Închide meniul

Mesajul clar al lui Mihai Stoica, înainte de FCSB – Nordsjaelland: „Asta e finala pentru grupe”

Alex Masgras Publicat: 8 august 2023, 9:32

Reclamă
Mesajul clar al lui Mihai Stoica, înainte de FCSB – Nordsjaelland: „Asta e finala pentru grupe

Mesajul clar al lui Mihai Stoica, înainte de FCSB - Nordsjaelland

Mihai Stoica, în Ghencea / Profimedia

Mesajul clar al lui Mihai Stoica, înainte de FCSB – Nordsjaelland. Managerul general al vicecampioanei nu a vrut să comenteze posibilele adversare ale roş-albaştrilor din play-off-ul Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luni, vicecampioana României şi-a aflat posibilul adversar din faza următoare a competiţiei. Dacă va trece de Nordsjaelland, FCSB va juca împotriva câştigătoarei dintre Sabah şi Partizan Belgrad, pentru un loc în grupele Conference League.

Mesajul clar al lui Mihai Stoica, înainte de FCSB – Nordsjaelland: „Asta e finala pentru grupe”

În acest moment, Mihai Stoica se gândeşte numai la confruntarea cu formaţia din Danemarca, iar o eventuală eliminare a lui Nordsjaelland ar reprezenta un pas uriaş pentru FCSB, în ceea ce priveşte îndeplinirea obiectivului de a intra în grupele Conference League:

„Dacă am avut ghinion cu Nordsjaelland, nu pot vorbi despre Sabah sau Partizan. Asta e finala noastră pentru grupe. Dacă scoatem Nordsjaelland, care spulberă tot în campionatul din Danemarca, suntem cu un picior în grupe”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Nordsjaelland, adversara FCSB-ului din turul 3 preliminar Conference League, are un start foarte bun de sezon. După primele trei etape din campionatul danez, Nordsjaelland se află pe primul loc, cu 9 puncte, la egalitate de puncte cu FC Copenhaga.

Reclamă

Chiar dacă în primele trei etape a primit de fiecare dată gol, Nordsjaelland a înscris 10 goluri în primele trei meciuri cu Viborg, Aarhus şi Brondby.

Mihai Stoica s-a crucit când a auzit acuzaţiile rivalilor de la CFR Cluj

Mihai Stoica a avut o primă reacţie după ce a auzit ce au declarat rivalii de la CFR Cluj. Clujenii au criticat arbitrajul şi s-au plâns de faptul că nu au primit lovitură de la 11 metri atunci când mingea l-a lovit în mână pe Dawa, cu puţin timp înainte ca Bîrsan să acorde penalty pentru FCSB.

„Când mingea lovește o altă parte a corpului înainte de a lovi mâna nu este henț. Eu nu pot să îi învăț regulamentul. La Compagno e penalty clar. E o neglijență a lui Cvek, e contact. Eu nici nu știam ce a fost acolo în timpul meciului, mă uitam la Marius Ianuli și el mi-a zis că e henț la Compagno.

Reclamă 4 / 0/3

Ce vreau să remarc este că VAR-ul a făcut de multe ori dreptate. Acum Bîrsan are o bilă albă. Bîrsan a condus excepțional partida, nu a avut nicio greșeală. Și a avut faze grele. Eu am fost acolo, nimeni nu a pus presiune pe Bîrsan la pauză”, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19
mai
0:20
Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți”
19
mai
0:10
Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor
23:59 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 23:50 Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat! 23:28 Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer 23:10 VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade 23:02 VIDEOSporting – Chaves 3-0. Campionii Portugaliei au primit trofeul şi medaliile de campioni! Spectacol total la Lisabona 22:48 VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco” 22:43 CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League! 21:50 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză Vezi toate știrile
Citește și