-a respectat!”

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” 14:06 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele probabile 14:06 Răzvan Burleanu, despre situaţia lui Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: „Vorbim în fiecare zi”. Principalul obiectiv 13:02 Miza uriaşă pentru Bernadette Szocs, la Saudi Smash 2024. Turneul de tenis de masă e live în AntenaPLAY (1-11 mai) 12:46 NEWS ALERTIstvan Kovacs va arbitra la EURO 2024! 4 români, pe lista anunţată de UEFA 12:37 „Lovitură pentru Şcoala de Antrenori?” Ce a putut spune Răzvan Burleanu despre Gigi Becali: „Nu are nevoie de licenţă!” 12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” 12:00 Al Hilal – Al Ain, 21:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul complet al returului semifinalelor Ligii Campionilor Asiei Vezi toate știrile
Citește și