Închide meniul

Mihai Stoica, lăsat cu gura căscată de Andrei Cordea: „Merită un capitol diferit în această calificare! E într-o formă excepțională”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 27 august 2022, 9:20

Mihai Stoica, lăsat cu gura căscată de Andrei Cordea: „Merită un capitol diferit în această calificare! E într-o formă excepțională

Andrei Cordea, bucurie în timpul unui meci

Andrei Cordea, bucurie în timpul unui meci / Profimedia

Mihai Stoica a fost lăsat cu gura căscată de Andrei Cordea, după calificarea FCSB-ului în grupele Conference League. Mijlocașul de 23 de ani are parte de un debut de sezon fabulos, cu goluri importante marcate în preliminarii. Managerul general al vicecampioanei consideră că, la ora actuală, Cordea este cel mai în formă jucător al lui Nicolae Dică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Cordea a contribuit enorm la calificarea FCSB-ului în grupele Conference League, reușind să înscrie și în deplasarea cu Viking, la scorul de 1-1.

Mihai Stoica a fost lăsat cu gura căscată de Andrei Cordea

Mihai Stoica l-a lăudat la scenă deschisă pe Andrei Cordea, despre care spune că se află „într-o formă excepțională”:

„Coman și Cordea, cei doi au făcut diferența. Pe Cordea nu mai aveau curaj să îl atace. Cordea merită un capitol diferit în această calificare, de fapt în acest început de sezon. Este într-o formă excepțională. Dacă îl ține așa, suntem bine!”, a declarat Mihai Stoica, pentru Orangesport.

Andrei Cordea se află în forma carierei. Mijlocașul adus de la Academica Clinceni a marcat 4 goluri în debutul noii stagiuni, în toate competițiile. Două dintre ele au venit în preliminariile Conference League: unul cu Dunejska Streda și altul cu Viking.

Reclamă

În plus, Cordea a reușit și două assist-uri, în meciurile cu Viking, scor 3-1, și Saburtalo Tbilisi, scor 4-2.

Ilie Dumitrescu a elogiat la scenă deschisă FCSB după calificarea în grupele Conference League

Ilie Dumitrescu a elogiat la scenă deschisă FCSB după calificarea în grupele Conference League. Mister” a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Nicolae Dică și a jucătorilor săi.

FCSB va avea o misiune infernală în vederea calificării în primăvara europeană, însă Ilie Dumitrescu vede partea plină a paharului: cumulul de experiență de care vor avea parte roș-albaștrii.

Reclamă 4 / 0/3

„Senzațional Dică! A preluat echipa, a plecat Tănase, care a marcat 40 și ceva de goluri în ultimii doi ani, la un pas să plece și Olaru. Ca abordare, consistența jocului, cum a pregătit jocurile în perioada asta scurtă.

Știi cum e, se joacă. Se va juca cu casa închisă 100%. Dacă au fost zeci de mii de oameni cu Saburtalo… Plus că e o experiență senzațională și pentru jucători, să demonstreze la nivelul acesta. E interesant să fii în competiție cu echipe de top, din Premier League.

E extraordinar și pentru Tavi Popescu să-și depășească limitele, și pentru Olaru, și pentru Coman. Apropo de Coman, spuneam că nu poți să scoți din echipă un lider incontestabil”, a spus Ilie Dumitrescu, pentru Digisport.

Prima reacţie a lui Gigi Becali, după ce FCSB a fost repartizată într-o grupă infernală în Conference League

Gigi Becali a oferit prima reacție după ce a aflat că FCSB va juca într-o grupă infernală în Conference League. Echipa lui Nicolae Dică va avea parte de o misiune infernală în grupă.

Patronul roș-albaștrilor a dezvăluit că Mihai Stoica a ghicit două din echipele cu care FCSB va juca în grupa B din Conference League. Managerul general al FCSB a mizat pe faptul că echipa sa va pica în grupă cu West Ham şi Anderlecht.

Mi-a zis MM că și-ar dori Anderlecht și West Ham. Ca valoare ce? Nu mi-e teamă de nicio echipă. Merg ca la teatru. Importanți au fost banii. O să vedeți. Mai bine de atât nu se putea. Eram amărât? Atunci aveam 3 milioane minus banii lui Tănase, aveam un milion de euro salariul lui Tănase, mai sunt încă șase-șapte milioane de euro cât am acum.

E mai bine cu 10 milioane de euro în buzunar. Voi nu vă dați seama ce înseamnă un milion de euro. Când e vorba să-i dai pe ăia pe care îi ai, e gravă treabă. Problema e că Dumnezeu nu îți dă banii așa„, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și