Închide meniul

Mihai Stoica, euforic după calificarea FCSB-ului: „Victorie cu inima roș-albastră!”. Cu cine s-a tras în poză la final: „Na!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 29 iulie 2022, 9:02

Mihai Stoica, euforic după calificarea FCSB-ului: „Victorie cu inima roș-albastră!. Cu cine s-a tras în poză la final: „Na!

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB

Mihai Stoica, bucurie în timpul unui meci / Hepta

Mihai Stoica a fost euforic după calificarea FCSB-ului în turul 3 preliminar din Conference League. Managerul general al vicecampioanei s-a tras în poză cu Risto Radunovic, cel care a marcat golul calificării în minutul 87, din penalty.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a trecut de Saburtalo Tbilisi cu 4-3, la general, după o victorie răsunătoare pe Arena Națională. Trupa lui Nicolae Dică a câștigat cu 4-2 în manșa retur, la finalul unei confruntări dramatice.

Mihai Stoica, euforic după calificarea FCSB-ului: „Victorie cu inima roș-albastră!”

Mihai Stoica și-a dât frâu liber emoțiilor după fluierul de final și a luat cu asalt contul de Facebook.

„Victorie cu inima (roș’ albastră)!”, a scris, în primă fază, Mihai Stoica, adăugând două emoji-uri în formă de inimi roșii și albastre.

Ulterior, MM a revenit cu o fotografie alături de Risto Radunovic, eroul FCSB-ului din minutele de final.

Reclamă
Mihai Stoica s-a tras în poză cu Risto Radunovic, după FCSB - Saburtalo 4-2
Mihai Stoica s-a tras în poză cu Risto Radunovic, după FCSB – Saburtalo 4-2 / Facebook Mihai Stoica

Nicolae Dică, debut cu victorie în noul mandat la FCSB

FCSB – Saburtalo 4-2.  Echipa lui Nicolae Dică s-a calificat în turul 3 preliminar din Conference League. Dawa, Edjouma, Coman şi Radunovic au marcat golurile unei reveniri fabuloase pe Arena Naţională.

FCSB s-a calificat în turul al treilea preliminar al Conference League, iar Gigi Becali speră în continuare la banii din Conference League.

Dawa a deschis scorul în minutul 44, când a înscris cu o lovitură de cap la cornerul executat de Cordea. În startul reprizei secunde, Octavian Popescu a trimis în bară (minutul 47), iar în minutul 56 tot Octavian Popescu a pasat pentru Edjouma şi acesta a marcat pentru 2-0.

Reclamă 4 / 0/3

Sikharulidze a înscris în minutul 69 primul gol al georgienilor, iar Iuri Tabatadze a adus egalarea cu un gol pe contraatac, în minutul 77.

Trei minute mai târziu a urmat golul lui Florin Coman, din centrarea lui Radunovic, care a readus-o pe FCSB în avantaj 3-2. În minutul 86, Radunovic a transformat un penalty acordat pentru un fault asupra lui Cordea şi a închis tabela la 4-2, scor care o califică pe FCSB în turul al treilea preliminar al Conference League.

FCSB se va duela cu slovacii de la Dunajska Streda în turul al treilea preliminar. După ce s-au impus cu 2-0 în deplasarea de la Vikingur, slovacii de la Dunajska Streda s-au impus şi în retur cu acelaşi scor.

Dunajska Streda a terminat pe locul patru în Slovacia în stagiunea precedentă. Dunajska are un lot cotat în total la 11,7 milioane de euro. Cel mai valoros jucător din lotul lui Dunajska e mijlocașul central maghiar Zsolt Kalmar, în vârstă de 27 de ani, cotat la 800.000 de euro.

 

Recomandări
  • Mihai Stoica, euforic după calificarea FCSB-ului
  • Cu cine s-a fotografiat la final

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și