Închide meniul

Mihai Stoica a “explodat” de nervi la finalul meciului FCSB – Viking 1-2! MM a distrus tot ce i-a stat în cale, pe drum spre vestiare

Reclamă

Antena Sport Publicat: 19 august 2022, 10:22

Mihai Stoica a “explodat” de nervi la finalul meciului FCSB – Viking 1-2! MM a distrus tot ce i-a stat în cale, pe drum spre vestiare

Nicolae Dică şi Mihai Stoica, în timpul unui meci pentru FCSB

Nicolae Dică şi Mihai Stoica, în timpul unui meci pentru FCSB / Hepta

Mihai Stoica a “explodat” de nervi la finalul meciului FCSB – Viking 1-2, din turul play-off-ului UEFA Conference League. Managerul general al vicecampioanei României s-a dezlănțuit în secundele de final ale partidei și a distrus totul pe drum spre vestiare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

MM a plecat de pe banca FCSB-ului înaintea fluierului de final de pe Arena Națională și l-a surprins până și pe Nicolae Dică cu reacția sa.

Mihai Stoica a “explodat” de nervi la finalul meciului FCSB – Viking 1-2!

FCSB a fost răpusă de Viking pe Arena Națională, iar Mihai Stoica nu s-a mai putut abține. Criza de nervi a oficialului “roș-albaștrilor” a început după ce Darius Olaru a văzut cartonașul galben în prelungiri. Mijlocașul FCSB-ului va fi suspendat la meciul retur, din Norvegia.

Potrivit gsp.ro, MM a început să lovească mai multe obiecte aflate în zona băncii de rezerve. Stoica a aruncat foile pe care le avea în mâna și s-a dus “glonț” către vestiare. Reacția managerului general l-a speriat inclusiv pe Nicolae Dică.

Mihai Stoica n-a mai așteptat finalul partidei pentru a merge să salute galeria alături de antrenorul și jucătorii FCSB-ului. Pe drumul către vestiare, MM și-a vărsat furia și pe copertina tunelului de pe Arena Națională.

Reclamă

Dică e convins că FCSB merita să câştige pe Arena Naţională, în faţa a 30.000 de fani. Tehnicianul vicecampioanei României e dezamăgit de gafele făcute în defensivă de jucătorii săi.

Ce a spus Nicolae Dică după FCSB – Viking 1-2

Nicolae Dică e convins că FCSB merita să câştige pe Arena Naţională, în faţa a 30.000 de fani. Tehnicianul vicecampioanei României e dezamăgit de gafele făcute în defensivă de jucătorii săi.

„Suntem dezamăgiţi cu toţii, este un joc pe care nu trebuia să îl pierdem. Din păcate am primit un gol foarte rapid, apoi unul din lovitură liberă. Cam atât au jucat ei. Din păcate noi nu am reuşit să marcăm mai multe goluri. Trebuia să fim mai concreţi în ultimii 25 de metri.

Reclamă 4 / 0/3

Eu cred, orice se întâmpla în seara asta. Avem o şansă mai mică, dar cred că putem să întoarcem în Norvegia. Este clar că ei au prima şansă. Am stat de vorbă cu jucătorii în vestiar, trebuie să avem încredere. Avem şansa noastră şi vom încerca să facem totul pentru a ne califica.

Nu contează pe ce teren jucăm în Norvegia… pe sintetic, pe pământ, pe iarbă, trebuie să dăm totul.

Pantea este un jucător tânăr, îmi place să promovez jucătorii. Am văzut la antrenament că este ok şi am decis să încep cu el. Îmi pare rău că nu am reuşit să obţin o victorie pentru fani, îmi cer scuze. Sper să îi facem fericiţi la retur. Consider că la finalizare trebuia să fim mai concreţi, portarul lor a prins o seară foarte bună”, a declarat Nicolae Dică la Pro Arena.

FCSB – Viking 1-2. Vicecampioana României, învinsă de norvegieni

FCSB – Viking 1-2. Echipa lui Nicolae Dică a pierdut prima manșă din play-off-ul Conference League. Norvegienii au dat lovitura chiar pe Arena Națională. Duelul dintre FCSB și Viking a început furtunos. Florinel Coman a deblocat tabela în minutul 3 și a declanșat nebunia în tribune.

Alexandru Pantea a centrat în careu, David Miculescu a reluat cu capul în transversală, iar mingea a ricoșat la Florinel Coman. Atacantul „roș-albaștrilor” a trimis din voleu în plasă.

Bucuria roș-albaștrilor a durat însă doar două minute. Kevin Kabran a egalat după o fază la care apărarea FCSB-ului a comis greșeli în lanț. Totul a plecat de la o minge respinsă la adversar de Dawa. Același Dawa a avut o altă intervenție nefericită. Nici Edjouma nu a reușit să îndepărteze balonul din preajma propriului careu.

Mingea a ajuns la Kevin Kabran, care a reușit un dribling scurt în fața lui Risto Radunovic și l-a învins pe Târnovanu cu un șut cu stângul, la colțul lung.

Reclamă

Norvegienii au trecut în avatanj în minutul 35, după o nouă fază la care apărarea roș-albaștrilor a fost „visătoare”. La o lovitură liberă, mingea a fost recentrată în careu, iar Bjorshol a reluat făra probleme în poarta lui Târnovanu.

În repriza secundă, Viking a tras de timp cât a putut, iar FCSB n-a reușit să-și creeze ocazii mari la poarta adversă. Portarul Patrik Gunnarsson a avut mai multe intervenții spectaculoase în fața jucătorilor lui Nicolae Dică. S-a terminat 2-1 pentru Viking.

Returul este programat săptămâna viitoare, în Norvegia, unde se va juca pe teren sintetic.

Recomandări
  • Mihai Stoica a “explodat” de nervi la finalul meciului FCSB – Viking 1-2
  • MM a distrus tot ce i-a stat în cale, pe drum spre vestiare

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:21 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang e ACUM în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” 9:53 FotoProteste incendiare la Bayern Munchen – Arsenal! Nimeni nu a scăpat de furia fanilor bavarezi: „Îşi mulg fanii ca pe vaci” Vezi toate știrile
Citește și