Închide meniul

Mihai Stoica a răbufnit după FCSB – Anderlecht 0-0: „Viciere de rezultat! Asta e soarta noastră!” Jucătorul remarcat: „A făcut un joc de excepţie!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 16 septembrie 2022, 0:50 / Actualizat: 16 septembrie 2022, 13:21

Reclamă
Mihai Stoica a răbufnit după FCSB – Anderlecht 0-0: „Viciere de rezultat! Asta e soarta noastră! Jucătorul remarcat: „A făcut un joc de excepţie!

Mihai Stoica, reacție ironică la adresa arbitrului Andrei Chivulete după Rapid - Chindia 2-0

Mihai Stoica, într-o conferință de presă / Hepta

Mihai Stoica a răbufnit după FCSB – Anderlecht 0-0. Managerul general al FCSB a spus că echipa sa trebuia să primească un penalty la faza în care Dawa a fost trântit în careu de portarul celor de la Anderlecht.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 29 al partidei de pe Arena Naţională, Dawa a fost trântit în careu de portarul belgienilor. Arbitrul austriac a lăsat jocul să continue şi i-a acordat şi lui Darius Olaru cartonaş galben pentru proteste.

Mihai Stoica a răbufnit după FCSB – Anderlecht 0-0

„Concluziile mele sunt că am avut penalty… viciere de rezultat, asta e concluzia. Cu West Ham era 1-0 pentru noi şi a inventat arbitrul penalty.

Dacă tot nu e VAR, de ce să nu avem rezultate viciate mereu când jucăm în Conference League? Cu Beer Sheva a respins un fundaş de pe linie porţii, nu s-a dat penalty. Cu Schalke, în Champions League, le-a dat portarul lor un pumn în cap lui Piovaccari de a făcut comoţie, nu a dat penalty. Asta e soarta noastră. Toţi arbitrii sunt neatenţi în defavoarea noastră.

Am avut o problemă, am început foarte bine, dar, prin minutul 20, Edjouma… aţi văzut că a primit ingrijiri medicale, nu a mai putut să facă sprint, iar astea ne-a costat, pentru că el e un jucător extrem de important. În Europa, luaţi meciul cu West Ham şi începutul meciului cu Anderlecht, Edjouma a făcut diferenţa. Cred că mai e de apreciat evoluţia unui jucător, care a fost excepţional, Creţu.

Reclamă

Nu am văzut faza, nu ştiu dacă a fost penalty pentru ei, dar Creţu a făcut un joc defensiv de excepţie. Iar un alt jucător care a făcut un joc foarte bun a fost Pantea.

Nu a jucat poziţia lui, are 19 ani de abia împliniţi. Sunt şi plusuri. Pantea şi-a făcut treaba, nu are ce să îi reproşeze nimeni”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

FCSB a cerut penalty la o fază la care Joyskim Dawa a fost trântit în careu de portarul belgienilor

FCSB a cerut penalty la o fază la care Joyskim Dawa a fost trântit în careu de portarul belgienilor. Singura decizie a arbitrului a fost să îi dea cartonaş galben lui Olaru pentru proteste.

Reclamă 4 / 0/3

Reluările au arătat faptul că Dawa a fost, pur şi simplu, trântit în careu de portarul belgienilor, Van Crombrugge. Portarul celor de la Anderlecht l-a apucat cu o mână de piept şi cu una de cap pe Dawa. Arbitrul austriac a lăsat însă jocul să continue.

Andrei Cordea, cel care a ratat cea mai mare ocazie a meciului, a spus că FCSB merita să primească penalty.

A fost penalty la faza cu Dawa. Am avut o ocazie mare prin mine, dar am luat decizia proastă de a pasa. Mai bine dădeam la poartă şi aveam şanse mai mari de a marca. Când jucăm la Bucureşti, este foarte greu să ne bată cineva. Trebuie să ne focusăm din seara aceasta şi să luăm 3 puncte la Universitatea Craiova. Se poate zice că ne-a menajat că avem puţine puncte în campionat. Jucătorii care au intrat au făcut o treabă foarte bine pentru că sunt de calitate.

Mai avea un pic şi îl dădea cu capul de pământ. A fost penalty clar. Ne vom continua lupta pentru locul 2, cred că îl putem obţine. Cred că am picat în cea mai puternică grupă din Conference League. Şi noi suntem o echipă puternică. Mihăiţă Neşu a fost în vestiar înainte şi îi mulţumim„, a spus Andrei Cordea la Pro Arena.

Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:00 Ionuţ Chirilă e gata să devină antrenorul lui Dinamo şi în Liga a 2-a: „Am construit cea mai puternică generaţie” 15:50 Real Madrid – Bayern Munchen LIVE TEXT (22:00). Meci infernal pe Santiago Bernabeu. Vom afla finala Ligii Campionilor 15:46 Ma Long, cel mai bun jucător de tenis de masă din istorie, nu îşi va putea apăra titlul olimpic la Paris. Anunţ şoc 15:16 Valentin Mihăilă începe negocierile după promovarea Parmei în Serie A: „Am purtat deja câteva discuții” 14:01 PAOK – Olympiacos, meci de totul sau nimic pentru Răzvan Lucescu, exclusiv în AntenaPLAY. Restanţa care poate decide titlul 13:20 Celebrul Tom Cruise, una dintre vedetele ceremoniei de închidere a Jocurilor Olimpice 2024 13:12 „Ar fi o lovitură colosală!” Mihai Stoica se teme de planul diabolic al lui Dan Şucu: „Rapid ar deveni o forţă!” 13:11 Christian Horner, anunţ incredibil despre rivalitatea dintre Red Bull şi Mercedes 12:50 EXCLUSIVReacţia jucătorilor din vestiarul FCSB după ce au aflat de transferul iminent al lui Florinel Coman 12:10 FotoIon Ţiriac a dat în judecată statul român. Suma uriaşă pusă la bătaie Vezi toate știrile
Citește și