Închide meniul

Gigi Becali l-a criticat pe Nicolae Dică după West Ham – FCSB 3-1: „A greşit schimbările!”. De ce l-a sunat pe Mihai Stoica în timpul meciului

Dragoș Vasile Publicat: 9 septembrie 2022, 0:17

Gigi Becali l-a criticat pe Nicolae Dică după West Ham – FCSB 3-1: „A greşit schimbările!. De ce l-a sunat pe Mihai Stoica în timpul meciului

Gigi Becali anunţă că UEFA consideră FCSB continuatoarea Stelei

Gigi Becali, în cadrul unei conferinţe de presă / Hepta

  • Gigi Becali l-a criticat pe Nicolae Dică după West Ham – FCSB 3-1
  • De ce l-a sunat pe Mihai Stoica în timpul meciului

Gigi Becali l-a criticat pe Nicolae Dică după West Ham – FCSB 3-1. Patronul FCSB s-a enervat când a văzut ce schimbări a făcut Dicanio pe „London Stadium”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ba mai mult, Gigi Becali l-a sunat pe Mihai Stoica pentru a afla de ce Octavian Popescu a fost introdus pe teren în repriza secundă.

Gigi Becali l-a criticat pe Nicolae Dică după West Ham – FCSB 3-1

„E clar, aşa au văzut oamenii. După, 68 de minute, Dică a gândit foarte bine jocul. După, Becali a stricat jocul. Când s-a băgat Dică şi a schimbat un mijlocaş cu Tavi Popescu, care nici nu ştiam dacă e în teren. L-am sunat după pe MM să aflu de ce e în teren.

Reclamă

Să îmi asum cele 68 de minute? Problema voastră e cine îşi asuma? Şi eu cred că a greşit cine a făcut schimbările. Înseamnă că am greşit, altfel spuneam că am greşit eu. S-a greşit, dacă îl bagi pe Tavi Popescu când e 1-0 pentru noi? Eu nici nu ştiu când l-a băgat.

Eu l-am întrebat pe MM şi el mi-a zis că Olaru s-a cerut afară. Bun, s-a cerut Olaru afară, dar bagă un mijlocaş. Bagă-l pe ăla de la Chindia, cum îl cheamă? A riscat omul, dar eu îl susţin şi cu asta basta!”, a declarat Gigi Becali, potrivit digisport.ro.

Reclamă

Penalty controversat în West Ham – FCSB

Repriza secundă din West Ham – FCSB a avut un penalty controversat. Ştefan Târnovanu s-a ales cu cartonaşul galben, după ce s-a ciocnit cu Maxwel Cornet.

FCSB a condus pe tabelă până în minutul 68. Andrei Cordea a deschis scorul, dar englezii au egalat prin Jarrod Bowen.

Echipa lui David Moyes a primit lovitură de la 11 metri, după ce Ştefan Târnovanu ar fi faultat în careu. Maxwel Cornet a fost făcut K.O după ce s-a lovit de „zidul” roş-albaştrilor.

Reclamă 4 / 0/3

„Am primit un penalty după ce Cornet a fost faultat în careu”, au notat „ciocănarii”.

West Ham – FCSB 3-1

FCSB a pierdut în faţa celor de la West Ham, scor 1-3, în partida de debut din grupele Conference League.

FCSB a sperat că poate produce surpriza pe „London Stadium”. Trupa lui Nicolae Dică a intrat cu avantaj la pauză în faţa englezilor, după golul superb marcat de Andrei Cordea, din pasa lui Darius Olaru.

Ulterior, la startul reprizei secunde, antrenorul lui West Ham a efectuat trei schimbări. În minutul 68, „Ciocănarii” au beneficiat de un penalty controversat comis de Ştefan Târnovanu, şi au egalat prin Jarrod Bowen.

Şapte minute mai târziu, West Ham a preluat conducerea. Emerson a înscris şi i-a adus pe englezi în avantaj. Spre finalul partidei, victoria a fost securizată de Michail Antonio, care a înscris în minutul 90.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia - România
Extra • 27 mart., 12:28
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat