Închide meniul

Mihai Stoica, aroganță supremă pentru Florin Lovin după FCSB – Dunajska Streda 1-0: „Sper să nu se întristeze iar!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 12 august 2022, 16:38

Mihai Stoica, aroganță supremă pentru Florin Lovin după FCSB – Dunajska Streda 1-0: „Sper să nu se întristeze iar!

Mihai Stoica, FCSB

Mihai Stoica, în timpul unui meci disputat de FCSB / Profimediaimages

Mihai Stoica l-a umilit pe Florin Lovin după FCSB – Dunajska Streda 1-0. Managerul general de la clubul lui Gigi Becali s-a amuzat pe seama declarațiilor fostului fotbalist.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Lovin a spus că FCSB a sărbătorit în exces victoria cu Saburtalo din turul 2 preliminar al Conference League. După ce au bătut-o și pe Dunajska Streda, roș-albaștrii s-au bucurat și mai mult, iar MM Stoica nu a ratat prilejul să-l înțepe pe Lovin.

Mihai Stoica, aroganță supremă pentru Florin Lovin după FCSB – Dunajska Streda 1-0

„Sper să nu se întristeze iar Lovin pentru că ne-am bucurat cu ultrașii„, a scris Mihai Stoica, pe pagina oficială de Facebook.

Mihai Stoica a avut doar cuvinte de laudă la adresa suporterilor, care au realizat o atmosferă de senzație. Managerul general al vicecampioanei s-a declarat copleșit de susținerea acestora.

Reclamă

„Vă dau cuvântul meu de onoare că nu am mai trăit la Steaua o asemenea atmosferă, deși sunt aici de 20 de ani. În momentul în care cei peste 40.000 de suporteri s-au ridicat în picioare și au aprins lanternele… pe mine, unul, m-a copleșit, la 57 de ani.

Nu am mai văzut așa ceva! Nu o zic doar de dragul de a face complimente. Nu sunt om al clișeelor, dar asta este realitatea.

Cred că este o formă de afecțiune poate exagerată, poate și o formă de protest a suporterilor steliști la ceea ce se întâmplă cu echipa asta, care nu este lăsată să joace în București și este șicanată non-stop. Cred că și de asta suporterii sunt aproape de noi.

Reclamă 4 / 0/3

Meritul indiscutabil revine Peluzei Nord, odată cu ea s-au întors suporterii lângă noi. S-au comportat ireproșabil, au susținut echipa de la încălzire până la finalul partidei”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Florin Lovin: „M-a apucat tristețea!”

Florin Lovin crede că FCSB a sărbătorit succesul 4-2 cu Saburtalo ca pe o victorie în fața uneia dintre marile echipe ale Europei.

”Când am văzut bucuria de după meciul cu Saburtalo, m-a apucat tristețea. Să ne bucurăm din atât de puțin? Noi eliminam Galatasaray sau alte echipe. Sigur, sunt alte vremuri acum, nu zic că nu trebuie să ne bucurăm. Eu am fost norocs să fiu contemporan cu acele performanțe.”, a spus Florin Lovin, conform digisport.ro. 

Florin Lovin: „FCSB nu va reuși niciodată să câștige titlul!”

Dublu campion cu gruparea roş-albastră, în 2005 şi 2006, fostul mijlocaş este ferm convins că echipa lui Gigi Becali nu poate opri hegemonia lui CFR Cluj.

„FCSB nu va reuși niciodată (n.r – să mai câștige titlul). Dacă luați filmările din arhivă și vedeți în ultimii șase ani ce se declară la început, ce se declară la mijlocul sezonului, ce se declară de Paște, că în fiecare an e chestia aia cu ‘până de Paște, pe primul loc’, mereu e la fel.

Trebuie să te uiți în oglindă și să-ți faci o analiză să vezi unde greșești, iar la FCSB nu se întâmplă niciodată treaba asta. Ei cred că fac lucrurile bine și tocmai de asta nu au succes”, a declarat Florin Lovin, potrivit sport.ro.

Sezonul 2014-2015, cu Costel Gâlcă pe bancă, este ultimul în care FCSB a cucerit titlul în România. De atunci, CFR Cluj, de cinci ori, Astra Giurgiu şi Viitorul Constanţa (actuala Farul) au fost campioane în Liga 1.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor Vezi toate știrile
Citește și