Închide meniul

Mihai Stoica s-a crucit când a auzit acuzaţiile rivalilor de la CFR Cluj: „Nu pot să-i învăţ regulamentul!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 august 2023, 20:06

Reclamă
Mihai Stoica s-a crucit când a auzit acuzaţiile rivalilor de la CFR Cluj: „Nu pot să-i învăţ regulamentul!

Ironia lui Mihai Stoica, imediat după Rapid - CFR Cluj 3-1. Oficialul de la FCSB postat un mesaj ironic, cu trimitere la la rivalii din Cluj.

Mihai Stoica, după un meci / Profimedia Images

Mihai Stoica s-a crucit când a auzit acuzaţiile celor de la CFR Cluj, după înfrângerea suferită în derby-ul cu FCSB. Andrea Mandorlini şi Mario Camora au pus „tunurile” pe arbitri şi au anunţat că a fost viciere de rezultat în confruntarea din Ghencea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Meciul a fost decis de arbitru. A dat un penalty inexistent. La noi a fost penalty clar, asta a decis partida!”, a răbufnit antrenorul CFR-ului la finalul meciului din etapa a 4-a a Ligii 1. Acesta este sigur că Marcel Bârsan trebuia să acorde o lovitură de la 11 metri CFR-ului şi nu adversarilor de la FCSB:

Mihai Stoica s-a crucit când a auzit acuzaţiile rivalilor de la CFR Cluj

MM a avut o primă reacţie după ce a auzit ce au declarat rivalii şi a avut o reacţie categorică.

Când momentul lovește o altă parte a corpului înainte de a lovi mâna nu este henț. Eu nu pot să îi învăț regulamentul. La Compagno e penalty clar. E o neglijență a lui Cvek, e contact. Eu nici nu știam ce a fost acolo în timpul meciului, mă uitam la Marius Ianuli și el mi-a zis că e henț la Compagno.

Ce vreau să remarc este că VAR-ul a făcut de multe ori dreptate. Acum Bîrsan are o bilă albă. Bîrsan a condus excepțional partida, nu a avut nicio greșeală. Și a avut faze grele. Eu am fost acolo, nimeni nu a pus presiune pe Bîrsan la pauză„, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Reclamă

Adrian Porumboiu i-a dat dreptate lui Mandorlini. Fostul arbitrul consideră că CFR Cluj trebuia să primească un penalty după henţul lui Dawa. Mai mult, Porumboiu consideră că nu trebuia să se acorde lovitură de la 11 metri la duelul din Cvek şi Andrea Compagno. FCSB a câştigat derby-ul cu CFR Cluj prin golul marcat din penalty de atacantul italian.

Dacă faza era pe linia porţii şi Dawa lovea mingea cu mâna ce se dădea? Nu contează unde, să fie în suprafaţa de pedeapsă este penalty. Regulile sunt foarte clare. Nu spune să ridici mâna mai sus sau mai jos! E greşeala lui că a stat cu mâna desprinsă. Este un 11 metri clar ca lumina zilei şi sunt surprins că nu s-a dus la monitor să vadă faza. I-a suflat în cască Popa şi a luat de bun ce zice Popa.

Cu toate că de multe ori se spune că nu e bine să faci ce spune Popa. Nu mă puteţi acuza că sunt Pro CFR. Dincolo e simulare, nu poţi să dai penalty la faza aia. El îşi foloseşte fundul. Talentul lui e că stă cu fundul? Nu e penalty niciodată. E simulare. Eu vorbesc doar de două faze. Arbitrul le-a judecat total invers. Dacă juca pe Arena Naţională erai mai mulţi spectatori„, a spus Adrian Porumboiu pentru AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB a obţinut a patra victorie la rând în Liga 1 şi are maximum de puncte. Are deja patru puncte avans faţă de ocupanta locului secund, Universitatea Craiova.

Mihai Stoica, lider de galerie după FCSB – CFR Cluj 1-0. Nebunie în Ghencea, la finalul partidei

După fluierul de final al meciului dintre FCSB și CFR Cluj, fanii au început sărbătoarea în Ghencea. Aceștia au fost foarte fericiți după ce echipa favorită a marcat cu o victorie revenirea pe stadionul „Steaua”, casa Clubului Sportiv al Armatei.

La finalul partidei, pe lângă jucătorii care s-au bucurat alături de fani, în centrul atenției a fost Mihai Stoica. Acesta s-a urcat în peluză, alături de fani, dar și de liderul galeriei „roș-albastre”, Gheorghe Mustață. De asemenea, fotbaliștii pregătiți de Elias Charalambous s-au fotografiat alături de fani, pentru a înrăma momentul revenirii în Ghencea.

Fanii vicecampioanei s-au mobilizat încă dinaintea partidei cu CFR Cluj. Aceștia au cumpărat toate biletele puse la vânzare de către oficialii „roș-albaștrilor” și au doborât astfel recordul de asistență de pe stadionul Steaua. În Ghencea, la partida din etapa a 4-a a Ligii 1 au fost prezenți 28.519 de fani.

Precedentul record de asistență a fost stabilit la o partidă dintre CSA Steaua și Dinamo, din sezonul trecut al Ligii secunde. Atunci, pe stadionul din Ghencea au fost prezenți 21.522 de spectatori. De asemenea, o altă partidă cu un număr ridicat de fani în tribune a fost meciul dintre România și Spania, din cadrul Campionatului European U21. Atunci, pe stadionul „Steaua” au fost prezenți aproximativ 21.000 de fani.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:51 LIVE TEXTCFR Cluj – Rapid 3-2. Burmaz, gol fabulos din lovitură liberă! Otele și Bîrligea, spectacol la debutul lui Dan Petrescu 22:40 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami e ACUM, pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt 22:05 LIVE VIDEOFamalicao – Benfica, ACUM, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Spectacol în Liga Portugal 21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor 21:34 Marius Șumudică și-a pierdut răbdarea! Cât timp mai are la dispoziție Dan Șucu să-l aducă la Rapid: „Până atunci mai aștept!” 21:16 Dan Petrescu, primă uriașă la CFR Cluj după doar 3 meciuri! Modul prin care „Bursucul” își poate umple conturile 20:48 Paul Pogba devine actor după ce a fost suspendat pentru 4 ani din fotbal! Anunțul făcut în presa din Franța 20:42 Radu Drăgușin, sfătuit de fani să plece de urgență de la Tottenham, după eșecul cu Liverpool: „Trebuie să scape imediat!” Vezi toate știrile
Citește și