Închide meniul

Mihai Stoica, cucerit de un jucător în West Ham – FCSB 3-1: „A jucat excepţional!” Cuvinte uriaşe şi la adresa lui Andrea Compagno

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 9 septembrie 2022, 8:30

Mihai Stoica, cucerit de un jucător în West Ham – FCSB 3-1: „A jucat excepţional! Cuvinte uriaşe şi la adresa lui Andrea Compagno

Mihai Stoica a anunțat o răsturnare de situație la FCSB

Mihai Stoica, într-o conferință de presă / Hepta

Mihai Stoica, cucerit de un jucător în West Ham – FCSB 3-1. Managerul general al FCSB a fost impresionat de jocul lui Malcom Edjouma, despre care spune că a jucat excepţional.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica l-a lăudat şi pe Andrea Compagno, jucător pe care Gigi Becali a plătit 1.500.000 de euro. Deşi FCSB a pierdut ambele meciuri în care Compagno a jucat, MM spune că acesta este o achiziţie „excepţională”.

Mihai Stoica, cucerit de un jucător în West Ham – FCSB 3-1

Au fost câţiva jucători care s-au ridicat la nivelul partidei, unii chiar au surprins, au jucat senzaţional deşi nu au experinţă în competiţii europene

O mențiune pentru mine e Malcom Edjouma, care a jucat excepțional. Trebuie remarcat şi faptul că Compagno este o achiziţie excepţională, a făcut meciuri bune deşi am pierdut„, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Nicolae Dică, reproşuri pentru jucători după West Ham – FCSB 3-1

Nicolae Dică a avut mai multe reproşuri pentru jucători după West Ham – FCSB 3-1. „Dicanio” a sperat o repriză la Londra, însă echipa sa a pierdut în debutul din UEFA Conference League.

Reclamă

Nicolae Dică s-a enervat din cauza penalty-ului la care Ştefan Târnovanu s-a ales cu cartonaşul galben. Tânărul goalkeeper s-a ciocnit cu Maxwel Cornet, iar arbitrul a dictat lovitură de la 11 metri.

”Păcat că le-a făcut cadou acel penalty, am făcut un joc foarte bun, defensiv am stat foarte bine, am avut ocaziile noastre și un gol. Până la acel penalty, nu și-au creat nicio șansă. A venit acea greșeală și au mai venit încă două goluri. Am luat golul 2 foarte repede, ăsta a fost jocul.

70 de minute ne-am ridicat la nivelul lor, jucători plătiți cu zeci de milioane de euro. Dar trebuie să jucăm 95 de minute. Facem aceste greșeli, le facem și în campionat.

Reclamă 4 / 0/3

Îi felicit pe spectatori că au venit și ne-au susținut, dar cred că sunt mulțumiți de ce au văzut. Trebuie să fim pregătiți să jucăm din 3 în 3 zile. Și ei joacă la fel. În campionat nu e ok să avem o victorie în 7 etape, trebuie să începem să învingem și să urcăm în clasament”, a spus Dică, la Pro Arena.

La rândul său, Gigi Becali l-a criticat pe Nicolae Dică după West Ham – FCSB 3-1. Patronul FCSB s-a enervat când a văzut ce schimbări a făcut Dicanio pe „London Stadium”.

Mai exact, patronul FCSB i- reproşat introducerea lui Octavian Popescu.

West Ham – FCSB 3-1

FCSB a pierdut în faţa celor de la West Ham, scor 1-3, în partida de debut din grupele Conference League.

FCSB a sperat că poate produce surpriza pe „London Stadium”. Trupa lui Nicolae Dică a intrat cu avantaj la pauză în faţa englezilor, după golul superb marcat de Andrei Cordea, din pasa lui Darius Olaru.

Ulterior, la startul reprizei secunde, antrenorul lui West Ham a efectuat trei schimbări. În minutul 68, „Ciocănarii” au beneficiat de un penalty controversat comis de Ştefan Târnovanu, şi au egalat prin Jarrod Bowen.

Şapte minute mai târziu, West Ham a preluat conducerea. Emerson a înscris şi i-a adus pe englezi în avantaj. Spre finalul partidei, victoria a fost securizată de Michail Antonio, care a înscris în minutul 90.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și