Închide meniul

Mihai Stoica, băgat „în corzi” după „măcelul” cu Silkeborg: „Dezastru pentru FCSB! Nu e prima oară când MM își găsește un alibi!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 8 octombrie 2022, 12:59

Mihai Stoica, băgat „în corzi după „măcelul cu Silkeborg: „Dezastru pentru FCSB! Nu e prima oară când MM își găsește un alibi!

Mihai Stoica, imagini fabuloase de la West Ham - FCSB

Mihai Stoica este managerul general al FCSB / Profimedia

Mihai Stoica a fost băgat „în corzi” de Vasile Miriuță după „măcelul” cu Silkeborg. FCSB a fost distrusă în Danemarca, cu 5-0, iar „roș-albaștrii” au arătat cu degetul către echipa „peticită” cu rezerve și pe terenul sintetic. Fostul dinamovist nu l-a iertat pe MM pentru discursul de la finalul meciului din Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a odihnit 7 jucători de bază pentru meciul cu Silkeborg, din etapa a 3-a din grupele Conference League, iar deznodământul a fost catastrofal. Echipa lui Nicolae Dică a fost învinsă cu 5-0, într-o partidă în care roș-albaștrii n-au tras vreun șut pe poartă.

Mihai Stoica, băgat „în corzi” după „măcelul” cu Silkeborg

Mihai Stoica a scos în evidență faptul că suprafața artificială nu a favorizat deloc jocul FCSB-ului. Managerul general al vicecampioanei României a descris terenul lui Silkeborg drept „mochetă”:

„S-a jucat pe mochetă, e un pic alt fotbal acolo (…) Au udat non-stop mocheta. Nu caut scuze, nu vreau să fiu înţeles greşit. Pe jos pleacă mingea altfel. La antrenamentul oficial am pasat între noi şi e incredibil cum pleacă mingea pe suprafaţa asta”, a spus Mihai Stoica, după umilința din Danemarca.

Vasile Miriuță, în prezent director tehnic la Minaur Baia Mare, a recunoscut că „rar mi-a fost să văd așa ceva la o echipă românească în cupele europene”.

Reclamă

„Am văzut ambele partide (n.r. – Silkeborg – FCSB 5-0 și Slavia Praga – CFR Cluj 0-1). Ce să zic? A fost dezastru pentru FCSB, cu toate că am citit că s-au trimis rezervele. Păi, nu am văzut nu știu câte rezerve, că au jucat mulți dintre titulari, care pot juca în primul ’11’. Mă refer la un Popescu, un Miculescu, și-au găsit locul în echipa de start etape de etape, a fost o deziluzie totală. Deci așa ceva, mai rar mi-a fost dat să văd în cupele europene la o echipă românească.

E o scuză asta, un alibi, o partidă, indiferent pe ce teren joci, poți să o câștigi. Și cu titularii… înseamnă că își desconsideră echipa și jucătorii. După comentariul… jucătorii nu au valoare să bată o echipă ca Silkeborg sau o echipă din Danemarca?

Și alte echipe joacă pe teren sintetic în deplasare și câștigă meciul. Un alibi, asta e părerea mea, că și-a găsit un alibi Mihai Stoica, dar nu e prima dată când își găsește un alibi din ăsta”, a declarat Vasile Miriuță, pentru PRO Arena.

Reclamă 4 / 0/3

Explicațiile lui Mihai Stoica după Silkeborg – FCSB 5-0

Mihai Stoica a oferit primele explicaţii după Silkeborg – FCSB 5-0. Managerul general al vicecampioanei a fost luat prin surprindere de prestaţia adversarilor din Danemarca, care le-au făcut viaţa un calvar rezervelor lui Nicolae Dică.

”Una a avut meci în Confernece League, noi am fost sparring partner. A fost diferenţa mai mare decât ne aşteptam. E adevărat că din 10 titulari, nouă au lipsit, însă e greu de justificat o asemenea prestaţie. Ce e important.

S-a jucat pe mochetă, e un pic alt fotbal acolo. Mă uitam la raportul şuturilor 16-7, pe poartă zero pentru noi. Nu asta e problema. Nu am văzut niciodată o echipă, de nivelul ăsta, care să facă 1000 de pase într-un meci cu acurateţe.

Ştiu să joace pe mochetă, pe gazonul sintetic. E diferit de gazonul de la Astana. E puţin alt sport acolo la Silkeborg. Cred că sunt bani pe jos la victoria Silkeborg cu Anderlecht, dar echipa asta chiar ştie să joace pe mochetă. Fotbal-tenis e un sport pentru fotbalişti.

La noi, nu-l iau pe Pintilii în discuţie. Eu am 57 de ani, am jucat la diviziile inferioare, iar împreună batem orice cuplu de fotbalişti de la FCSB, că e alt sport. Ieri am jucat alt fel de fotbal şi nu ne-a ieşit deloc. Trebuie să fim bărbaţi, pentru că viaţa, fotbalul sunt presărate şi cu episoade de genul ăsta. Poate cu prima echipă nu luam atâtea, dar mi-e greu să cred că puteam contracara senzaţionalul joc de pase.

Au udat non-stop mocheta. Nu caut scuze, nu vreau să fiu înţeles greşit. Pe jos pleacă mingea altfel. La antrenamentul oficial am pasat între noi şi e incredibil cum pleacă mingea pe suprafaţa asta. Practic o dai unde vrei, dar trebuie să ştii cum s-o dai”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Reclamă

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și