Închide meniul

Mihai Stoica a dezvăluit că Gigi Becali a cedat presiunii fanilor FCSB: „Patronul a hotărât să scadă preţul! Eu făcusem o propunere care era mai jos!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 2 septembrie 2022, 22:34

Mihai Stoica a dezvăluit că Gigi Becali a cedat presiunii fanilor FCSB: „Patronul a hotărât să scadă preţul! Eu făcusem o propunere care era mai jos!

Mihai Stoica a spus că Gigi Becali a cedat presiunii fanilor

Gigi Becali, alături de Mihai Stoica / Hepta

Mihai Stoica a dezvăluit că Gigi Becali a cedat presiunii fanilor FCSB. Mihai Stoica a dezvăluit că Gigi Becali a decis să scadă preţul biletelor pentru meciurile din Conference League, după ce fanii celor de la FCSB s-au revoltat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, preţul unui bilet la peluză va fi de 50 de lei, şi nu 100 de lei aşa cum era iniţial.

Mihai Stoica a dezvăluit că Gigi Becali a cedat presiunii fanilor FCSB

Suporterii erau nemulţumiţi şi patronul a hotârăt să modifice. Efectiv aşa a fost găndit, eu făcusem o propunere care era chiar mai jos decât sunt acum. Sigur, acum, preţurile trebuie să fie mai mari la aceste meciuri.

De exemplu, la West Ham când jucăm acolo preţurile la peluză sunt 35 de euro. Facem şi noi un calcul… 35 de euro nu înseamnă 10 euro. Sunt de trei ori şi jumătate mai mari ca la noi”, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

FCSB a modificat prețul biletelor pentru meciurile din Conference League

FCSB a anunțat prețul biletelor pentru meciurile de pe teren propriu din Conference League. Roș-albaștrii au scumpit tichetele față de partidele din campionat.

Reclamă

FCSB a revenit și a modificat prețul biletelor la peluză, după ce fanii s-au plâns că sunt prea scumpe. Acum, un tichet la peluză costă 50 de lei, în loc de 100, prețul anunțat inițial. Restul biletelor se vor vinde cu prețul stabilit.

n grupe, FCSB a picat cu West Ham, Anderlecht și Silkeborg. Ca să-i vadă pe adversarii vicecampioanei României la București, fanii roș-albaștrilor vor trebui să scoată din buzunar o sumă considerabilă. Cel mai ieftin bilet este 100 de lei, la peluză.

FCSB a anunțat prețul biletelor pentru meciurile din Conference League

Biletele pentru fiecare meci în parte vor fi disponibile pe www.bilete-fcsb.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Programul lui FCSB în grupele Conference League:

  • Runda 1: 8 septembrie, 22:00: West Ham – FCSB
  • Runda 2: 15 septembrie, 22:00: FCSB – Anderlecht
  • Runda 3: 6 octombrie, 19:45: Silkeborg – FCSB
  • Runda 4: 13 octombrie, 22:00: FCSB – Silkeborg
  • Runda 5: 27 octombrie, 19:45: Anderlecht – FCSB
  • Runda 6: 3 noiembrie, 22:00: FCSB – West Ham

În Conference League, prima clasată se califică direct în optimi, unde va juca returul acasă, în timp ce locul doi merge în „șaisprezecimi”, unde înfruntă echipele venite de pe locul 3 din Europa League.

Gigi Becali, în culmea fericirii după ce FCSB a picat în „grupa morții” în Conference League

Gigi Becali a dezvăluit că Mihai Stoica a ghicit două din echipele cu care FCSB va juca în grupa B din Conference League. Managerul general al FCSB a mizat pe faptul că FCSB va pica în grupă cu West Ham şi Anderlecht.

Mi-a zis MM că și-ar dori Anderlecht și West Ham. Ca valoare ce? Nu mi-e teamă de nicio echipă. Merg ca la teatru. Importanți au fost banii. O să vedeți. Mai bine de atât nu se putea. Eram amărât? Atunci aveam 3 milioane minus banii lui Tănase, aveam un milion de euro salariul lui Tănase, mai sunt încă șase-șapte milioane de euro cât am acum. E mai bine cu 10 milioane de euro în buzunar. Voi nu vă dați seama ce înseamnă un milion de euro. Când e vorba să-i dai pe ăia pe care îi ai, e gravă treabă. Problema e că Dumnezeu nu îți dă banii așa„, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
Vezi toate știrile
Citește și