Închide meniul

Mihai Pintilii, după FCSB – West Ham 0-3: „Muncitorii sunt la fabrică, aici avem fotbalişti”. Răspuns tare în conferinţa de presă

Dan Roșu Publicat: 4 noiembrie 2022, 9:09

Reclamă
Mihai Pintilii, după FCSB – West Ham 0-3: „Muncitorii sunt la fabrică, aici avem fotbalişti. Răspuns tare în conferinţa de presă

FCSB, amendată de UEFA după meciul cu West Ham

FCSB - West Ham 0-3 / Profimedia Images

Mihai Pintilii a avut un răspuns tare după FCSB – West Ham 0-3, atunci când a fost întrebat care a fost cel mai muncitor jucător al vicecampioanei, în umilinţa de pe Arena Naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Muncitorii sunt la fabrică, aici avem fotbalişti. Dacă vrei părerea mea, mie mi-au plăcut toţi. Dar am pierdut cu 0-3 şi am plecat cu capul în pământ.

Mihai Pintilii, după FCSB – West Ham 0-3

Dezamăgirea e mare pentru că, atunci când joci în Europa, e altceva. Îţi place să te vadă lumea, să te cumpere alte echipe. Asta e dezamăgirea mea faţă de băieţi”, a spus Pintilii, la conferinţa de presă.

FCSB a trăit o umilinţă istorică. A primit cele mai multe goluri dintre toate echipele din Conference League şi Europa League. Vicecampioana României a primit numai puţin de 18 goluri în cele 6 meciuri disputate în grupele Conference League.

FCSB este echipa cu cea mai slabă apărare din Conference League. Mai mult, nici în Europa League nu există vreo echipă cu o apărare mai slabă decât cea a vicecampioanei României.

Reclamă
Reclamă

Mihai Pintilii, alături de Octavian Popescu

Octavian Popescu a prins o oră în meciul cu West Ham, fiind înlocuit de Florinel Coman. Nici de această dată, „perla” lui Gigi nu a ieşit în evidenţă. În 26 de meciuri disputate în acest sezon, jucătorul de 19 ani cotat la 4 milioane de euro nu a marcat niciun gol.

„Vorbesc zi de zi cu Tavi. E un copil care trebuie să crească frumos. Nu trebuie grăbit, nu trebuie pusă presiune pe el. Trebuie să confirme şi la echipa naţională, nu te ia nimeni dacă nu faci meciuri bune la echipa natională”, a mai spus Pintilii.

Coeficientul european al FCSB s-a prăbuşit

Coeficientul european al FCSB s-a prăbuşit după dezastrul din Conference League, notează fanatik.ro. Dacă până acum, vicecampioana evita adversarii puternici din preliminariile cupelor europene, acest lucru nu se va mai întâmpla din stagiunea viitoare. Asta dacă echipa din Berceni prinde un loc european.

Reclamă

La anul, FCSB va fi cap de serie în tururile 2 şi 3 ale Conference League, dar va fi în urna a doua în play-off, unde ar putea avea parte de o adversară cu adevărat puternică.

Dacă FCSB ar câştiga titlul în Liga 1, ar fi cap de serie doar în turul 1 preliminar al Ligii Campionilor. CFR, pe de altă parte, ar fi cap de serie în primele 3 tururi preliminare.

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:39

„Cât de multă durere poți experimenta?”. Lewis Hamilton a ajuns la o concluzie după cele 945 de zile fără victorie în Formula 1

10:30

Farul – Dinamo LIVE TEXT (21:00). „Regele” are nevoie de puncte „ca de aer”. „Câinii” atacă podiumul Ligii 1. Echipele probabile

9:51

Ce cotă a ajuns să aibă FCSB la calificarea directă în „optimile” Europa League, după victoria cu PAOK

9:42

Basarab Panduru, dat pe spate de victoria FCSB-ului cu PAOK! Mesaj pentru jucătorii campioanei: „Nu am crezut niciodată!”

9:28

Ilie Dumitrescu a descoperit „secretul” FCSB-ului în victoria cu PAOK de la Salonic. Avantajul pe care l-au avut roş-albaştrii

9:00

„Dezamăgitor!” Grecii au făcut-o praf pe PAOK după 0-1 cu FCSB! Mesaj dur despre echipa lui Răzvan Lucescu: „Un adevărat șoc”

1 PAOK – FCSB 0-1! Victorie uriaşă pentru campioana României în faţa echipei lui Răzvan Lucescu. Bîrligea, eroul de la Salonic 2 Simona Halep a fost eliminată de la Hong Kong de Anna Blinkova! Înfrângere în două seturi pentru româncă 3 FotoPrin ce a putut trece soţia lui Nicolae Dică în timpul unui meci. Dezvăluiri teribile: „Fetiţa a început să plângă” 4 Kylian Mbappe, meci de coşmar în Champions League! Nota primită după contraperformanţă uimitoare din Lille – Real Madrid 1-0 5 „Nu e un secret salariul lui!” Cum a fost convins Gabi Torje să semneze cu Muscelul Câmpulung: „Mai poate să joace 2-3 ani” 6 Ce a făcut Gigi Becali în noaptea dinaintea meciului cu PAOK! Patronul FCSB a dezvăluit totul: „Am ajuns la 5 dimineața!”
Citește și