Închide meniul

Mihai Stoica a anunţat o nouă lovitură pentru Nicolae Dică înaintea returului cu Viking: „A simţit o problemă în zona inghinală!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 august 2022, 17:03

Mihai Stoica a anunţat o nouă lovitură pentru Nicolae Dică înaintea returului cu Viking: „A simţit o problemă în zona inghinală!

FCSB "tremură" serios în lupta pentru play-off! Este incredibil cum arată clasamentul Ligii 1

Nicolae Dică şi Mihai Stoica, pe banca FCSB / Hepta

Mihai Stoica a anunţat o nouă lovitură pentru Nicolae Dică înaintea returului cu Viking. La meciul din Norvegia, Dică nu se va baza nici pe Olaru, care este suspendat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a anunţat că nici Valentin Creţu nu va face deplasarea în Norvegia. Acesta a acuzat probleme medicale în zona inghinală. Variantele lui Nicolae Dică pentru postul de fundaş dreapta cu Viking sunt puştiul Pantea şi Radu Boboc.

Mihai Stoica a anunţat o nouă lovitură pentru Nicolae Dică înaintea returului cu Viking

Crețu a simțit o problemă în zona inghinală.  El nu va face nici deplasarea. Din fericire, sunt soluții acolo (n.r. – Alexandru Pantea și Boboc). Gigi cam dă din casă, ca de obicei (face referire la declarațiile lui Becali despre Crețu). Așa este, el oricum nu era prima variantă pe post. E a treia variantă pe post, dar asta se poate schimba.

Bouhenna și Dumiter s-au antrenat separat, tot din motive medicale, absolut. A doua zi după meciul cu Chindia, Bouhenna a acuzat niște dureri, iar de atunci s-a antrenat separat. Dacă Gigi e chitit că nu mai face parte din lot, atunci…El a făcut niște greșeli, bine că s-a câștigat acel meci cu Chindia.

Și Olaru rămâne să se antreneze acasă, are meci duminică. De ce să mai vină acolo? Degeaba?! Olaru și-a acceptat amenda”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Reclamă

Mihai Stoica l-a pus la zid pe Darius Olaru, după FCSB – Viking 1-2

Mihai Stoica s-a arătat extrem de dezamăgit de Darius Olaru, după FCSB – Viking 1-2. Mijlocaşul roş-albaştrilor a încasat un cartonaş galben pentru proteste în prelungirile partidei de pe Arena Naţională, fapt pentru care va rata returul din Norvegia.

Darius Olaru a fost titular în partida tur dintre FCSB şi Viking. În urma cartonaşului galben primit în prelungiri, Nicolae Dică nu se va putea baza pe unul dintre oamenii de bază ai echipei, pentru a întoarce scorul şi, implicit, pentru a se califica în grupele Conference League.

„Eu am avut o discuție azi cu el. Pentru mine e concluzia clară. El nu are pic de respect față de mine din moment ce a făcut asta. Deși erau doi jucători în situația asta, eu am vorbit cu el în mod special înainte de meci și l-am rugat, pentru că eram convins că se va juca calificarea în Norvegia, să nu cumva să ia galben. I-am zis: ‘Atât îți cer, să nu simulezi și să nu discuți cu arbitrul!’.

Reclamă 4 / 0/3

Atât timp cât ai discuția asta cu omul care te-a propus să vii la Steaua, că poate rămâneai la Mediaș, deși are calități senzaționale… când tu faci asta în minutul 95… eu eram liniștit în prelungiri, chiar dacă eram conduși, în primul rând pentru că nu luase Olaru galben.

Nici nu văzusem, mi-a spus cineva că Olaru a protestat. L-am întrebat azi de ce face așa ceva, a tăcut, a zis că el a vorbit și nu i-a reproșat arbitrului, doar că el a crezut că n-a fost fault. Adică exact ce i-am spus să nu facă. 5.000 de euro va fi amendat. Deși au fost foarte multe amenzi trecute cu vederea, pentru că Gigi spune și după aia rămân la mine, de data asta va plăti. Eu sunt extrem de dezamăgit.

E un jucător pe care îl vedeam lider și face ce face. Pe de altă parte, pe Ajax i-am sucit acasă fără Bourceanu și Pintilii. Se poate juca fără oricine, dar mă deranjează mai mult decât orice chestia asta că nu dă doi bani față de ce i se spune. N-are absolut nicio scuză”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Returul dintre Viking şi FCSB va avea loc joi, de la ora 20:00 şi va fi în format LIVE TEXT pe www.AS.ro.

Recomandări
  • Mihai Stoica a anunţat o nouă lovitură pentru Nicolae Dică
  • Viking – FCSB va fi live text pe www.AS.ro

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:40
Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00)
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și