Închide meniul

Octavian Popescu dă un adevărat tun financiar dacă o califică pe FCSB în grupele Conference League! Gigi Becali: „El ia cel mai mult!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 18 august 2022, 8:52

Octavian Popescu dă un adevărat tun financiar dacă o califică pe FCSB în grupele Conference League! Gigi Becali: „El ia cel mai mult!

Octavian Popescu, aproape de un tun financiar de proporţii

Octavian Popescu, în timpul unui meci / Hepta

Octavian Popescu dă un adevărat tun financiar dacă o califică pe FCSB în grupele Conference League. Gigi Becali a dezvăluit prima pe care o va încasa „perla” pe care visează să ia 50 de milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorii de la FCSB vor încasa bonusuri uriaşe în cazul în care se vor califica în grupele Conference League. Cel mai mult va lua Octavian Popescu.

Octavian Popescu dă un adevărat tun financiar dacă o califică pe FCSB în grupele Conference League

Astfel, Gigi Becali a lăsat să se înţeleagă că Octavian Popescu are o primă de 30 de mii de euro dacă FCSB se va califica în grupele Conference League. Becali i-a dat deja banii sub formă de împrumut lui Tavi Popescu, pentru a-şi lua maşină. Dacă va îndeplini obiectivul, Becali nu îi va mai cere banii înapoi.

”Au în contract prime, dar nu doar că au în contract, dar sunt câţiva jucători, de exemplu Tavi Popescu, care se va alege cu mai mult. I-am dat 30.000 (n.r. – de euro) ca să-şi ia maşină, împrumut, dar nu o să-i mai cer înapoi. Pe ăia îi las cadou. În plus o să-i dublez şi salariul”, a spus Gigi Becali la Pro Arena, înainte de FCSB – Viking.

Antrenorul lui Viking, speriat de Octavian Popescu: „E un real pericol!”

Morten Jensen, antrenorul lui Viking, este speriat de Octavian Popescu înaintea meciului cu FCSB, din manșa tur a play-off-ului Conference League. Tehnicianul norvegienilor consideră că „perla” lui Gigi Becali reprezintă un „adevărat pericol”.

Reclamă

FCSB și Viking se duelează joi seară, de la 21:30, pe Arena Națională. Partida va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe www.as.ro.

Antrenorul lui Viking a recunoscut că FCSB pornește ca favorită în meciul de mâine, însă jocul colectiv al echipei sale îi dă speranțe că norvegienii pot să producă surpriza și să se califice în grupele Conference League.

Morten s-a arătat destul de îngrijorat în legătură cu Octavian Popescu, pe care îl consideră principalul pericol pentru poarta lui Viking.

Reclamă 4 / 0/3

„Consider că Steaua (n.r. – FCSB) e o echipă cu tradiţie şi valoare şi pornește ca favorită. Dar dacă vom face un meci bun mâine seară şi în retur, desigur că ne gândim că avem şi noi o şansă.

Octavian Popescu consider că este un real pericol, mai ales că vor fi şi mulţi fani care vor susţine echipa, şi asta va conta foarte mult în timpul meciului.

Noi ne bazăm mai mult pe o echipă închegată, pe un joc colectiv. Generaţiile trecute erau într-adevăr jucători de talie mare, dar acum la noi e un mix de jucători”, a spus Morten Jensen, la conferința de presă.

În plus, tehnicianul norvegienilor a declarat că se bucură de faptul că meciul cu FCSB se va disputa în fața a 30.000 de spectatori, chiar dacă aceștia nu vor susține formația sa:

„Mă bucur foarte mult că vom juca în faţa 30.000 de spectatori şi abia aştept mâine seară să vedem cum va fi. E foarte interesant şi pentru noi să jucăm în faţa atâtor spectatori. Jucătorii noştri se consideră motivaţi de fanii din Norvegia, chiar dacă nu au putut veni la Bucureşti”, a mai spus antrenorul lui Viking.

  • Viking este o echipă din Norvegia, care a încheiat pe locul 3 sezonul precedent, în spatele lui Bodo/Glimt și Molde. Valoarea actuală a lotului este de 9 milioane de euro.

Nicolae Dică, încrezător înainte de FCSB – Viking

Nicolae Dică are doar cuvinte de laudă pentru cei de la Viking. Antrenorul roş-albaştrilor a dezvăluit că a pregătit meciul foarte bine, atât pe fază defensivă, cât şi pe fază ofensivă.

Totodată, Dică aminteşte faptul că Viking a eliminat-o pe Sparta Praga, în turul doi preliminar din Conference League.

Reclamă

„Ne așteaptă o partidă foarte grea, cu un adversar foarte bun. Dacă a eliminat-o pe Sparta Praga, înseamnă că e o echipă bună. O echipă cu o organizare defensivă foarte bună și cu jucători de viteză în atac, ce pot face diferența oricând.

Ei au folosit, în mare două sisteme, 4-1-4-1 și 3-5-2. Am pregătit ce avem de făcut. Pentru sistemul cu trei trebuie să schimbăm anumite lucruri, cum facem pressing-ul, am lucrat la antrenament. Eu lucrez și faza defensivă, și faza ofensivă, nu pun accent mai mult pe ceva anume.

Bineînțeles că ne putem califica. La meciul retur cu Saburtalo aveam un lot mai mic și ne-am calificat. Eu, cu cine am, merg înainte”, a declarat Nicolae Dică, în cadrul conferinţei de presă de dinaintea partidei cu Viking.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și