Închide meniul

Mihai Stoica anunță șanse mari de sold-out la FCSB – Anderlecht! Numărul impresionant de bilete vândut

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 10 septembrie 2022, 9:33

Mihai Stoica anunță șanse mari de sold-out la FCSB – Anderlecht! Numărul impresionant de bilete vândut

Interes uriaş la meciurile FCSB-ului

Fanii lui FCSB vin în număr mare pe Arena Naţională / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Mihai Stoica anunță șanse mari de sold-out la FCSB – Anderlecht. Prestația roș-albaștrilor din prima repriză a meciului cu West Ham i-a convins pe fani, care au de gând să umple Arena Națională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Suporterii vicecampioanei așteaptă cu nerăbdare primul meci din grupele UEFA Conference League. Anderlecht vine la București joi, 15 septembrie, iar suflarea roș-albastră vrea să facă spectacol.

Mihai Stoica anunță șanse mari de sold-out la FCSB – Anderlecht

Prețurile mari de la bilete nu i-au speriat pe fani. Astfel, cu doar 6 zile înaintea meciului, Mihai Stoica a anunțat că s-au vândut peste 18.000 de tichete.

„Până astăzi dimineață se vânduseră peste 18.000 de bilete la meciul cu Anderlecht. Asta chiar dacă prețurile sunt mari, în opinia mea. Cred că am trecut de 20.000 până la ora asta. 

Probabil cu Silkeborg nu va fi o afluență atât de mare. Dar dacă suntem în calculele calificării, cu West Ham, ultimul meci, probabil se va umple”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Reclamă

Prețurile la meciurile lui FCSB din UEFA Conference League:

Mihai Stoica şi-a ieşit din minţi după West Ham – FCSB 3-1: „Sunt unii orbiți de ură!”

Mihai Stoica şi-a ieşit din minţi după West Ham – FCSB 3-1. Managerul general al vicecampioanei României a dezvăluit că reprezentanţii londonezilor şi-au prezentat scuzele pentru lovitura de la 11 metri acordată de Benoit Bastien.

În confruntarea de la Londra, echipa lui David Moyes a primit lovitură de la 11 metri, după ce Ştefan Târnovanu ar fi faultat în careu. Maxwel Cornet a fost făcut K.O după ce s-a lovit de portarul roş-albaştrilor.

Reclamă 4 / 0/3

Am văzut și noi cât de orbiți de ură sunt unii care susțin că a fost penalty. Noi am avut șansa de a urmări partida în Chairman Box. Gazdele își prezentau scuzele. După meci au venit la noi, ne-au zis că a fost un meci bun și că le pare rău de modul în care a fost dictat penalty-ul, că nu a fost. Până atunci, dominam tactic partida. Aveam 3 șuturi pe spațiul porții.  

Am văzut unii analiști cu pretenții, au spus că s-a greșit cu schimbarea lui Olaru. Atât ar fi trebuit, ca oamenii ăștia care câștigă bani în studiouri să aștepte și să vadă dacă Olaru, unul dintre protagoniști, s-a accidentat sau nu. Olaru a simțit o durere ascuțită sub coapsa scurtă și nu a mai putut continua. Toate schimbările, în afara celor din prelungiri, au fost cauzate de accidentări”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Recomandări
  • Mihai Stoica anunță șanse mari de sold-out la FCSB – Anderlecht
  • Numărul impresionant de bilete vândut

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și