Închide meniul

Mihai Stoica şi-a ieşit din minţi după West Ham – FCSB 3-1: „Sunt unii orbiți de ură! După meci, ne-au spus că nu a fost penalty!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 9 septembrie 2022, 23:03

Mihai Stoica şi-a ieşit din minţi după West Ham – FCSB 3-1: „Sunt unii orbiți de ură! După meci, ne-au spus că nu a fost penalty!

Mihai Stoica şi-a ieşit din minţi. Atacuri în rafală la Răzvan Burleanu şi Lucian Burchel

Mihai Stoica, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Mihai Stoica şi-a ieşit din minţi după West Ham – FCSB 3-1. Managerul general al vicecampioanei României a dezvăluit că reprezentanţii londonezilor şi-au prezentat scuzele pentru lovitura de la 11 metri acordată de Benoit Bastien.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În confruntarea de la Londra, echipa lui David Moyes a primit lovitură de la 11 metri, după ce Ştefan Târnovanu ar fi faultat în careu. Maxwel Cornet a fost făcut K.O după ce s-a lovit de portarul roş-albaştrilor.

Mihai Stoica şi-a ieşit din minţi după West Ham – FCSB 3-1

„Am văzut și noi cât de orbiți de ură sunt unii care susțin că a fost penalty. Noi am avut șansa de a urmări partida în Chairman Box. Gazdele își prezentau scuzele. După meci au venit la noi, ne-au zis că a fost un meci bun și că le pare rău de modul în care a fost dictat penalty-ul, că nu a fost. Până atunci, dominam tactic partida. Aveam 3 șuturi pe spațiul porții.

Am văzut unii analiști cu pretenții, au spus că s-a greșit cu schimbarea lui Olaru. Atât ar fi trebuit, ca oamenii ăștia care câștigă bani în studiouri să aștepte și să vadă dacă Olaru, unul dintre protagoniști, s-a accidentat sau nu. Olaru a simțit o durere ascuțită sub coapsa scurtă și nu a mai putut continua. Toate schimbările, în afara celor din prelungiri, au fost cauzate de accidentări”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Mihai Stoica, explicaţii pentru schimbarea care l-a enervat pe Gigi Becali în West Ham – FCSB 3-1

Mihai Stoica a oferit explicaţii pentru schimbarea care l-a enervat pe Gigi Becali în West Ham – FCSB 3-1. Managerul general al vicecampioanei este de părere că Nicolae Dică a luat decizia potrivită.

Reclamă

Darius Olaru a fost schimbat în minutul 71 cu Octavian Popescu, iar Gigi Becali a răbufnit şi l-a criticat pe Nicolae Dică. Patronul FCSB îşi dorea ca Marco Dulca să intre pe teren.

”I-am văzut pe unii că s-a greşit cu schimbarea lui Olaru. Atât le-a trebuit oamenilor care câştigă bani în studiourile TV. Măcar să vadă. Olaru s-a accidentat, a ieşit. Când s-a dictat penalty, el era la mijlocul terenului, simţea o durere ascuţită la coapsa stângă. Se putea introduce şi Vlad să joace între fundaşii centrali, însă e uşor să vorbeşti după.

Dacă în locul lui Olaru intra Dulca, o schimbare ultradefensivă deja şi la 1-1 deja şi pierdeam, atunci toată lumea spunea că s-a făcut schimbare defensivă. Cu Dică am trecut prin multe momente, momentul Middlesbrough.

Reclamă 4 / 0/3

Antrenorii ştiu mai bine decât toată lumea ce schimbări să se facă. Toate schimbările, în afară de cele din prelungiri, au fost cauzate de accidentări. Nu era meciul capital al acestui sezon, dar dacă oamenii au zis că nu mai pot juca? Să-i ţinem în teren?”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:55 LIVE TEXTFarul – Rapid 0-0. Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 LIVE VIDEOLamia – PAOK 1-0 este acum în AntenaPLAY. Lovitură de teatru! Echipa lui Răzvan Lucescu a primit gol în minutul 45+4 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și